Arama sonuçları: *

1. Bthn_Klkc

FC 26 Gol Averajına Rağmen 1’de Başka Takım Var

Herkese selamlar sevgiler. FC26 kariyer oynuyorum ligde gol averajı bende olmasına rağmen 1'de başka takım var hatta şöyle, aynı puanda olan ama averajı benden düşük dört takım benim önümde ben 5'teyim. Bunun bir ayarı falan mı var acaba yoksa EA'nin eşekliği mi? Yanıtlarsanız sevinirim böyle...
  2. Bthn_Klkc

RTX 2060S RoadCraft Değerler Normal mi ?

Herkese selamlar sevgiler. RTX 2060S R5 3500 sistemim RoadCraft'ta önemli 2-3 grafik ayarları orta da( Dokular, Gölgeler vs.) gerisi düşük. Açıkçası diğerlerini de yükseltip hiç denemedim. 60 fps sıcaklıkta 60-70 derece arası. Bana normal geldi ama birde forumdan görüş alayım dedim, normal mi...
  3. Bthn_Klkc

PC Min. Sistem Gerekinimlerini Karşıladığı Halde Oyun Kasıyor

Herkese selamlar sevgiler. RoadCraft'ı herkes görmüştür. Oyunu bir saat önce falan indirdim ama oyun aşırı kasıyor sistemim Min. sistem özelliklerini hayli hayli karşılıyor olmasına rağmen. Neyden kaynaklı oluyor bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkür ederim. Oyunun Min. Sistem Gereksinimleri...
  4. Bthn_Klkc

ETS 2 Konvoya Katılırken Uyumusuz Sürüm Diyor

Herkese selamlar sevgiler. Kardeşimle ETS 2de konvoy yapmak istiyoruz aynı modlar kurulu olmasına rağmen sadece bir tane modda uyumsuz sürüm diyor bunu nasıl çözebiliriz. O modda ben değişiklik yapmıştım dorse skin paketiydi skin üzerinde değişiklik yaptım. Sorun çıkmasın diye değiliklik...
  5. Bthn_Klkc

Setup Kurulumda PC Kapandı Kaldığı Yerden Nasıl Devam Ettirebilirim.

Herkese selamlar sevgiler. Train Sim World 4 malum uçuk fiyatlarda olduğu için crackli indirmek durumunda kaldım. Setup kurulumdayken benim prizin miyadı dolmuş tak dedi bozuldu öyle olunca pcde kapandı 135 gb inmiş %75 falandı işte şimdi bu kadar inen dosya heba olsun istemiyorum. Setup...
  6. Bthn_Klkc

"FX4CWWA" Bu Kodu HSV'ye Nasıl Çeviririz?

Herkese selamlar sevgiler ETS 2'de Ford aldım kiremit kırmızısı rengi bu rengi dorseye'de yapacağım kendim rengi tutturamadı gittim Ford'un lansman PDFsini indirip renk koduna ulaştım ama kod HSV değil nasıl çevirebiliriz bunu HSV'ye. HEX kodu değil galiba çünkü bazı karakterleri girmiyor. Başka...
  7. Bthn_Klkc

Yardım Forza Horizon 4 G29 Dişli Atıyor

Herkese selamlar sevgiler. Dün Forza aldım fakat G29 ile oynarken dişli atıp duruyor bunun bir çözümü var mıdır? Birde debriyajın bir görevi yok oyunda, debriyaja basmadan vites atabiliyorum. Bunlara bir çözüm öneriniz varsa alabilirim. Teşekkür eder iyi günler dilerim.
  8. Bthn_Klkc

Yardım EA Sports FC™ 24 Açılmıyor

Herkese selamlar sevgiler. İki gün önce FC24 aldım ama bir türlü açılmıyor preparing ekranı geliyor sonra FC24 beyaz intro ekranı geliyor o bitince bir pencere açılıyor 2 3 sn sonra geri kapanıyor. İnternetteki tüm yöntemleri denedim ama gene açılmadı nasıl çözebilirim bunu bir yardım ederseniz...
  9. Bthn_Klkc

Yardım Steam Dosya Bütünlüğü Kontrolü Yaparken Tekrardan Oyunu İndiriyor

Herkese selamlar sevgiler. Steam'de dosya bütünlüğü kontrolü yaparken dosyanın konumu değişmediği halde tekrar indiriyor. Nasıl çözebilirim bunu yardım ederseniz sevinirim.
  10. Bthn_Klkc

Bus Simulator 18 mi? Bus Simulator 21 Next Stop mu?

Herkese selamlar sevgiler. Başlıktan da anlaşıldığı üzere sizce Bus Simulator 18 mi? yoksa 21 mi? Hangisini almalıyım bir fikir verirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.
  11. Bthn_Klkc

Pes 2021 Steam'de yok

Pes 21 Steam'de gözükmüyor neden acaba? Ya da Pes 20 indirip Steam'deki Season Patchini kurunca mı 21 oluyor? Bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim. İyi forumlar dilerim.
  12. Bthn_Klkc

Pes 21 Transfer Yaması

Merhabalar Pes 21 için transfer yaması yapmak için bu smoke patch gibi illa bir patch kurmak zorunda mıyız? yoksa yeni transferler olan bir edit dosyası bulup atsak olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar dilerim.
  13. Bthn_Klkc

Pes 2021 Season Update Takım Değiştirme

Herkese selamlar sevgiler. Pes 21 Season Update'de Asya takımını Avrupa'da ki bir lige nasıl aktarabilirim? Asya'dan Asya'ya oluyorda, Asya'dan Avrupa'ya olmuyor yüksek ihtimalle de yoktur öyle bir özellik ama varsa da bilgilendirirseniz sevinirim. Değişme yoksa isim değişikliği olmayan...
  14. Bthn_Klkc

FM 24 Demo Hakkında Bilgi

Herkese selamlar sevgiler. FM 24 Demoda ne gibi kısıtlamalar var acaba bir bilginiz var mıdır? Bilgisi olanlar bir yanıt verirse sevinirim. Birde ayrıca Epic ilerleyen zamanlarda dağıtır mı bunu? Şimdiden cevaplayanlara teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
  15. Bthn_Klkc

mkdev Fifa 23 Linkleri mi Sildi?

Herkese selamlar sevgiler. mkdev ekibi crackleme işini bırakırken hediye olsun diye Fifa 23ü kırmış galiba ama linkler yok silmişler mi bir bilginiz var mı?
  16. Bthn_Klkc

Pes 2024 Neden Ücretsiz?

Herkese hayırlı geceler. Steam'de Pes 2024 ücretsizde, full versiyonu mu ücretsiz yoksa demo mu bu ücretsiz olanı? Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim iyi forumlar.
  17. Bthn_Klkc

Korsan Oyunu Steam'de Orijinal Yapma

Herkese merhabalar, Korsan bir oyunu Steam'e ekleyip orijinal yapabilir miyiz? Eğer oluyorsa sildiğimiz zaman tekrardan Steam'den indirebilir miyiz? Cevap verirseniz sevinirim. Hayırlı geceler dilerim.
  18. Bthn_Klkc

Euro Truck Simulator 2 Oyundan Atma

Herkese selamlar, sevgiler. ETS 2'de bi sorunla karşılaşıp duruyorum sürekli bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? Sorun şu; Dorse alımına girdiğim zaman ne üçlü dorseyi seçebiliyorum ne de 4 dingilli dorseyi. Seçtiğim an oyundan atıyor, sebebi nedir sizce bilenleriniz bilgilendirirse...
  19. Bthn_Klkc

Euro Truck Simulator 2 Emergency Brake

Herkese selamlar, sevgiler. ETS 2'de emergency fren sisteminin zırt pırt durdurması can sıkıcı bunun mesafe ayarı falan var mıdır acaba? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar dilerim.
  20. Bthn_Klkc

ETS 2 Verilerim World of Trucks'a İşlenmiyor

Herkese merhaba arkadaşlar. ETS 2'de ki verilerimi World of Trucks'ta gözükmüyor bağlamama rağmen. Konuya hakim olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim. Hayırlı bayramlar, iyiforumlar.
Geri