Arama sonuçları: *

1. kaanji

Elden Ring mod kurmak istiyorum yardım

Grafikleri yükselten bir mod varmı ytbda hep baktım renkler değişiyor nası kuracağımıda bilmiyorum
  2. kaanji

Call of duty wz2/mw2 perma ban :(

mw2 satın almıştım oyuna yaklaşık olarak 3 bin tl falan yatırmıştım hile falanda kullanmadım koskoca call of dutyden haksız yere ban yedim çok koyuyo be bu kadar para bastığım oyundan perma yemek...
  3. kaanji

EA PLAY OYUN ÖNERİSİ

War zone oynuyorum battlefield girince çok yavaş geldi hızlı aksiyonu bol ne oynıyabilirim bütün oyunların listesine nerden bakarım
  4. kaanji

Overwatch 2 AMD 5 5500 RX 6700 XT EN YÜKSEK AYARLAR FPS DEĞERLERİ

yüksek ayarlarda düşük renderda cidden 400 500 ü görüyor ama neden en iyisiyle oynamıyım dedim ekran kartı ayarları vs alınabilcek en yüksek ayarlara aldım oyunu 55 60 fps alıyom bu oyun bu kadar zorlarmı ya nefes kesici gözüküyor ama 60 fps altına çok düşüyor 30 u gördüm
  5. kaanji

Call of dutye nerden başlıyabilirim

anlık olarak war zone oynuyorum ama hikayeli oyunlarınıda oynamak istiyorum çok eski oyunları artık zevk vermez hangisinden başlıyaiblirim modern war fire 1 i düşünüyorum ben 1663771990 game pass da bu oyunlar varmı birde
  6. kaanji

COD Warzone ban yediğime nerden bakarım

Maçtayım war zone oynuyorum 24 kilim var 15 20 kişi arası kalmış şak diye disconect yedim oyundan attı sonra oyuna ne kadar girmeye çalışırsam çalışayım giremiyorum pingim yükseliyor yavaş yavaş 300 600 900 1 saat maç aradım girmedi araştırdım shadow ban diye bir şey varmış 1 2 haftada...
Top Bottom