Arama sonuçları: *

1. R

Curseforge ile ilgili yardıma ihtiyacım var

Kullananlar bilir curseforge Minecraft için mod uygulamasıdır ve türkçe mod paketleri kadar yabancı dilde de mod paketleri vardır benim problemim bu yabancı dildeki mod paketlerini nasıl türkce yaparım. Mesela ingilizce mod paketlerinden birisi "ice and fire" (ejderha ve sayısız yeni canlı...
  2. R

Black ops 6 kasma problemi

herkese iyi forumlar black ops 6 yı en son 2 hafta önce oynamıştım hiç bir problem yoktu çok nadir anlık drop yiyordum şimdiyse 3 saniyede bir 5 saniyelik drop yiyorum oyunu oynayamıyorum ekran kartı: RX 6650xt İşlemci: r5 5500 hem windows sürücülerim güncel hem ekran kartı sürücülerim ne...
  3. R

Minecrafttaki bu hatanın çözümünü bilen var mı?

bahsettiğim hata "network is unreachable no further information " bunun çözümünü bilen var mı? arkadaşla aynı sunucuya girmek istiyorum ama olmuyor. aternos gibi sunucu kurma sitelerinden bahsetmeyin açıkçası aternos gibi yerlerden sunucu oluşturmak çok zahmetli oluyor, sunucu resetlenmesi...
  4. R

lol de düşük fps problemi

herkese iyi forumlar, normal şartlarda 200 civarı fps yi rahatlıkla alırken(144 sabitlemeli kullanıyorum) bi anda fps 60 a düştü, maç içinde bazen normale dönüyor ancak çoğunlukla 60 fps. pc fps yi arttırmak isterken oyun sanki engelliyormuş gibi geliyor oyunda sürekli titreme yapıyor oyunu 60...
Top Bottom