Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

METRO 4 oyunu ne zaman çıkacak

selamlar 2023 yılında oyunculara oyun şuan oynanabilir 2024 yılında çıkış yapacak denmişti. son bilgi var mı bu konuda
  2. •KoRkMaZ•

Öneri Metro oxodus tarzı oyun önerisi

hayatta kalma karakter geliştirme, kıyamet sonrası vs tarzı ofline oyun arıyorum. var mı önerileriniz
  3. •KoRkMaZ•

Yardım Battlefield 2 oyunu hangi platformda

dostlar selamlar Battlefield 2 oyununu nerden güvenle alabilirim. steamde vs hiçbir yerde yok
  4. •KoRkMaZ•

Yardım cs2 de bot zorluğu arttırma

cs2 de bot zorluğu arttırma yolu varmı beyler internette bi kaç kod vardı yazdım ama olmadı
  5. •KoRkMaZ•

MANOR LORDS oyunun bekleyeniniz var mı 2 yıl olacak bee

https://store.steampowered.com/app/1363080/Manor_Lords/ ilk defa bi oyunu bu kadar bekledim. beklentiniz var mı
  6. •KoRkMaZ•

uyguna rust steam key satan bir yer var mı güvenilir

fiyat yüksek bence bildiğiniz bir yer var mı key satan güvenilir
  7. •KoRkMaZ•

Days gone mod ekleme

Selamlar dostlar. Days gone oynuyorum ve mod eklemek istiyorum. Steamden indirdim. Mod dosyasını indirdim ancak kurulumunu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Bir kaç video izledim ancak gösterilen dosyalar benim pc de yok. Bunun için bir rehber var mı ya da yardım edecek birisi size zahmet. Mod...
  8. •KoRkMaZ•

Öneri elden ring benzeri oyun önerisi

arkadaşlar günaydınlar. eskiden oynardım CD'den böyle 3.şahıs oyunuydu elden ring gibi ama kestiğimiz canavarlardan ekipman düşüyordu ve giyiyouz aslında knight online benziyor. bu benzeri mümkün değilse online olmayan(paraya dayalı oluyor çünkü) oyun önerileriniz var mı ?
  9. •KoRkMaZ•

Öneri bu oyunu bekleyen sadece ben miyim çıkış tarihi 2030 mu

https://store.steampowered.com/app/1363080/Manor_Lords/ bu oyunu sadece ben mi bekliyorum sizce nasıl 1 sene önce demosu yayınladığında beri beklediğim bir oyun hem de tükçeydi 2023 çıkış gösterilmesine rağmen tık yok adamlarda
  10. •KoRkMaZ•

Yardım cs2 yükseltme ücreti ile alakalı

arkadaşlar daha önce cs seçkin satın almıştım bu cs2 de tekrar bir daha ödeme mi yapmamız gerekiyor bir de 350 tl
  11. •KoRkMaZ•

Yardım steamde aldığım prototyp 2 oyundan atıyor

arkadaşlar eskiden oynamak istediğim ama oynayamadığım bir oyundu bu. şimdi satın alıp indirdim load bölümünde oyuna başlarken oyundan atıyor. eski oyun diye dediler bunu yeni sisteme entegre edebileceğimiz bir yöntem var mı ? oyun kursağımda kaldı resmen
  12. •KoRkMaZ•

Yardım escape from tarkov için takım oluşturma

arkadaşlar aranızda escape from tarkov oynayan var mı grupça oynamak içim soruyorum tek zor oluyor
  13. •KoRkMaZ•

farcry 6 türkçe yama lazım

arkadaşlar farcry 6 yama var mı hiç bildiğiniz ücretli haricinde oyunu zaten pahalıya aldık bir de 35 tl yamaya vermek istemiyorum
Top Bottom