Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Öneri Mortal Kombat 1 Türkiye Ön Siparişi Tekrar Açıldı 🔥🔥🔥

Oyun ilk duyurulduğunda yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'de 595 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılmıştı (Hemen kaptım o zaman) ama daha sonra kurun etkisiyle Türkiye'de ön siparişi kapatıldı ve şimdi tekrar ön siparişe açıldı ama ne yazık ki fiyatı 1199 TL olarak duyuruldu. Ön sipariş bittikten...
  2. Birol Azak

Öneri Herkes steam indiriminde aldığı oyunları paylaşsın

Arkadaşlar isteyen herkes steam indiriminde aldığı oyunları paylaşsın hem kimler neler almış görelim hem de birbirimize oyun tavsiyesi vermiş oluruz. Benim aldıklarım aşağıda başka önerisi olan varsa bekliyorum.
  3. Birol Azak

Yardım Forza Horizon 5 Düşük FPS

Selamlar FH5 oynuyorum önceden aynı ayarlarda 100-120 fps aralığında oynarken son 2-3 gündür 30-50 fps aralığında oynuyorum ve oyun aşırı donuyor bunu nasıl çözebilirim ? Sadece FH5'te oluyor bu sorun diğer oyunlarda sorun yok. Ayarlarda fps'yi sınırsız yaptım ama düzelmedi. Yardımcı olursanız...
  4. Birol Azak

Yardım Mortal Kombat 11 açınca pc kitleniyor

Selamlar bugün microsoft store'dan mortal kombat 11 yükledim menüye kadar sorun yok ama oyuna girmeye çalışınca pc kitleniyor hiçbir şey yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirm.
  5. Birol Azak

Yardım Forza Horizon 5 Tüm ilerlemem Kayboldu

Forza horizon 5 oynamak için yeni bir microsoft hesabı açtım ve eskiden kullandığım xbox hesabımı bağladım ama fh5'e girdiğim zaman oyunu en baştan başlatıyor eski ilerlemem gözükmüyor bunu nasıl düzeltebilirim ? Daha öncede farklı microsoft hesabında eski xbox hesabımı kullanmıştım ama böyle...
  6. Birol Azak

Rainbow Six Extraction Teknik Teste seçildim

Merhaba dün ubisofttan bir mail aldım ve rainbow six extraction teknik teste seçildim gizlilik sözleşmesi vs imzalattılar şimdi ben bu oyunu video çekip yayınlayabilir miyim ? yoksa sadece yayınlamadan oynayayım mı?
  7. Birol Azak

Yardım Forza Horizon 5 İndirme Sorunu

Merhaba forza horizon 5 i yüklemek istiyorum fakat 1. fotoğraftaki gibi kalıyor ve 5dakika sonra 2.fotoğraftaki gibi hiçbir şey yüklememişim gibi kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Birol Azak

Yardım LOL tam ekran veya çerçevesiz ekran yapıncaa siyah oluyor

Merhaba lolde tam ekran veya çerçevesiz ekran yapınca oyun siyah ekran oluyor sadece pencere modunda oynanıyor yardımcı olur musunuz ? Not: Driverler güncel
  9. Birol Azak

Oyun önerisi

Dostlar arkadaşlarla oynamalık oyun arıyoruz ama bir şey bulamadık önerilerinizi bekliyorum her tarz oyun olur. Oynadıklarımız;pubg-fortnite-wwz-the forest-lol-valorant-apex legends-cs-rocket league-human fall flat-l4d2-paladins
  10. Birol Azak

Valorant inceleme

Bildiğiniz gibi valorant riot games'in yeni çıkarmış olduğu daha doğrusu şuan kapalı betada olup bu yazın çıkacak olan oyun.Ben dün akşam drop düşürmeyi başardım ve oyunu hemen yükleyip oynamaya başladım.Oyun kapalı beta'da olmasına rağmen tamamen türkçe arayüz ve türkçe seslendirme...
  11. Birol Azak

The division 2

Merhaba dostlar sizce the divison 2 oynamaya değer mi ? oynayanlar yorumlarsa sevinirim :)
Top Bottom