Bütçe sınırım yok. cyberpunk, rdr2, exodus, assassin creed, far cry gibi oyunları oynadım. Olabildiğince hikaye odaklı bir oyun istiyorum. Heavy rain, detroit gibi bir oyun da olabilir.
xbox game barın yaptığı gibi bastığımda son 30sn kaydededek bir uygulama arıyorum. Gamebar ses kayması yapıyor ve benim sesimi almıyor. Farklı ne kullanabilirim?
GTX 1660Tİ
RYZEN 2700
16GB RAM
2-3 ay önce almıstım oyunu bugün açmak istedim. Önce geforce experiencein optimum ayarları ile denedim ve oyuna başlayamayacak kadar az fps alıyordum. Sonra alabileceğim en düşük ayarlara aldım ve halen oynayamıyorum. Yapabileceğm bir şey var mı? Pc nin...
Oyunu oynarken yaptığım her hareketi söyleyen lanet olası iğrenç bir kadın sesi var. Önüne item düşüyor Press A diyor ayarlara giriyorum Audio, Controls diye tek tek isim söylüyor. İnternette bununla karşılaşanı görmedim. Acaba Windows ayarlarından böyle bir şey açmış olabilir miyim?
EA Play den indirdim oynuyorum. Oyunun normalde Türkçe dil seçeneği olduğunu duymuştum ama bunu oyun içinden ayarlıyamıyoruz. Oyunu nasıl Türk’le yaparım?
Xbox game bar var ancak nasıl aktif edeceğimi anlamadım nasıl kullanırım? Farklı nvidia gibi programlar var mı? Ayrıca arkadaki DC sesi gibi sesleri alıyor mu?
Sahip olduğum operatörler bunlar. Taraf fark etmez. Bütün operatörlere param yetiyor. Sadece pompalı silahi olan operatörler olmasın. Teşekkürler....
Ben melusi yi düşündüm.
Dereceli dereceme bakmayıno.O2
1617044430
Alibim yok bu arada var gibi durmuş. Ama yok