Arama sonuçları: *

1. AnormalTavuk

Oyunda ki bilmece için yardım.

Biraz düşündüm ama tam anlayamadım yardımcı olabilecek var mı?
  2. AnormalTavuk

12-12.30'a kadar Rust oynamak isteyen varmı?

Sınav senem olduğundan haftada 1-2 kez anca oynayabiliyorum. Devamı gelmez büyük ihtimal ama şöyle 4 5 saat duo veya artık ne kadar kişi gelirse oynamak isteyen varsa oynayabiliriz.
  3. AnormalTavuk

Co op şehir kurma tarzı oyun önerileri

Beraber şehir, market tarzı gelişmeli oyun önerebilir misiniz?
  4. AnormalTavuk

Cs2 Beta daveti geldi indirdim ama oynayamıyorum?

Davet geldi ana menüye, indirmeyi yaptım yeniden başlattım fakat sanki yapmamışım gibi. 26GB indirme nerede? Lobide vs. herhangi bir tuş göremedim sınırlı test yazan.
  5. AnormalTavuk

Game pass'de olmayan ama oynanması gerek assasins creed oyunları

X Box Game Pass üzerinden Assasin's Creed serisine başlayıp bitirmek, tüm seriyi oynamak istiyorum. Pass'te olmayıp da ayrı olarak Steam üzerinden almam gerek oyunları var mı?
  6. AnormalTavuk

Unravel ilk oyun oynamadan 2. oyun oynanır mı?

Coop için direkt 2 den başlayacağız arkadaşımla. İlk oyunun hikayesi ile bağlantılı mı? Okumam gerekir mi?
  7. AnormalTavuk

Minecraft için sunucu açma?

Arkadaşımla orijinal Minecraft'a sahibiz. Fakat nasıl sunucu açıp beraber oynarız bilemedik. Bilginiz var ise yardımcı olur musunuz. Atermos denedik chunklar yüklenmiyor ve oyun oynanmaz derecede sıkıcılaşıyor.
  8. AnormalTavuk

Valorant pingim yok ama oyun pingli gibi takılıyor

Konu açılmış ama hiçbirinde çözüm bulamadım. Paket kaybım yok ve pingim ideal. Ama oyun da takıla takıla gidiyorum yeri geliyor karakter bıçağı silah gibi çekiyor. Bazen rakip ışınlanıp vuruyor. Canımı sıkmaya başladı. Fps problemim yok çözümü biliyorsanız yanıtlarsanız sevinirim.
  9. AnormalTavuk

2K monitör valorant ayarları

2k 144hz bir monitörüm var. Valorant'ta ayarlar yüksek şekilde 300 400 fps alıyorum. Fakat çimenlerin gözükmesi gibi oyunu görüntü olarak güzelleştirse de oynama bakımından dezavantaja düşüren ayarlar varmış. Bunlar hangi ayarlar? Görüntü kalitesi yüksekte çok hoşuma gittiği için sadece onları...
Geri