Arama sonuçları: *

1. Doc Hudson.

Valorant Ban yedim???

Merhaba arkadaşlar bundan birkaç hafta önce hesabımı nasıl satabilirim diye konu açmıştım sonrasında hesabı itemsatış üzerinden ilana koydum birisi yazdı sın ne olur banı falan varmı diye sonrasında discord gelip yayın açmamı ve hesabı incelemek istediğini söyledi bende bir şey olmaz diyip yayın...
  2. Doc Hudson.

Valorant en uygun nasıl vp alırım

Merhaba valoranta 1850 vp yatımak istiyorum hangi kartla hangi siteden daha uyguna alabilrm nays kullanmıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. Doc Hudson.

GAMEON PUBG KASASI ....

Merhaba gameon pubg kasası geldi bana hediye olarak pubg oynamıyorum bunu satabiliyormuyuz satabiliyorsak nerde satarım
  4. Doc Hudson.

Kodu nereye gireceğim

Merhaba Turk Telekom pubg kasa kodu verdi fakat bu kodu nereye gireceğim yardımcı olurmusunuz
  5. Doc Hudson.

250 TL oyun önerisi??

Merhaba 250 TL ye düşük sistem gereksinimli güzel hikayeli vs platform fark etmeksizin güzel oyun önerileriniz varmı acaba?
  6. Doc Hudson.

50 TL oyun tavsiyesi

Merhaba 50 TL ye alınabilcek steamden güzel oyunlar varmı tavsiyeniz en son mafia Trilogy almıştım. 1690120265 Biraz saçma yazmışım
  7. Doc Hudson.

Mafia Trilogy alınır mı?

Merhaba 150 TL ye mafia Trilogy alınır mı? yoksa başka önerileleriniz varmı
  8. Doc Hudson.

Valorant VAN9005 Hatası

Merhaba Valoranta girdiğimde arkadaşlar bölümünde hizmet kullanılamıyor diyordu çık gir yaptım yeniden başlattım modemi aç kapa yaptım fakat hala aynı ne yapmam lazım aniden oldu birde aşağıdaki forum sayfasına atıyor
  9. Doc Hudson.

Steam ve Valorant hesaplarım ne kadar eder

Valorant hesabımda Asil//2.0 Phantom ve Zamanın Ötesi vandal var 108 seviye bronz 2 hesap 200 radyanit var steam hesabımda şu ıd 76561199250453699
  10. Doc Hudson.

Sea of thieves 399.000

Sea of Thieves 399 TL olmuş ne düşünüyorsunuz
  11. Doc Hudson.

Forza Horizon 4 oyunadan atma

Forza Horizon 4 steam kullanıyorum ve 2. tarn hows yarışı bittikten sonra oyundan atıyor iki hesap açtım ikisindede aynı durum var lütfen yardımcı olurmusunuz
Geri