Arama sonuçları: *

1. an0maLYYY

Bu STEAM hesabını ne kadara satabilirim?

Arkadaşlar artık oynamıyacağım için Steam hesabımı satmak istiyorum. Ama fiyatlar hakkın hiç bir bilgim yok. Kafamda ortalama bir fiyat oluşmasını istiyorum. Steam hesabının değerini hesaplayan sitelere yönlendirmeyin. Hesap satış sitelerinde ortalama ne kadar eder onu merak ediyorum...
  2. an0maLYYY

Bu VALORANT hesabı kaç TL eder?

Arkadaşlar 470 TL ye satmak üzereyim sizce nasıl? Champions 2023 Vandal, KAOS Vandal, Yağmacı OP ve içinde 1500 VP var. Sdece 1500VP 300 TL civarı. Bu fiyata iyi satıyor muyum emin olamadım.
  3. an0maLYYY

VALORANT mı CS2 mii?

Soru başlıkta. Hangisi ve neden?
  4. an0maLYYY

Bu VALORANT hesabı ne kadar eder?

Ayrıca içinde yaklaşık 800 VP var.
  5. an0maLYYY

CS 2 10 DOLARA ALABİLİCEĞİM EN İYİ AK-47 SKİNİ?

Değeri zamanla düşmiycek bişey olursa da daha iyi olur.
  6. an0maLYYY

BU STEAM HESABI NE KADAR EDER?

CS SEÇKİN DE VAR
  7. an0maLYYY

Bu VALORANT hesabı kaç TL eder?

Sadece görünen skinler var + görünen VP de dahil.
  8. an0maLYYY

Yardım İnternetten kaybolan Mount&Blade versiyonu?

Arkadaşlar bir tane Mount&Blade versiyonu vardı veya modu tam emin değilim. Tüm kalradyada sadece Kergit ve Svadya vardı. Askerler çok değişikti. Khergit Elite bowman, gri Full zırhlı svadya askerleri falan vardı. Haritada dolaşan siyah şovalyeler ve çift boynuzlu kaskı olan çeteler vesaire...
  9. an0maLYYY

Bir anda alakasız VAN 152 hatası!

Arkadaşlar normal bir şekilde her zamanki gibi girmeye çalışırken VAN 152 hatası veriyo Valorant. VAN 152 nin donanım banı hatası olduğu yazıyor internette ama ne alaka yemin ederim hile açmadım bir anda oldu.
  10. an0maLYYY

Valorant hesap satın almak için?

arkadaşlar valorant satın almak için bildiğiniz güvenilir, sağlam discord, telegram kanalı veya site var mı? güvenilir aracılı olursa iyi olur
Geri