Arama sonuçları: *

1. E

Cyberpunk görevin itemi yok

Cyberpunk oynarken SiberSayko görevi:Toprağın üstünde görevindeki elveda çipini oku diyor.Ancak ne öldürdüğüm npc de ne de bende o çip yok.Cyberpunk desteğe yazdım ancak olumlu cevap vermediler.Yapamayız felan dediler.EN sonki save 20 saat önce.Ne yapmam laızm ub görevi tamamlamasam gizli sonu...
  2. E

Kenshi tarzı oyun önerisi

Merhaba, geçenlerde kenshi oynadım ancak beni pek içine çekemdi. Nedenini soracak olursanız böyle takım yönetmeli oyunlar pek ilgimi çekmiyor. Ancak oyunun türü çok güzel. Bu tarz 3D tek karakter yönettiğimiz oyun var mıdır?
  3. E

Yardım FIFA 23 karakter koşmuyor

Merhaba öncelikle. Dandik bir gamepadim var ancak tuşlar çalışıyor. FIFA 23'e girdiğimde r2'ye ne kadar basarsam basayım karakter koşmuyor. Menüde vb çalışıyor ama oyunda çalışmıyor.
  4. E

Black Mesa hikayeli Co-op nasıl oynanır

Black Mesa indirdik arkadaşımla. Ancak Online girmek istediğimizde PvP haritaları çıkıyor. Biz hikaye modunu oynamak istiyoruz ne yapmalıyız?
  5. E

Yardım Squad servera girince ekran donuyor

Herkese ilk öncelikle merhaba. Arkadaşımla Squad girelim dedik ancak arkadaşım servere girmeyi denediğinde ekran donuyor mouse klavye vb kullanamıyor. Arkadaşımın ekran kartı RX460 4 GB işlemcisi ise Intel Core 2 Quad CPU Q8200 ekran kartını hediye olarak aldım ancak işlemcisi ve anakartı eski...
  6. E

Pro Soccer Online arkadaşlarla ranked girme

Merhaba 3 kişiyiz toplam ranked nasıl girebiliriz?
  7. E

Yardım Gta V arkadaşım online girince yarışa atıyor

Merhaba arkadaşım GTA V'de Online kısmına girince sürekli yarış kısmına atıyor find New session falan denedik hep aynı göreve atıyor.
  8. E

Squad tarzı düşük-orta sistem oyunlar

Merhaba ben ve arkadaşım Squad tarzı açık dünyalı silah oyunu arıyoruz benim sistemim. AMD A8-9600 işlemci ve ekran kartı. 8 GB RAM. Arkadaşımda sistemi benimkiyle aynı düzeyde önerirseniz seviniriz.
Geri