Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Witcher 3 Blood And Wine tekrar başlama

Ana hikayeyi ve Hearts of stone'u bitirmiştim ve blood and wine'ı yarılamıştım.Sonra yeni save açıp ana hikayenin yarısını oynayıp bıraktım.Şimdi Blood and Wine a tekrar başlamak istiyorum baştan fakat karakterim yetersiz olacak ne yapabilirim?
  2. Sirius Blackw

Cs2 4:3 16:9 gibi duruyor

Bir süredir 1080x1080 oynuyorum bugün 1024x768 geri döndüm fakat o eski 768 yok gibi 16:9 dan farksız duruyor oyun.1:1 den geçince o kadar olmayacağını biliyorum ama bu kadar da olmaz eminim.Neyden kaynaklanıyor olabilir? 1718730694 @F4IRFL4Y
  3. Sirius Blackw

Baldur gates 3 oynanır mı?

Türle gram alakam yok karşıdan bakinca da ilgimi çeken bir şey yok sizce yine de oynamaya değer m8?
  4. Sirius Blackw

Witcher 3 düşük fps sorunu

Rtx açık değil oyunun her türlü grafik ayarında aynı fps i alıyorum düşükte de aynı yüksekte de.Dediğim gibi Rtx açık değil Üstüne dlss açık fakat 30-40 fps alıyorum.Sebep nedir ve nasıl çözerim? Rtx 3050 İ5 11300H 8x1 Ram
  5. Sirius Blackw

Dark Souls oyunları indirime girer mi?

Remastered almak istiyorum 25 dolar ne zaman indirime giriyor seri genelde?
  6. Sirius Blackw

Witcher 3 Harika bir oyundur

Oyunun ana hikayesine tekrar başladım ve elimden geldiğimce ilk oynayışımdaki seçimlerimi değiştirmeye çalışıyorum ve olanların nasıl değiştiğini gördükçe oyuna olan hayranlığım daha da artıyor.900 Lira olmuş malasef indirim döneminde uygun bir fiyata düşerse kesin alın.
  7. Sirius Blackw

Skyrim Special Edition türkçe yama kurunca patlıyor

Videoda ki türkçe yamayı kurduktan sonra oyun siyah ekran verip kapanıyor giriş yapamıyorum kendi kullandığınız sorun çıkarmayan bir yama var mı? 1705962657 @The Last Dragonborn
  8. Sirius Blackw

Witcher 3 Dlc ye sıfırdan başlama

Ana hikayeyi ve Hearts of Stone u daha önce bitirmiştim.Blood and Wine ı ise 1 saat oynayıp zamansızlıktan dolayı bırakmıştım.Şimdi tekrar oynamak istiyorum Dlc ye sıfırdan nasıl başlarım? 1705759477 @Necromancerr
  9. Sirius Blackw

Rehber:Patates Bilgisayarlarda nasıl Battlefield 1 oynanır?

Öyle gezinirken yabancı içerik üreticilerinden keşfettiğim hesap makinesinde bile Battlefield 1 oynayabileceğiniz bir yöntem göstereceğim.Oldukça basit.Ayrıca bilgisayarınız kötü olmasa bile Multiplayer oynayan arkadaşlar için eğer katlanılabilirse gayet elverişli bir yöntem çünkü grafikler o...
  10. Sirius Blackw

Fifa 23 İsdone.dll hatası

setupta bu hatayı alıyorum bir el atırsanız çok makbule geçer.
  11. Sirius Blackw

Battlefield 1 4:3 nasıl yapılır?

1280x1024 yapınca en boy yine normal 16:9 kalıyor sadece çözünürlük düşüyor cs deki gibi nasil yaparım?
  12. Sirius Blackw

Yardım Project Reality güncellerken hata

Oyunu indirip kurdum giriş yaparken update istedi fakat yaparken bu hatayı alıyorum silip tekrar kurmama rağmen düzelmedi nasıl çözerim?
  13. Sirius Blackw

Assetto Corsa gamepad ile oynanır mı?

Ets 2 oynuyorum gamepad ile ve zevk alıyorum sorununu görmedim fakat asetto daha hardcore bi simülasyon daha önce klavye mouse ile olduğu kadar oynamıştım gamepad ile rahat bir şekilde oynayabilir miyim?
  14. Sirius Blackw

Win 10 bu sekme nerde?

Nasıl giriyoruz buraya sistem özellikleri yazınca çıkmıyor
  15. Sirius Blackw

Star wars jedi fallen order Crash sorunu

Bu Ea nin yapacağı oyuna sokayım Her oyuna girdiğimde max 10 dakikaya crash veriyor benimle aynı sorunu yaşayanları buldum Ea forumundan falan kimisi keskinleştirme kapatıyor kimisi uyumluluk moduyla oynuyor hepsini yaptım ama yine aynı oyun düzelmiyor güzel oyun da ama oynayamıyorum işte.Nvdia...
  16. Sirius Blackw

Gta online nasıl para kasılır?

Abi 900k param var araba alacağım beleşlerden fakat garaj lazımmış en ucuzu 1.150.000 e satılıyor alamadım bir türlü para kazanamıyorum.Market soyuyorum mal mal 2 gündür ondan da para çıkmıyor Heist yap dediler heiste adam gelmiyor tek kalıyorum hep ne yapmam lazım?
  17. Sirius Blackw

Gta online da gamepad sorunu

Normal Story moddayken hiç bir sorun yok gamepadi görüyor sıkıntısız oynuyorum ama online a girince nedense gamepad iptal oluyor gamepad butonları yerine klavye tuşlarını gösteriyor koşma tuşuna basınca video kaydediyor sadece online da var nasıl düzeltebilirim?
  18. Sirius Blackw

Steam 75 TL oyun tavsiyesi

Far cry önermeyin ilgimi çekmiyor. 1700061002 Profili bırakıyorum https://steamcommunity.com/profiles/76561198984629804/
  19. Sirius Blackw

Metro serisi oyun atlanırsa sıkıntı olur mu?

Metro serisini oynamak istiyorum fakat 2033'ü nedense oynayamadım açıyorum yarım saat sonra kapatasım geliyor artık eskiliğinden mi anlamadım.Direkt 2. oyuna geçsem hikayeden kopar mıyım ya da yt den özet dinlesem?
  20. Sirius Blackw

Gta online sarar mı?

Başlasam sarar mı?Oynanır mı hala?
Top Bottom