Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Strandep deep co-op türkçe yama yapılır mı?

Arkadaşlar arkadaşımla strandep deep oynamaya çalıyoruz ancak oyun türkçe olmadığı için hiçbirşey anlayamıyoruz yazdığım gibi türkçe yama olurmu
  2. S

Yardım 3060 i5 12400F ile Cs2 kaç fps almam gerekli?

Merhaba arkadaşlar sistemime göre Cs2 de düşük fps ve çok nadir takılmalar var ben yazmadan sizinkiler ile değerlendirmek istiyorum benim sistemim Msi ventus 3060 2xoc i512400F 16 ram 3200mbz 8+8 Msi H610M- Anakart genel anlamda oyun grafikleri düşük denetim masası dengeliyor kendi ayarlarım...
  3. S

Yardım Cs2, Valo iyi internet yüksek ping sorunu

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var başlıkta yazdığı gibi bir sorunum var Vodafone evde internet kullanıyorum en başta 35 lik paketimiz vardı onda valo Cs2 vs. Oynarken 25-35 arası ping alıyordum sonra 50 mbs lik bir pakete geçtik pingim 50 ler de geziyordu diye hatırlıyorum cs2 de 90...
  4. S

Yardım Cs2 Gsync çalışmıyor nasıl aktif ederim

Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı böyle gözüküyor ne yapmam lazım Nvidia da açık gözüküyor bilmediğim bir ayar mi var acaba gsync açık olmadığı için takılmalar hissediyorum
  5. S

Öneri Cs2 seçkin alırsam ne değişir?

Merhaba arkadaşlar şuan cs2 oynuyorum lyun sarıyor ama türk yok takim arkadaşım haricinde kkmseyle konuşamıyorsun ful yabancı valoda misal info veriyoruz birbirimize seçkin alsam Türkler flanncogalirmi veya suncucu açısından bilinmedik sunuculara atıyor oyun 90 pingle oynuyor değişim olurmu
  6. S

Yardım Strandep Deep onlıne türkçe oynanırmı

Merhaba arkadaşlar arkadaşımla deep yükleyelim dedi oyun güzel ama ingilizce olduğu için oynayamıyoruz türkçe bir şekilde onlıne oynayabilirmiyiz türkçe yamayı o şekilde kabul eder mi? oyun
  7. S

Yardım Kingdom Deliverance 1 yardım

Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım 11 saat yaptım ama hala oyun zor kızıl çocuğu arıyorum 2 haydutu öldürmem lazım ama bir türlü öldüremiyorum oyunda skil nasıl kasılıyor nerde gözüküyor anlayamadım genel anlamda bildiklerinizi anlatır mısınız ne yapmam lazim oyun mekaniği neden bu kadar zor...
  8. S

Delta Force Oyun hataları

Arkadaşlar oyunu yeni indirimdim kafayı yiyeceğim oyun açılmıyor %92 de kalıyor uzun sure sonra açılıyor operasyona giriyoruk yine 92 de takılıyor uzun bir süre ve oyuna girmiyor altf 4 atıyorum savaşa tikladigim zamandada crash atıyor bu sorunu nasıl çözeceğim
  9. S

Delta Force Oynanırmı ?

merhaba arkadaşlar gündemde olan yeni çıkan oyun delta force için bu konuyu açtık oynayan arkadaşlar varsa oyun nazıl sizce denenmelimi ileriye doğru büyük bir kitleye sahip olabilirmi en çıkan oyuna erken başlamak her zaman daha güzel olur ücretsiz olması kafa karıştırıcı genelde bu tür oyunlar...
  10. S

Öneri Half life rtx nasıl alınır

Arkadaşlar bildiğiniz gibi half life 2 rtx ücretsiz ama satın al seçeneği çıkmıyor normal hal lifemi alicam anlamadım bi ss atarak analtma şansınız varmı
  11. S

Öneri Oyuncu store güvenilir mi

Arkadaşlar oyuncu store dan bjr kaç oyun almak istiyorum güvenilir mi? sizce kullanan varmı
  12. S

Yardım 3060 +İ512400F CS2 kaç fps alıyorsunuz

Arkadaşlar illaki benim sistemimle cs2 oynayan vardır sistem biomda yazıyor cs2 kaç fps alıyorsunuz misal takımlı ölüm maçında 3060+i512400f 16 ram ile 200 fps yi geçtiğini göremedim sorunmu var acaba yardımcı olurmusunuz
  13. S

Yardım Valorant baya düşük fps alıyorum

Arkadaşlar 3060 i51200F var 200-250 fps arası arıyorum ever valo işlemci oyunu car curt daabi 200 fps de nedir yani yardımcı olun biyerden okudum ama geri kaybettim biosdan siems mi ne açmış buyük ihtimalle yanlış yazdım ama yardımcı olurmusunuz.
  14. S

Yardım Fivem oynayan arkadaşlar gelebilirmi

Merhaba arkadaşlar sistemim 3060 i512400f zaten bioda yazıyor fıvemde drop yiyorum kasıyor flan her türlü ayarı denedim yok olmadı kanka bu ayarları yap diyen varmı hem fıvem için hemde nvıdıa denetim masası için
  15. S

Yardım FIVEM'de Bu Hatayı Alıyorum Ne Yapmam Lazım Bilen Yazsın.

arkadaşlar bugün fıvemden çıktım tekrar girmeye çalıştım girmedi flan işte sildim tekrar yüklemeye çalıştım ama kurulmuyor aşağıdaki hatayı veriyor yardımcı olurmusunuz lütfen.
  16. S

Yardım MSI afterburner açınca fıvem crash veriyor

arkadaşlar böyle bir sorunum var ayrdımcı olabilirmisiniz ekran kartının sıcaklığını görüyorum ama işlemcininkini göremiyorum afterburner açılmadan oyüzden bişey olmasından korkuyorum
  17. S

Öneri Fivem Pvp Pack önerisi

Arkadaşlar Görüntü Pack arıyorum ilk defa indirecegim gunci değilim ama çatışmaya flan girerken fps sabir olsun binada düşünce drop yiyorum her Pack gibi olsun sadece abartı olmasın su vs. Gözüksün ve adam vurunca değişik şeyler cikmasin ekran mavi vs. Olmasın yardımcı oluvak arkadaş varmı
  18. S

Yardım FİVEM Düşük CPU Ve GPU Kullanı Mı?

Arkadaşlar FİVEM oynuyorum 3060 var msi ventus 2x oc 140 fps lere kadsr alıyorum fakat 65 lere kadsr düşüyor takılıyor değişik sabit alamıyorum GPS cpu ve gpu kullanımı yüzünden Gpu 40 ortalama cpu %8 kullanılıyor ne yapsam bulamadım çözemedi yardımcı olurmusunuz
  19. S

Yardım Hareketli masaüstü arka planı

Arkdaşlar GOT bitirdin ve hayran kaldım pc me hareketli masütü yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım ve video nereden bulacağım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen Jon Snow olmasını istiyorum arka planın
  20. S

Yardım CarX Drift Racing Online yanıt vermiyor

Arkdaşlar sürekli bu hatayı alıyorum oyuna girince yada daha girmeden bu geliyor oyunu sildim yükledim düzelmedi dosyalarıda doğruladım ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz lütfen
Top Bottom