Arama sonuçları: *

1. A

Steam dungeon rampage

dungeon rampage oynuyorum erken erişim de şu an çıkınca ilerleme devam mı ediyor yoksa baştan mı başlayacak ?
  2. A

Dungeon Rampage ???

az önce Dungeon Rampage aldım erken erişim de yaptığım ilerleme oyun çıkınca aktarıyor mu?
  3. A

Battlefield 6' ya Sistemim yeter mi

Battlefield almayı düşünüyorum bütün oyunları mevcut Battlefield 6 yeter mi ekran kartı rtx 3060 12gb ram 16 m 2 ssd 500 intel i5 11400 f 150 gb boş alan
  4. A

Steam Yaz İndirimleri oyun önerisi

arkadaşlar 18 dolar var ne almalıyım veya bunlara benzeyen oyun var mı Cyberpunk 2077 Bodycam Dark souls remastered
  5. A

Steam yaz indirimi Ne Almalıyım

arkadaşlar oyunlarım bunlar 15 dolarım var ne almalıyım battlefield 6 istiyorum indirime girer mi kararsız kaldım yoksa beklemeliyim mi Bu
  6. A

Hollow Knight Silksong 22,50₺

hatalı fiyatlandırma var sanırım
  7. A

Elden ring hogwarts legacy

merhaba ikisini de oynamadım hangisini almalıyım
  8. A

steam indirim var diye days gone

steam indirim var diye days gone almıştım daha hiç oynamadım oynanır mı güzel mi
  9. A

steam rdr2 hikaye oynu

rdr2 oynuyorum banka soyunca bir gemiye bindik ve bir adaya geldik daha güzel sahneler gelecek mi ? bilmiyorum ama dutch a pek güvenmiyorum çok paracı biri bizi sürekli suça teşvik ediyor
  10. A

steam rdr2 oyun kaydetme

arkadaşlar steam rdr2 oynuyorum önceden otomatik kayıt alıyordu şimdi hiç bi şekil de kayıt olmuyorr napabilirim
  11. A

steam mortal kombat x karakter seçimi

arkadaşlar morta kombat x oynuyorum full paket önere bilceğiniz karakter var mı ?
  12. A

bu sisteam csgo kaç fps alırım

ekran kartı 3060 12 gb ram 16 işlemci intel i5 11400 sdd 512 disk 1 tb
  13. A

STEAM csgo seçkin almak

STEAM csgo seçkin satın almak aylık mı alıyoruz yoksa bikere alıp sürekli bizde mi kalıyor
  14. A

steam mortal kombat Türkçe yama önerisi

steam morta kombat aldım türkçe yama falan var mı nerden bulurum bunu
  15. A

rdr2 hikaye oynuyorum

arkadaşlar rdr2 oynuyorum şöhretli biri olmak için surekli yüksekde tuttuyorum parayı da bol bol harcıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum umarım bu şöhret işe yarar
  16. A

sistemim elden ring ultra ayar açar mı

merhaba elden ring çok merak ediyorum sistemim ultra ayarlarda açar mı 3060 ekran kartı 12 gb 2x 8 ram 512 sdd 1 tb hdd intel i5 11400f işlemci
  17. A

Mortal Shell nasıl oyun oynanır mı

Mortal Shell oynanır mı nasıl bi oyun
  18. A

Steam'de Oyun Aktivitem Görünmüyor

arkadaşlar steam oyna girince arkadaşlar göremiyor nasıl düzelticem
  19. A

steam god of var alınır mı

god of war 197 tl alnır mı ilk defa oynucam değer mi
Geri