Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Mafia definitive edition düşük fps

Oyunu 1 sene önce falan da oynaıştım yarım saat bir fps problemi yoktu bugün tekrar indirdim tüm ayarlar en düşükte 18-30 fps arası alıyorum.Ekran kartına 2 gün önce güncelleme gelmiş onu yaptım şimdi yine en düşük ayarlarda 60 fps görüyorum ama bazen 40a falan düşüyor en azından orta ayarlarda...
  2. Sirius Blackw

Gpu kullanımı sıfır gösteriyor

Pubg ve R6 da gpu kullanımım sıfır cpu kullanımı ise %98-97 falan.R6 da ortalama 150 fps alıyorum pubg de 40-100 arası.iki oyundada sık sık crash yiyorum nasıl çözerim? Rtx 3050 4 gb 8x2 Ram İ511300H Laptop monitöre bağlı ama onla ilgisi olduğunu sanmıyorum
  3. Sirius Blackw

Skyrim kurulan modu direkt aktif etme

Skyrime tekrar başladım mod kurunca ana menüden creations cluba girip aktif etmem gerekiyor fakat nordic ui modu kullandığım için menüde öyle bir seçenek yok.Modun kurduğum gibi aktif olması için ne yapabilirim veya aktif etmenin başka yolu var mı?
  4. Sirius Blackw

Torrent setup dosyası silindi

78 gb indirdim setupa tıkladım virüslü olabilir hatası aldım setup dosyasını sildi otomatik ötekiler duruyor nasıl geri getiririm sadece setup eksik.
  5. Sirius Blackw

Gta online aim assist kullanma

Pc den kolla Gta online oynuyoruz arkadaşlarla biriyle oynarken aim assist kullanabiliyorum ama biriyleyken oynayamıyorum.Acaba sunucuyu oluştururken bir ayar falan mı yapması lazım?
  6. Sirius Blackw

Cs2 siyah ekran sorunu

Valveden davacıyım valorant bile daha optimize oyundayken durduk yere siyah ekran veriyor sesler gelmeye devam ediyor alt tab falanda atamıyorum bazen her raund oluyor bazen 5-6 raundda bir çıldırtıyor beni.1200 saatimi gömdüm keşke zamanımı daha iyi harcasaymışım yardım edecek varsa talibim...
  7. Sirius Blackw

Fc 25 maçta kol çalışmıyor

Dualshock 4 kullanıyorum ana menüde falan gezinebiliyorum çalışıyor ama maça girince çalışmıyor ne yapmalıyım?
  8. Sirius Blackw

Fc 25 aşırı lag sorunu

oyunda oynanmayacak derecede lag var 60-70-80 fps oynuyorum ama lag yüksek nasıl çözerim? Rtx 3050 8x1 ram i511300H
  9. Sirius Blackw

Payday 3 almaya değer mi?

İndirimde şuan hiç payday oyunu oynamadım ama banka soygunu konseptine ilgim var ve seviyorum.Oyun sizce bu konuda beni tatmin eder mi ve değer mi 10 dolar gibi bir fiyata
  10. Sirius Blackw

Witcher 3 Blood And Wine tekrar başlama

Ana hikayeyi ve Hearts of stone'u bitirmiştim ve blood and wine'ı yarılamıştım.Sonra yeni save açıp ana hikayenin yarısını oynayıp bıraktım.Şimdi Blood and Wine a tekrar başlamak istiyorum baştan fakat karakterim yetersiz olacak ne yapabilirim?
  11. Sirius Blackw

Cs2 4:3 16:9 gibi duruyor

Bir süredir 1080x1080 oynuyorum bugün 1024x768 geri döndüm fakat o eski 768 yok gibi 16:9 dan farksız duruyor oyun.1:1 den geçince o kadar olmayacağını biliyorum ama bu kadar da olmaz eminim.Neyden kaynaklanıyor olabilir? 1718730694 @F4IRFL4Y
  12. Sirius Blackw

Baldur gates 3 oynanır mı?

Türle gram alakam yok karşıdan bakinca da ilgimi çeken bir şey yok sizce yine de oynamaya değer m8?
  13. Sirius Blackw

Witcher 3 düşük fps sorunu

Rtx açık değil oyunun her türlü grafik ayarında aynı fps i alıyorum düşükte de aynı yüksekte de.Dediğim gibi Rtx açık değil Üstüne dlss açık fakat 30-40 fps alıyorum.Sebep nedir ve nasıl çözerim? Rtx 3050 İ5 11300H 8x1 Ram
  14. Sirius Blackw

Dark Souls oyunları indirime girer mi?

Remastered almak istiyorum 25 dolar ne zaman indirime giriyor seri genelde?
  15. Sirius Blackw

Witcher 3 Harika bir oyundur

Oyunun ana hikayesine tekrar başladım ve elimden geldiğimce ilk oynayışımdaki seçimlerimi değiştirmeye çalışıyorum ve olanların nasıl değiştiğini gördükçe oyuna olan hayranlığım daha da artıyor.900 Lira olmuş malasef indirim döneminde uygun bir fiyata düşerse kesin alın.
  16. Sirius Blackw

Skyrim Special Edition türkçe yama kurunca patlıyor

Videoda ki türkçe yamayı kurduktan sonra oyun siyah ekran verip kapanıyor giriş yapamıyorum kendi kullandığınız sorun çıkarmayan bir yama var mı? 1705962657 @The Last Dragonborn
  17. Sirius Blackw

Witcher 3 Dlc ye sıfırdan başlama

Ana hikayeyi ve Hearts of Stone u daha önce bitirmiştim.Blood and Wine ı ise 1 saat oynayıp zamansızlıktan dolayı bırakmıştım.Şimdi tekrar oynamak istiyorum Dlc ye sıfırdan nasıl başlarım? 1705759477 @Necromancerr
  18. Sirius Blackw

Rehber:Patates Bilgisayarlarda nasıl Battlefield 1 oynanır?

Öyle gezinirken yabancı içerik üreticilerinden keşfettiğim hesap makinesinde bile Battlefield 1 oynayabileceğiniz bir yöntem göstereceğim.Oldukça basit.Ayrıca bilgisayarınız kötü olmasa bile Multiplayer oynayan arkadaşlar için eğer katlanılabilirse gayet elverişli bir yöntem çünkü grafikler o...
  19. Sirius Blackw

Fifa 23 İsdone.dll hatası

setupta bu hatayı alıyorum bir el atırsanız çok makbule geçer.
  20. Sirius Blackw

Battlefield 1 4:3 nasıl yapılır?

1280x1024 yapınca en boy yine normal 16:9 kalıyor sadece çözünürlük düşüyor cs deki gibi nasil yaparım?
Geri