Arama sonuçları: *

1. U

Steamdan Kart Düşürmelik Oyun

selaam stemadan kart düşürmelik oyun arıyorum sizce kasılır mı ?
  2. U

Garry Mod Hakkında Acil Yardım

arkadaşlar merhaba garry mod aldım yeni 2 kişi nasıl vs attırabilirim yada öyle bir şey var mıdır mesala hulk ve spiderman gibi karakterleri ?
  3. U

Twitch Chat İle Oyun

arkadaşlar merhaba ben oyundayken chattekilerin sıkılmaması için daha aktif olması için o tarz oyunlar örneğin bir çok eklentiler mecvut sizin oynadığınız veya başka yayıncılarda gördüğünüz şeyleri yazar mısınız örneğin paraşüt oyunu gibi ?
  4. U

Yardım Yayın İçin Oyun Önerisi ?

selam arkadaşlar twitch chat ile oynanacak oyun arayışı içerisindeyim tavsiye verir misiniz
  5. U

Yardım Twitch Chat İle Oynanabilecek Oyun Önerisi

arkadaşlar selam twitch yayınlarında chat ile oynanabilecek eğlenceli böyle saracak bir oyun var mıdır tavsiyelerinizi bekliyorum örneğin Streamer's Court şu tarz oyunlar olabilir bunuda almadım henüz ama eğlenceli midir sizce yorumlarınızı bekliyorum
  6. U

GTA 5 ONLİNE NASIL OYNANIR

merhaba arkadaşlar gta 5 aldım online oynucam nasıl oynanıyor serverlar felan mı var öyle mi giriliyor yoksa görev felan mı yapıyoruz amaç nedir nasıl işliyor :D anlatırsanız sevinirim bazıları ev araba alıyormuş sanırım okumuştum bi yerlerde nasıl ne yapıylıor
  7. U

Cs 1.6 DAKİ GİBİ CS GO AİM NOT DEFTERİ VARMI :d

SELAM ARKADAŞLAR ESKİDEN 1.6 DA NOT DEFTERİ ATARDIK CS DOSYASININ İÇİNE YİNE VAR MI ÖYLE BİŞEYLER CS GO İÇİN :d
  8. U

Minecraft Nasıl Satın Nerden Alınır

merhaba arkadaşlar daha önce hiç oynamadım ama merak ettim şimdi nerden satın alınıyor acaba fiyatı ne kadar
  9. U

cs go ideal fps kaçtır?

selam arkadaşlar cs go ideal fps kaç olmalı sizce
  10. U

CS GO STEAM AİM YAPMAK

selam arkadaşlar bir tane ünlü youtuber izlemiştim cs go videoları çekiyordu milyonluk abbonesi var eskiden cs 1.6 lardaki yaptığımız gibi bi not defterini dosyayı csnin içine atıyordu şimdide steam dosyalarına yüklüyordu fazla sekmiyordu kurşunlar öyle bişey var mı hala veya nasıl yapılıyor...
  11. U

⚡CS GO SKİN TAVSİYESİ ?⚡

selam arkadaşlar cs go oyunun da skin almak istiyorum ak 47 m4 deagle avp usp felan renkli şeyler olsun istiyorum var mı kullandığınız tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı da olursa iyi olur :D
  12. U

CS GO İtem Satın Alıp Satmak ?

merhaba arkadaşlar cs go da eldiven gibi şeyler almak istiyorum renkli şeyler hoşuma gidiyor da alsam kullansam sonra satmaya kalksam aynı fiyattan mı satarım yoksa kullandığım için düşükten mi satabilirim acaba ve her item için geçerli mi yeni item alıp kullansam satsam başka bir şey almak için...
  13. U

🕹️Steamdan Alınabilecek Atari Gibi Pixel Tarzı Oyunlar ?🕹️

merhaba arkadaşlar steam inidirm varken o tarz oyunları toplayim diyorum metal slug benzeri olabilir bi oyun vardı adını unuttum rambo gibiydi oynanış metal slug gibi grafikleri çok güüzeldi oyunun adı shaper sharks gibi hatırlıyorum ama bilemedim
  14. U

❄️️Steam'da Önerebileceğiniz Oyun Paketleri ?❄️️

merhaba arkadaşlar steam kış indirimlerinden oyun almak istiyorum paket koleksiyon şeklinde bazı oyunlar daha hesaplı ve uygun oluyor tavsiye edebileceğiniz koleksiyon oyun var mıdır tür farketmez macera aksiyon korku iyidir
  15. U

❄️️Steam Kış İndirimi ❄️️Avantajlı Oyun Paketleri Ve Çok İnmiş Oyunlar ❄️️

merhaba arkadaşlar steam kış indirimlerinden oyun almak istiyorum da avantajlı oyun paketleri nelerdir içersinde bir sürü oyun olup uygun olan ve %60 %70 den fazla indirime giren güzell oyunları yazarsanız sevinirim
  16. U

Anlamlı Bir Manası Olan Nick Lazım

selam dostlar oyun videoları çekicem youtube kanal ismi ve oyun nicki olarak kullanmak istiyorum ama bir güzel anlamı manası olmasını istiyorumm yardım dostlar :)
  17. U

Küçükken Oynadığım Oyun Bulmamda Yardımmmm

küçükkken ilk bilgisayarıma bi oyun almıştım 2 takım vardı ama offlinedı eskiden cd alıyorduk cdnin kapak fotoğrafı insanla robot var gibiydi berabebr öyle iki tarafında bir bölgeleri vardı orayı işgal etmeye çalışıyorduk ama o bölgelerden sürekli vurulan yine doğuyordu robot da olunuyordu insan...
Geri