Arama sonuçları: *

1. 3

CS2 16:9 vs 4:3 görüşlerim

CS:GO döneminden beri oyunu 4:3 oynuyorum ve son haftalarda bir değişiklik yapayım dedim ve 16:9 geçtim. Sonuç kesinlikle 4:3'ten çok daha iyiydi, gerek spray kontrolü gerek spray transferi veya peek olayı çok iyi olmuş. Oyun resmen akıyor oyuncular daha yavaş ve daha kolay vurulabiliyor ekstra...
  2. 3

CS2 Sezon çarşamba günü bitiyor mu?

güncellemede mojar turnuvası bitince yazıyordu bugün bitiyor cs de yenileme günü çarşamba olduğundan dolayı sizce çarşamba mı yoksa pazarttesi mi sezon sıfırlanır
  3. 3

Assetto corsa competizione almaya değer mi?

gerçekçi rekabetçi bir yarış oyunu arıyorum öncesinde iracing aldım fakat oyun içi alım satımların çok fazla olduğunu görünce iade ettim sizce assetto corsa competizione alınır mı?
  4. 3

CS2 Alt+tab yapınca ekran donuyor

amd 6700xt ekran kartına sahibim cs2 oyununda alt tab atınca ekran ilk önce siyah oluyor ve donuyor sonrasında display port no signal diyor tamamen gidiyor her seferinde pc aç kapa yapmaktan maçı yarıda bırakmaktan bıktım aynı sorunu yaşayıp çözen varsa lütfen yardımcı olsun
  5. 3

HOI4 günümüz modu açılmıyor

yaw çıldıracam 2 haftatır denemedim şey kalmadı sürüm mürüm her şeyi yaptım yav çalımıyor awk modu çıldıracam yok mu bir yolu 1736534187 kafamı duvarlara vuracam ha
  6. 3

Steam 10$ bakiye alma

kasa açmak istiyorum elinde bakiyesi olan varsa satın alabilirim ödemeyi kripto ile yapabilirim
  7. 3

tam 5 senedir beklediğim oyunu aldım

Torrenti çıkmayınca aldım. alırım bi ho
  8. 3

Cs de kaç kasa açsam bıçak çıkarırım

4 farklı kasadan 25 tane toplam 100 tane kasa açsam kırmızı veya sarı item çıkarır mıyım
  9. 3

En iyi araba al-sat similator oyunu

Araba Al sat similatoru bozuk araba Al tamir et sat car fır sale 2023 ve car delaership dışında birde car mechanic
  10. 3

Cs2 kasa anahtarı USD için

20 kasımdan sonra kasa anahtarları ne kadar olacak dolar bazında şuanda zannedersem 65 tl bandlarında dolara geçince ne kadar olcak
  11. 3

Cs2 kasa düşürme seviyesi

cs2 de seviye atladım ve bu haftannın hediyesini aldım fakat tekrardan seviye atlamak üzereyim atlarsam otomatik veeriyor mu yokssa çarşambadan sonra mı atlamam ggerekiyor
  12. 3

CS2 RANKIMI VERMEDİ!!

YA ARKADAŞIM ÇIKTI ÇIKALI UĞRAŞIYYORUM 10 MAÇ KAZANADIM HALA RANKIMI VERMEDİ HALA 10 MAÇ KAZAN DİYOR NASIL ÇÖZÜCEM BUMU
  13. 3

Cs2 kriterleri yerine getirmeme rağmen gelmedi

rankım var hesabım seçkin ama gelmedi yoldaş rankıda ggrekiyor mu
  14. 3

CS2 bu Fps normal mi?

cs go da 400 üstü fps alırken cs2 de 200-220 alıyorum sizce normal mi betadan çıkınca artar mı
  15. 3

Cs2 Bana gelmedi yardım

cs 2 açık betaya çıktı seçkin olanlar ve rankı olanlar alabiliyor fakat ben seçkin ve rankım olmasına rağgmen bana gelmedi
  16. 3

PUBG PC G-COİN İLE PLUS ALMA

böyle bir şey mümkün mü ve kaç g coin gerekiyor
  17. 3

Vs atarak para kazanabilceğimiz site

oyunlarda vs atarak para kazandıran siteler var mı gamearena hariç güzel kazandıran
  18. 3

PUBG (PC) silah çok tepiyor

ya silahla bi sıkıyorum havaya uçuyo beni vuran adamın tekrarınna bakıyorum nokta gibi gidiyor var mı bunun bir çözümü hassasiyet ayatı falan vb.
  19. 3

CS:GO kasa satım ?

CS:GO steam üzerindeki fiyattan kasa satarım veya aynı fiyatta oyun veririm alım yapıcak varsa https://steamcommunity.com/profiles/76561199078159865/
  20. 3

Cs2 Ne zaman çıkacak

ya bilgisi olan varsa yazabilir mi 14ünde çıkçaklar dedi hiç bir tık yok
Geri