Arama sonuçları: *

1. İ

Steam'de uzakta görünmek

Steam'da mesela ETS 2 oynamama rağmen Shift+Tab yaptığımda "uzakta" olarak görünüyorum. Shift+Tab yapınca "Uzakta" yazısı gidiyor "Çevrimiçi" yazısı geliyor geri. Bu durumu yaşayan var mı ve çözümü var mı? Klavye Mouse'u kullanırken oluyor bu, oyunu oynarken yani.
  2. İ

ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

ETS 2'de 248.6 saat yazıyor Steam'de ve bir süredir oynamıyorum. Save dosyalarını silip tekrar başlamayı düşündüm. Nordic Horizons dışında 23 DLC var. Bugün Nordic'i de almayı düşünüyorum. TMP'de yüklü. Mesela siz ETS 2'yi bir süredir oynamasanız ve tekrar başlamayı düşünseniz save dosyalarını...
  3. İ

Spiderman Remastered alınır mı?

Miles Morales bitirmiştim. Remastered olanı almayı düşündüm. Steam'da 19.97 dolar bakiye var, üstüne 5 dolar ekleyip almayı düşünüyorum. Hikayesi 100 saati geçiyor mu, gezerek dolaşarak tüm yan görevlerle birlikte oynasam? Sizce alınır mı? Miles Morales'ten grafik olarak farkı var mı?
  4. İ

F1 25 oyunu alınır mı?

F1 izlemiyorum ama yarış ve araba oyunları oynuyorum. Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım...
  5. İ

Forza Motorsport alınır mı?

Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım. RTX 4050 ve i5 12450HX işlemcili laptop var. Pist...
  6. İ

Yarış Oyunu Tavsiyesi

Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım. Tavsiye ettiğiniz başka bu tür oyunlar var mı? Assetto...
  7. İ

GTA 5 Enhanced Online para kasma yolu nedir?

Geçen sene GTA legacy sürümünde mod menü ile Online'da günlük 15m kasıyordum, ban yemedim. Night club, bunker, garaj, arabalar birkaç yeri aldım. Hiçbir iş yapmadım, sırf para harcamasına aldım bunları. Şu an hesabımda 2M var ve hileye bulaşmaya gözüm korkuyor. BattlEye gelince ve Online'da...
  8. İ

.

. A . . . .
  9. İ

Konu silinmiştir

Konu silinmiştir.
  10. İ

NFS Unbound polisleri kapatma var mı?

4 ve 5. seviye polisler önüme atlıyor, yarışı sabote ediyor. Yarış bitiyor helikopterli polislerden abartısız 20 dakika kaçıp kurtuluyorum, başkasına takılıyorum vs. Ayarlardan veya mod kurarak polisleri kapama var mı? Mod, trainer varsa eğer ban sebebi mi? Sadece story mod oynuyorum, ban...
  11. İ

Spider-Man Remastered 1000 TL'ye alınır mı?

Oynamayı çok istiyorum ama key sitesinde 1000 TL'ye bulabildim en uygun. 30-40 saat oynanışlı hikayesi var ve 1000 bayağı yüksek geldi. Şu anki piyasada 1000 TL gibi bir parayı RDR2 dışı hiçbir oyun hak etmez gibime geliyor. Sizce alınır mı? 400 liraya Detroit buldum, o da istek listemdeydi ve...
  12. İ

Forza horizon 5 ne zaman indirime girer?

2 haftadır bekliyorum, indirim ne zaman gelir sizce? Standart paket alıp para level araç kasmak mı daha mantıklı yoksa premium mu alayim?
  13. İ

Minecraft alınır mı?

Oyun hakkında çok bilgim yok, ev yap, madene in altın kas vs sarıyor, bunları biliyorum ama 500 TL indirimsiz haliyle alınır mı? İndirimli al demeyin, çok çok nadir geliyor indirim. Belki 2 3 sene boyunca bile gelmez ve zamlanabilir. Sizce Xbox üzerinden Minecraft alınır mı? Eskisi gibi sarar...
  14. İ

ETS 2 Iberia ve bw DLC'si alınır mı?

Iberia + balkan West DLC'leri toplam 12 dolar indirimli hali, sizce alınır mı? Alırsam harita DLC'lerini fulleyip ProMods girebiliyorum ama 1 oyun parasına DLC almak ne kadar mantıklı sizce?
  15. İ

Steam sepetim nasıl?

13 dolar bütçeyle önce Detroit aldım, 2 gün önce içime oturdu Hades aklıma geldikçe. Detroit'in ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum ama iade edip 3 oyun aldım. Aldıklarım: Beyond'u herkes öneriyordu artı olarak Detroit'le aynı yapımcı olduğundan kaliteli olduğunu düsündüm. Gameplay...
  16. İ

Gamepadle oynamalık ücretsiz oyun önerisi?

Gamepadle oynamalık ücretsiz steam oyunu önerir misiniz? Sistem özellikleri farketmez.
  17. İ

PES 2021 2024'te oynanır mı?

Kütüphanede eski adıyla PES 2021 ve PES 2024 var. 2024 sürümünün kaliteli olmadığı söyleniyor. FIFA'ya bütçem yetmiyor. Kariyer modunda takılmacasına PES 2021 sizce sarar mı? 2024'te PES 2021 oynanır mı? (2013 oyna demeyin, Steam üzerinden futbol oyunu arayışındayım.)
  18. İ

GTA 5 modlu sarar mı?

GTA 5 Online'da hilelerden dolayı silmiştim. Mod kurup indirmeyi düşünüyorum story modda. Sizce sarar mı tsunami modu vs vs. eskiden YouTuber'larda izlediğimiz modlar kısaca yoksa modası geçti mi? GTA indiriceksem Forza Horizon 4'ü silmem gerekiyor. Öneriniz nedir?
  19. İ

GTA 5 mi sileyim FH4 mi?

RDR2 yükleyeceğim, 20 GB boş alan var. GTA 5 mi sileyim FH4 mü? İkisini de ara sıra oynuyorum. GTA 5 Online hilecilerin isgalinde, girmiyorum. Story Mod'da mod yapmak dışı aklıma aktivite gelmiyor. Forza Horizon 4'te çok arada drift atıp çıkıyorum. Hangisini sileyim sizce?
  20. İ

ETS 2 Calais'te FPS düşmesi sorunu

Ayarlarım: APU sistemle oynuyorum. Truckers MP'de calais dışı yerlerde 30-50 FPS artası seyrediyor, sıkıntım yok. Calais'te 90-160 arası oyuncu yakınımda olunca 12 FPS'den yukarısını göremiyorum. Ayarları düşüremem, unlost FPS ayarı gibi çamur grafikle haz vermiyor. Anladığım kadarıyla...
Geri