Arama sonuçları: *

1. E

Valorant fps düştü bir gecede

Dün akşam valorantta 300-400fps arası alıyordum herhangi kasıma drop sorun olmuyordu bugün oyuna girdim sürekli dropluyorum bir de ekran kartını güncelledim sol üstte yeşil fps çubuğu çıktı 0 fps gösteriyor.Termal macunlarını 2ay önce değiştirdim.Haftada 2gün oynuyorum sadece.Birisi yardımcı...
  2. E

Pcye 2 Dualsense bağlanır mı?

Ps 5 ve FC25 almayı düşünüyordum.Biraz pahalı geldi 25k tutuyor.Bunun yerine steamden 21dolara Fc 25 alıp 2tane orijinal kol alınca 7.5k tutuyor.Ama aklımda şöyle bir soru var aynı anda bilgisayara 2tane kol bağlanır mı? FC 25 için soruyorum
  3. E

Yardım Bilgisayar aniden fps düşürüyor Yalvarırım Yardim edin

Oyunu açınca 5dk sorun yok sonrasında her oyunda 10-20fps alıyorum.Minecraftta bile aynı.Alt f4 çekip bilgisayarı yeniden başlatınca da aynısı oluyor.Çözüm bulamadım bilgisayarcıya götürdüm yaptım dedi.1gün sorun yaşamadım ama yine aynı sorun geldi.Sıvı soğutma var sıcaklıktan kaynaklı değil...
  4. E

Lütfen biri yardım etsin Pc donuyor

Bilgisayar açılıyor sorun yok sonra oyuna girdiğimde bir süre dona dona ilerliyorum ardından hiç bir şey olmamış gibi eski akıcılığında devam ediyor.Bu sadece oyunlarda değil masaüstünde de böyle.Driver güncel,termal macunları yeni değiştirdim.Ekran kartımı resetledim. Sistem A520M K Ryzen 5...
  5. E

Raft Oynarken Donma Sorunu

Raft oynarken bir süre sonra donarak kasıyor bunun sebebi nedir bilen birisi var mı? Termal macunlarını yeni değiştirdim sıcaklık 58° Sistem A520M K Ryzen 5 5600 Corsair 16gb 3600mhz 1tb ssd samsung Rtx 3060 12gb 650w psu 27inc 200hz
  6. E

Gta V 3-4 dk sonra kasıyor

Merhabalar Gta 5 açılırken sorun yok oyuna girdikten 3-4dk sonra kasmaya başlıyor.Bilgisayarın masaüstüne geldiğimde de aynı ekran kartını güncelledim.Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir? Script hook v error yazıyor Sistem A520M K Ryzen 5 5600 Corsair 16gb 3600mhz 1tb ssd samsung Rtx 3060 12gb...
  7. E

Assetto Corsa Kasıyor

Merhabalar.Assetto Corsa oyununda xbox ile kayıt alırken ve obs ile kayıt alırken oyun kasıyor. Ayriten arkada çalan müzik duruyor ve aldığım kayıt kasıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim.Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum.Sistemi aşağıya bırakıyorum. Sistem Gigabyte A520M K Ryzen 5 5600 Corsair...
Geri