Arama sonuçları: *

1. Muhammet yldrm

Yardım Warzone'dan directx crash yiyorum

Arkadaşlar yine crash yedim gecenki gpu driverdı çözdük onu bu sefer de directx crash yiyorum sinir etmeye başladı
  2. Muhammet yldrm

Yardım Warzone Rx9060xt ile crash yiyorum

Arkadaşlar sistemim ryzen 5 7600 rx 9060xt 16 gb grafik ayarlarını normalde oynanır her türlü diye düşünüyorum hatta yüksek ayarlarda da canavar gibi oynayacağını düşünüyorum ama oynarken oyun bir anda donuyor crash yiyorum oyunda ve fotoğrafdaki hatayı veriyor
  3. Muhammet yldrm

Cod warzone neden 150 gb ?

Arkadaşlar modern warfare ile birlikte mi indiriyor oyunu sadece warzone indirilen bir seçenek yok mu çok fazla çünkü
  4. Muhammet yldrm

Rüyalar ve kabuslar kasası alıp bekletirsem ne olur?

Arkadaşlar yaklaşık 50 100 kasa arası biriktirmeye çalışıyorum elimden geldiğince şuan 1.60 civarlarında geziyor fiyatı depoya atıp 5 yıl 6 yıl bekletirsem ne olur kârım nasıl olur kârım olur mu ya da merak ediyorum tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum
  5. Muhammet yldrm

blackmesa açarken hemen oyundan atıyor

arkadaşlar black emsa definitive edition yükleddim oyunu oynaya basıyorum oyuna girmeyip oyundan atıyor sorunu anlamadım dosyaları doğruladım başarıyla doğruldndı yazdı bilen biri varsa bu tarz şeyleri yardım lazım da
  6. Muhammet yldrm

Forza horizon 4 de oyun oynarken aniden donma

arkadaşlar sistem r 5 3600 gtx 960 2 gb oyunu mis gibi oynuyorum ben 15 20 dk sürüyorum araba fln sonra bazı geçişlerde felan donuyor oyun sesler geliyor ama ekran sürekli donuk kalıyor çözümü nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
  7. Muhammet yldrm

Yardım gta 5 oynarken bazen oyundan atıyor girerken değil oynarken

arkadaşlar sistemim kaldırıyor hayli hayli ryzen 5 3600 gtx 960 sistemim var fps de bi problemim yok ama gta online da bazen atıyor beni niye bilmiyorum atıyor deiğim direkt oyun kapanıyor yardım edermisiniz 1677661218 Arkadaşlar yardımcı olucak kimse yok mu
  8. Muhammet yldrm

Yardım Makarovu. Price dan daha iyi özellikleri neler ?

Arkadaşlar makarovun ozellik olarak güç liderlik felan bunlar gibi özellikler olarak pricedan üstün ne gibi özellikleri var
  9. Muhammet yldrm

Yardım 70 80 e çok iyi bir oyun arıyorum

Arkadaşlar futbol tarzı sevmiyorum daha çok rainbow olsun gta olsun Battlefield olsun o tarz oyunlar fps oyunlari da okeyim ha bu arada orta çağ oyunları çok severim oyun önerir misiniz
  10. Muhammet yldrm

İ3 7020u r5 m330 ekran karti hp sistem 4 gb ram

Arkadaşlar bu sistem cs go 40 fps felan oynatır mı
Geri