Arama sonuçları: *

1. S

Yardım LOL fps düşüşü sorunu

240fps sabit oynuyordum normalde bire sıkıntı olmuyordu 1 haftadır fps 220lere düştüğü zaman ekranda kararmalar ve droplar meydana geliyor grafikleri düşürüncede durum aynı ancak nvdiadan g-sync devre dışı bırakınca drop ve kararma düzeliyor ama fps düşüşü yinede devam ediyor nvdia ayarlarım...
  2. S

Yardım Crysis 3 Remasterad Experience'da gözükmüyor

Crysis 3 Steam versyonu NVIDIA sitesinde desteklediği yazıyor ama Experience'de bir türlü gözükmüyor. Dosya yolunu vs ayarladım ancak yine de olmadı diğer tüm oyunları görüyor.
  3. S

eFootball 2023 analig modu nezaman gelicek?

Bu konuda cok arattım ama herhangir yerde bilgiye denk gelemedim 2023te cıkıcak denmiş bilgisi olan varmı ?
  4. S

FIFA 22 tuşları ayarlayamıyorum

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim klavye tuşları görsellerdeki gibi ayarlıyorum maça giriyorum felan tuşlar bambaşka işlevlerde çalışıyor çözemedim bir türlü başka profil açıp orda denedim durum aynı şut için d ye bas diyor a ile şut çekiyor yön tuşları felan çalışmıyor mental sağlık değiştiriyor...
  5. S

Yardım FIFA 22 FPS Drop Sorunu

Ekran Kartı:NVDIA RTX 3080ti 175W 16GB İşlemci: İntel i7 12800HX 8xE 8xP Ram:16x16 4800MHz DDR5 SSD:2TB 6500MB-5000MB FIFA 22 de fps düşüşü yaşamamama rağmen takılmalar meydana geliyor windows 10da böyle bir şey olmuyordu ancak temiz kurulumla windows 11de böyle bir sıkıntı yaşıyorum 2...
Geri