Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Eskiden oynadığım oyunu şuanda oynayamıyorum

Moorhuhn3 diye bir oyun oynardık eskide şimdi sabit diskimde buldum fakat oyunu açtığımda ekran çok fazla kasıyor youtube dan oynayan insanlar 60 fps oynuyor bilgisayar sistemim kötüde değil neden yapıyor sizce
  2. Y

The Forest 2 280 Tl Fiyatla Çıktı

Herkesinde beklediği gibi sons of the forest bugün erişime açıldı. 280 tl olarak çıktı bu tarz bi oyun için gayet iyi bence. Oyun yeni çıktığı için eksiklikleri olabilir ki ilk the forest oyununda baya eksiklik vardı sonradan güncellemelerle vs. bugünki halini aldı. 13 gün sonrada yeni...
  3. Y

Sons Of The Forest ÇIKIYOR !!!

23 Şubat tarihinde (2gün sonra) oyun erken erişime sunulacak. Oyunun 30 dolar bandında olması bekleniyor yani 250 tl bandında çıkacaktır. Oyunun ana mekaniği değişmiş silah ağırlıklı olmuş ilk oyunun devamı olarak helikopterle ilk oyunda kaçtığımız adaya oğlumuz olarak oynayarak geliyoruz ekip...
  4. Y

50 Tl oyun önerisi varmı ?

multiplayer olması şart hikayeli olabilir hayatta kalma olabilir fps oyunu olabilir önerilere açığım
  5. Y

Arkadaşlarla Oynanayabileceğimiz Oyun

3 kişiyiz 50 tl yi geçmeyecek böyle hayatta kalma tarzı warzone tarzı oyunlar olursa güzel olur önerilerinize açığım
  6. Y

Aim imi Geliştirmek İçin Ne Yapmam Lazım?

valorant oynuyorum taktiklere karakterle hakimim aim im biraz iyi sayılır ama çokta iyi değil rank atlamak için ve aim mimi geliştirmek için ne yapmam lazım
  7. Y

Sons Of The Forest Ertelendi!!!

End Night gamesbugün oyunun tekrar ertelendiğini ve son kez olduğunu açıkladı: Selam Herkese Yeni oyunumuz Sons Of The Forest'ın kapsamı nedeniyle kesin bir çıkış tarihi belirlemek zor oldu ve bugün son bir kez ertelememiz gerekiyor. Bize gerekli olduğunu düşündüğümüz düzenlemeyi tamamlamamız...
Top Bottom