Arama sonuçları: *

1. R

Yardım GTA V Enhanced Story Mod kurtarma (geri yükleme)

Youtube shortslarda gezerken legacy sürümü yüklemeden nasıl ilerlemeyi alacağımız bir shorts düştü önüme. Tekrar indirmek için eriniyordum belki aynısını düşünen vardır diye paylaşıyorum. Baya da basitmiş çözümü. İlgili shorts linki
  2. R

Hesabımı nerede en hızlı ve değerinde satarım?

Arkadaşlar merhaba. Gitgide bozulan tr server sorunundan dolayı valorant hesabımı satmaya karar verdim ama site olarak emin olamadım. itemsatis ölücülerle dolmuş gibi. Değerinde satabileceğim bir site önerir misiniz? Hesabımın değeri hakkında da yorum yapmak isterseniz yoruma açığım. Hesabın...
  3. R

Valorant Haksız Ban attı! YARDIM!

Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce yeni bir sistem kurdum ve valorant oynamaya başladım. Parçaların kimisi sıfır kimisi ikinci el. 23. Seviyeye kadar çıkarttım (ilk hesabım değil daha önce laptoptan oynuyordum ancak yeni pc yeni hesap olsun dedim) dereceli ilk maçıma girdim ve ikinci raunddan sonra...
  4. R

VALORANT oyundan neden sürekli atıyor?

Sorunu açıklayayım: Maç bitince yükleniyor ekranı çıkıyor ya, o ekran çıkıyor (çıkmadan öncede kör olmuşum gibi bir efekt oluyor) sonrasında VAN 0 hatası veriyor. Sorunun internette olduğunu düşünmüyorum, özellikle packet loss vs göstergelerini açtım oyun oynarken %0. Ancak ping plotter...
Geri