Arama sonuçları: *

1. ebuw

Yardım Win10 Valorant VAN9005 hatası

Windows 10 kullanıyorum anakartım da HİPMİP-H55 DDR3 eski anakart. Nasıl çözerim? Formattan önce oynayabiliyordum
  2. ebuw

GTA V Enhanced Türkçe Yama ne zaman gelir?

Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir bilgi var mı? Bu konuyu her hafta hortlatmayı düşünüyorum. Gelirse haberimiz olsun.
  3. ebuw

CS'de Office ve İtaly'de bot hesaplar

Son 2-3 haftadır geceleri veya akşam üstü CS2 girdiğimde çoğunlukla aynı Japonca veya Çince isme sahip AFK botlar çıkıyor. Her iki takımda da oluyor. Bunların amacı nedir? Belli bir süre sonra aynı yerde 2 takım da buluşup aynı anda birbirlerine sıkıyorlar. Seviye kasmak için mi? Karşı takımı...
  4. ebuw

CS2'de sürekli bitmeye yakın olan maçlara atıyor.

CS'de her girdiğim 3 oyundan 2'si illa bir takım 7 olmuş oluyor. Bir maç sonra oyun bitecek beni oyuna bağlıyor. Bunun bir ayarı falan yok mu?
  5. ebuw

PES21 Vram 3GB gözüküyor ve oyun kasıyor

Settings'te VRAM 3GB gözüküyor ve oyun önceden kasmıyordu PC formatlayınca yeniden kurdum kasıyor şimdi. Driver'larım güncel.
  6. ebuw

Eski bir oyunu bulmamda yardımcı olur musunuz?

2005-2015 aralığında oynadığımızı hatırlıyorum. Abimle birlikte oynuyorduk. İki karakter vardı. İnşaat'ta geçiyordu. Düşmanlar da inşaatçıydı. Arada bir motorlu gelip soldan sağa, sağdan sola falan bizi ezmeye çalışıyordu. Biz 2 kişi ben mavi abim yeşil renk ile camları siliyorduk. Cam silme...
Geri