Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

Arkadaşla hemen indirip oynamadık ücretsiz çıtır oyun?

Ücretli-ücretsiz çıtır oynayıp geceyi geçirmek için oyun?
  2. Wh897Xm

Hikayeli oyun önerisi?

Bütçe sınırım yok. cyberpunk, rdr2, exodus, assassin creed, far cry gibi oyunları oynadım. Olabildiğince hikaye odaklı bir oyun istiyorum. Heavy rain, detroit gibi bir oyun da olabilir.
  3. Wh897Xm

Oyunu kaydetmek için uygulama?

xbox game barın yaptığı gibi bastığımda son 30sn kaydededek bir uygulama arıyorum. Gamebar ses kayması yapıyor ve benim sesimi almıyor. Farklı ne kullanabilirim?
  4. Wh897Xm

Minecraftta koordinatları göremiyorum?

F3 e bastığımda koordinatlar çıkmıyor. Nasıl açacağım?
  5. Wh897Xm

Bilgisayarım Metro Exodus Kaldırmıyor Olabilir mi?

GTX 1660Tİ RYZEN 2700 16GB RAM 2-3 ay önce almıstım oyunu bugün açmak istedim. Önce geforce experiencein optimum ayarları ile denedim ve oyuna başlayamayacak kadar az fps alıyordum. Sonra alabileceğim en düşük ayarlara aldım ve halen oynayamıyorum. Yapabileceğm bir şey var mı? Pc nin...
  6. Wh897Xm

Metro Exodusun Enchanded editionı normal versiyona çevirmek?

Enchanden editionun gereksinimlerine bakmamıştım. RTX kart istiyormuş. Oyunu bu hali ile indirdim normal haline geçmek için tekrardan indirmeli miyim?
  7. Wh897Xm

İndirimlerden Oyun Önerisi

maks 100tl olsun lütfen. Hikayeli bir oyun olsun online tarafını kullanacağımı sanmıyorum
  8. Wh897Xm

GamePass Hangi HALO oyunundan başlayayım

Hikaye akış arasında bağlantı yoksa en yenisinden başlamak isterim. Oyunlar hakkında hiçbir bilgim yok.
  9. Wh897Xm

Steam yaz indirimden oyun önerisi

Önce Far cry 4-5 alacağım.fazla pahalı olmayan oyun arıyorum. Her türlü öneriye açığım herhangi bir şey önerebilirsiniz.
  10. Wh897Xm

Minecraft Dungeons Arkadaki kadın sesi

Oyunu oynarken yaptığım her hareketi söyleyen lanet olası iğrenç bir kadın sesi var. Önüne item düşüyor Press A diyor ayarlara giriyorum Audio, Controls diye tek tek isim söylüyor. İnternette bununla karşılaşanı görmedim. Acaba Windows ayarlarından böyle bir şey açmış olabilir miyim?
  11. Wh897Xm

Hangi Call Of Duty Oyununu Oynayayım

Steam indirimleri gelince seriden bir oyun istiyorum. Hangi oyununu alayım, en son çıkan oyunu hangisi?
  12. Wh897Xm

EA Desktop Oyunun Sürücüsü Nasıl Değişir

Battlefield 1 i F'den D'ye taşımak istiyorum nasıl yapabilirim?
  13. Wh897Xm

Battlefield 1 Nasıl Türkçe Yaparım EA Play

EA Play den indirdim oynuyorum. Oyunun normalde Türkçe dil seçeneği olduğunu duymuştum ama bunu oyun içinden ayarlıyamıyoruz. Oyunu nasıl Türk’le yaparım?
  14. Wh897Xm

FH4 Haftalık Forzathonları Yapamıyorum

Günlük gelen görevleri yapabiliyorum. Ama Haftalık mücadelerde şimdi etkin demesine rağmen yapamıyorum. Nasıl yapabilirim?
  15. Wh897Xm

Forza Horizon 4 Seviye Üstündeki Taç Ne Anlama Geliyor

Normalde oyunda 200 level idim. Şimdi levelim 1 olarak gözüküyor ama üzerinde bir taç var. Neden böyle ?
  16. Wh897Xm

Oyunlarda Önemli Anları Yakalamak

Xbox game bar var ancak nasıl aktif edeceğimi anlamadım nasıl kullanırım? Farklı nvidia gibi programlar var mı? Ayrıca arkadaki DC sesi gibi sesleri alıyor mu?
  17. Wh897Xm

Rinbow Six Siege Derecesz Maçlara Girebilmek İçin Kaç Operatör Gerekiyor

arkadaş yeni aldı. Hiç Operatörü yok. Derecesiz karşılaşmalar için kaç Karakter gerekli.
  18. Wh897Xm

Rainbow Six Siege Operatör Önerisi

Sahip olduğum operatörler bunlar. Taraf fark etmez. Bütün operatörlere param yetiyor. Sadece pompalı silahi olan operatörler olmasın. Teşekkürler.... Ben melusi yi düşündüm. Dereceli dereceme bakmayıno.O2 1617044430 Alibim yok bu arada var gibi durmuş. Ama yok
  19. Wh897Xm

Steam yüklü oyunu taratma

Oyun yüklü ancak yüklemiş olarak gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim
  20. Wh897Xm

Son güncellemelerden Sonra Forza Horizon 4 oynayabiliyor musunuz?

Eğer herhangi bir sorunlar karşılaşıyorsanız veya karşılaşmıyorsanız hangi sürümde nasıl oynuyorsunuz? Teşekkürler...
Top Bottom