Arama sonuçları: *

1. Zultia

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

başlıktanda gördüğünüz gibi hesabı elden çıkarmayı dusunuyorum lvl felan dusuk ama buyuk ıhtımal satmadan once yukseltıp ayarlamalar yaparım sızden tahmını bı fıyat ıstıyorum kalıtelı oyunlar var çunkı arkdaşlık kodum bu bakarsanız sevınırım ve aşşağıya steamdb fıyatınıda katıcam bakabılırsınız...
  2. Zultia

Oyun Önerisi Lütfen.

Artık Yeni Birşeyler Denemek Istiyorum Acaba Hitman Gibi sağlam Suikast Oyunu Varmı Veya Kılıç Felan Kullanarak savaşabiliceğimiz Sağlam Animasyonları Olan Samuray Oyunu tarzı bir şey Varmı Silah Kullanmak Sıktı Biraz Kılıç Ile Adam Kesebiliceğim Bir Oyun Arıyorum
  3. Zultia

Doom Eternal Oynayamıyorum

Merhaba Doom Eternal Satın Aldım Oyunla Ilgili Pek Bilgim Yok Kafa dagıtmak Için oynicağım indirim döneminde 87 tl lik paketi aldım ama campaing yani story moduna giremiyorum diğer modlars girincede direk elimde silahla başlıyorum acaba yanlış birşeymi aldım yardımcı olur musunuz 1691623580...
  4. Zultia

Gta5 Fps Drop Sorunu

Arkadaşlar Dün Gta5 İndirdim İner İnmez Türkçe Yama Kurdum Kynamata Başladık Ama Oynarken Farkettim Özellikle Animasyonlara Girdiğinde Anlık Fps Drop Ekran Kartı Kullanımı Fln Düşüyor Sistem Parçaları rx 6700xt Ryzen 5 5600x Rahat 200 Fps Ustu Akiyorum Yuksek Ayarlarda Ama Bu Fps Drop Beni...
  5. Zultia

Prototype Oyun Çökmesi

Arkadaşlar Eskiden De Severek Oynadığım Prototype Yeni Pc de Oyniyim Dedim ama Oyuna Girmeye Çalışınca çöküyo oyunu steam den aldım sistemde gayet iyi neden oluyo bilgisi olan varmı bi ara hitman 2 de bi bölümdede aynısı oluyodu
  6. Zultia

Oyun Önerisi Lazımm

Merhaba Arkadaşlar Gene Ben Yarın Sistem Gelicek Hayırlısı İle Umarım sorunsuz Gelir İlk Bilgisayarım Olucağı İçin Nerdeyse Hiç Bir Oyunu Oynamadim Küçükken Bazılarının Videolarini İzliyodum O Yüzden Boş Bi Kutu Gibiyim 50 60 Tan Seviceğim Oyun Aldım Ama Sizden Yardım İstiyorum Çok Güzel Olan...
  7. Zultia

BIRLIKTE OYNAYABILICEGIMIZ EKIP ARIYORUM

Merhaba Arkadaşlar Başlıktanda Anladığınız Üzere Birlikte Oynayabiliceğimiz Bi Ekip Kurmak İstiyorum Bende Yeni pc aldim 1 2 Haftaya Baslicam Oyunlara Deceit Fln Guncel Oyunlar Oynariz Birlikte Muhabbet Ederiz Ekipe Gelmek İstiyenlerden İstediğim 2-3 Şey Var 1.Yasi 13 Den Büyük Olsun 2.Oyun...
Geri