Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Hesabım Çalındı mı? RDR 2 Açılmıyor - Social Club Hatası

Merhabalar sevgili dostlar, 1-2 gün önce bir konu oluşturmuştum benzer bir sebepten dolayı. İnat ettim çözmek için... Rockstar Support'una mailler attım (bu arada çok rezil destekleri var paşalarımız mesaja bile dönüş yapmadılar 3 gün oldu), google, youtube ve forumlarda araştırdım problemin...
  2. enisberberr

Yardım Epic Games RDR 2 Social Club Hatası

Merhabalar sevgili dostlar, Abime Epic Games bilgilerimi gönderdim hesabımdan RDR 2 oynasın diye. Daha öncesinde sıkıntısız bir şekilde girerken 2 gündür giremiyor ve aşağıda attığım ss'te ki hatayı alıyor. Yine belirtiyorum öncesinde sorun oluşmuyordu girdiğinde ama son zamanlarda oyuna...
  3. enisberberr

Yardım League of Legends EUW Dil Problemi

Merhabalar sevgili arkadaşlar, West serverinde oynuyorum ve son zamanlarda oyunu Türkçe diline çeviriyorum. Bir süre sonra oyunu aç kapa yaptığımda oyun otomatik olarak İngilizce oluyor. Bu sorun sadece bende yok arkadaşımda da var fakat merak ettiğim bir konu bu sorunun genel bir sorun olup...
  4. enisberberr

Yardım Epic Games Gizemli Oyunu Nedir?

Sorum başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar: Oyun sızdırıldı mı acaba hiç takip edemedimde...
  5. enisberberr

Yardım Hikayeli Oyun Oynarken Sıkılmak

Merhabalar sevgili dostlar, Çok isteyipte çok kısa bir zaman içerisinde kapattığım oyun kategorisi (kategori mi denir bilmiyorum ama her neyse :D ) Single Oyunlar/Hikayeli Oyunlar'ı oynamakta çok zorluk çekiyorum. Özet olarak anlatmak gerekirse şöyle bir durum var: Küçüklüğümden beri...
  6. enisberberr

Yardım Steam'den GTA 4 aldım fakat açılmıyor

Merhabalar sevgili dostlarım, Birkaç gün önce indirim sayesinde GTA 4 aldım ve bugün oynamak istedim. Oyunu açmak istedim fakat hata üstüne hata aldım. Birkaç çözüm aradım ama hepsi nafile... Lütfen bilen varsa yardımcı olsun ve aldığım hatayı ss olarak aşağıya atıyorum. (Bu arada Rockstar...
  7. enisberberr

Stronghold Crusader HD Para Bug'u?

Merhabalar sevgili dostlarım, Arkadaşımla Stronghold'a girdiğimizde kendisi Cheat Engine kullanmadan oyunda bulunan bir bug sayesinde elindeki parayı saniyeler içinde 1 milyar yapabiliyor. Acaba bu bug nedir tam olarak nasıl yapılır bileniniz var mıdır? Bir kod buldum ama o kod sadece offline...
  8. enisberberr

Yardım Güvenilir Valorant Hesap Satışı Yapan Site/Kişi Önerisi!

Merhaba sevgili dostlarım, Aşağıda atmış olduğum bıçağı olan bir hesap satın almak istiyorum ve hangi site/kişi ne kadar güvenilir bilmediğim için size sormak istedim... Aranızda daha önce alış-veriş yapmış veya yapmamış olmasına rağmen ''Bu güvenilir bir site/kişi, asla dolandırmaz'' dediğiniz...
  9. enisberberr

Yardım Fortnite Packet Loss Sorunu?

Merhabalar sevgili dostlarım, Uzun zamandır Fortnite oyunuyorum böyle büyük ve sıkıntılı bir sıkıntı yaşamadım. Oyundaki bölge ayarım Otomatik iken NA-Batı oluyor. Ping ve packet loss alıyor başını gidiyor oynanmaz hale geliyor. Manuel olarak Avrupa'ya alıyorum ping bazen 60-70 gözüküyor bazen...
  10. enisberberr

Yardım Fortnite FPS Sorunu!

Merhaba sevgili dostlarım, Yaklaşık 5-6 gün önce PC'ye format çektim. Format çekmeden önce daha stabil FPS değerleri alırken format attıktan sonra fps düşüşleri GPU ve CPU ısı artışları yaşamaya başladım. Acaba tam olarak sebebi nedir? Format attıktan sonra windows 2004 sürümüne geçtim ve daha...
  11. enisberberr

Yardım Fortnite Arena Oyuncusu

Merhaba sevgili dostlarım, Biliyorum çok değişik bir konu ama... Arkadaşımla genelde Fortnite Arena oynuyoruz 3 kişiyiz ve 3. arkadaşımız genelde geç geliyor ve 1 eksiğimiz oluyor. Arena da 3k üstü puanımız mevcut. Saygılı ve çokta küfür etmeyen bir arkadaş arıyoruz. Acaba var mıdır?..
  12. enisberberr

Yardım Far Cry New Dawn Türkçe Yama

Merhaba sevgili dostlarım, Birkaç gün önce Epic Games üzerinden Far Cry New Dawn aldım. Oyun haliyle Türkçe dil desteği sunmuyor bende yama ile hallederim diye düşündüm. 2 adet video izledim ama bir türlü yapamadım halbuki 2 video da aynı siteden indiriyor yamayı ama bende olmuyor. Acaba Online...
  13. enisberberr

Yardım [ÇÖZÜLDÜ] AC Odssey Türkçe Yama Sonrası Hata

Merhaba sevgili dostlarım, Oyunu Türkçe altyazılı oynamak istediğim için yama atmak istedim. İlk yamayı attığımda etkisi olmadı oyun hala Türkçeydi. Başka bir video izledim onu yaptım oyunu açıp bakmak istediğimde 'Çökme Raporu' verdi. Acaba çözümü nedir geri silip yüklemekten başka?
  14. enisberberr

Yardım Far Cry Primal Türkçe Yama

Merhaba sevgili dostlarım, Elimde Far Cry Primal var ama haliyle Türkçe değil altyazılar dahil. Acaba nereden yapabilirim ve hayatımda hiç yama kullanmadım nasıl yapıldığını da bilmiyorum. Rehber videosu gibi bir video mevcut mu?
  15. enisberberr

Yardım Ubisoft Oyunları Kısayol Resim Hatası

Merhaba sevgili dostlarım, Epic Games üzerinden AC Odyssey, Watch Dogs ve Far Cry Primal aldım ve oyunları yükledikten sonra hepsi Uplayin simgesi şeklini aldı. Ve gariptir ki Steep oyununu Uplay üzerinden indirdim ama oda aynı simgeyi aldı acaba nereden düzeltebilirim?
  16. enisberberr

Öneri Parasını Hak Edecek Single Player ve Multi Player Oyunlar

Merhaba sevgili dostlarım, Bildğiniz üzere Epic Games üzerinde mega indirimler başlayalı 1 haftayı geçti ve bende oyun almaya karar verdim. Yakında da Steam Yaz indirimleri başlayacak oradanda birkaç oyun araştırması yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlarımla yada tek başıma oynayabileceğim güzel ve...
  17. enisberberr

Yardım GTA 5 RP FiveM Hata!

Merhaba sevgili dostlarım, Başlıktada belirttiğim gibi FiveM sitesinden sunucuları indirmek istediğimde ve açmak istediğimde şöyle bir hata ile karşı karşıya kalıyorum acaba çözümünü bilen var mıdır?
  18. enisberberr

Yardım BattleField 1 Yardım!

Merhaba sevgili dostlarım, Bf1 oyununu yeni aldım ve online modda fotoğrafta attığım bir şey var onu kapatmak istiyorum acaba nasıl kapatabilirim?
  19. enisberberr

Öneri Multiplayer Hikaye Oyunları

Merhaba sevgili dostlarım, Arkadaşlarımla genelde battle royale (fortnite, valorant) tarzı oyunlar oynuyoruz ağırlıklı olarakta Fortnite oynuyoruz. Artık aynı oyunları oynaya oynaya bıktık bildiğiniz mulitplayer hikaye tarzı oyunlar var mıdır? Ücretsiz veya çokta pahalı olmayan bir oyun olursa...
  20. enisberberr

Öneri Arkadaşlarım İle Oynayabileceğim Oyunlar

Merhabalar sevgili dostlarım, 2 arkadaşımla beraber takılıyoruz her zaman ve genelde oyunlar (ağırlıklı olarak sıraladım) Fortnite, CS:GO , COD Warzone... Fortnite, CS:GO , COD Warzone, PUBG / Lite,Forest, Rust, GTA 5, ten farklı olarak oynayabileceğimiz oyunlar var mıdır? Battle Royale tarzı...
Geri