Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

SİZCE FC24 ALMALI MIYIM?

Öncelikle ayın 14'ünde mi ne epicde bahar indirimleri başlıyor fc24 alsam mı diye düşünüyorum. Bunun dışında şunu söyleyeyim bu saatten sonra online oynamak için alınmayacağını biliyorum ayrıca çok sıkta oynamayacağım arada arkadaşlarla oynarsam diye alsam mı diyorum değer mi yani? Fifa 20 var...
  2. MonteCapz

Epic Games İndirimleri

Merhaba ben bir sepet yaptım ve toplamda 280tl ediyor ancak %33 lük indirim dahil olmadan. Bu %33 lük indirim epic games bakiyesi olarak geliyor yanlış bilmiyorum değil mi? Yani bu indirim ödeyeceğim sepet fiyatına dahil olmuyor değil mi?
  3. MonteCapz

CS2 4:3 devreye girmiyor

Öncelikle herkese merahaba, csgo da ekranı 4:3 yaptığımda her şey gayet yakın ve geniş gözüküyordu ancak CS2 de çözünürlüğü 1024x720 yapmama ve 4:3 olarak ayarlamama rağmen sanki hala 4:3 değilde 16:9 gibi gözükküyor. Rakipler hem çok uzak gibi geliyor hemde hiç genişlememiş gibi. Menüde normalde...
  4. MonteCapz

Hangi Skin Daha İyi?

CS de aşağıdaki skinlerden hangisi daha güzel gözüküyor sizce? İkiside görevde kullanılmış. bilmeyenler için mavi olan tenha boşluk, diğeri pembemsi olan neo noir
  5. MonteCapz

CSGO Trade Up Aklıma Takılanlar

Merhaba arkadaşlar, bu konuda başlıktanda anlaşıldığı gibi size csgo trade up hakkında anlamadıklarımı sorucam. Önceden beri cs yi zaten oynarım ancak şuana kadar hiç trade yapmadım. YouTube ve instagramda da karşıma sürekli en karlı trade uplar falan çıkıyor ve anlamadığım şuki bazı trade up...
  6. MonteCapz

CSGO açılıyor ancak siyah ekran

Arkadaşlar öncelikle CS2 falan değil csgo herhangibi bir güncelleme yapmadım. Dün gece normal oynuyodum rekodaydım sonra laptopun ekranını kapatıp beklemeye aldım sonra açtığımda normal olarak rekodan atmıştı ve ana menudeydim sonra oyun buga girdi gir çık yaptım ancak oyuna girdiğimde lobi...
  7. MonteCapz

Yardım CS2 Çikti Ama Gelmedi Bana

Beyler elim ayağım titriyor yardım edin. CS2 dün gece seckini olanlara ve tankı belli olanlara çıktı ancak bana gelmedi. Seçkinim var aynı zamanda rankimda var ancak davet falan gelmedi. Unlost'un story sindeki gibi davet gelmesi gerekiyormus ama gelmedi. Haber panosundaki habere falan...
  8. MonteCapz

Assetto Corsa Klavye Makas Ayarları

Beyler öncelikle merhaba, normalde assetto corsa oynayan birisi değildim ancak son zamanlarda assetto corsa trafik moduna merak sardım. Forza da ne bileyim makas atma veya trafikte takılmak gibi bir ihtimalim olmadığı için assetto corsa trafik modu indirdim ancak assetto Corsa hakkında pek bir...
  9. MonteCapz

CSGO açılıyor ama ekrana gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar sorun yukarıdaki gibi. Oyun açılıyor, görev çubuğuna geliyor ancak ekrana gelmiyor hiçbir şekilde. Steam den özellikler yapıp dosyaları dogruluyorum ve PC yi kapatıp açıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Her oyunu oynayıp PC yi kapattigimda aynı sorun oluyor. Bir kaç saat...
  10. MonteCapz

Valorant Delipop Phantom

Merhaba, mağazama delipop phantom düştü. Sizce alamlı mıyım? Phantom için max 2175vp haracayabilirim. Daha pahalı skinler önermeyin lütfen. Kullanan kişiler var ise memnun mu veya daha mantıklı skinler var mı yazarsanız sevinirim. Normalde direkt alacağım bir skin değil ancak hazır marketime...
  11. MonteCapz

Valorant Marketime İyon Phantom Düştü

merhaba, bugün marketime iyon phantom düştü. Zaten almayı düşünüyordum ama renk seçeneği olmadığı için kararsız kaldım. Oni phantom veya iyon phantom alacaktım ilk hangisi gelirse alırım gibi düşünmüştüm ancak iyon phantom un renk seçeneği olmadığı için tereddüte düştüm. Deneyimleyenler var ise...
  12. MonteCapz

Valorant Hangi Bıçağı Almak Daha Mantıklı?

Öncelikle merhaba, ben valorant da 3550vp lik bir bıçak almayı düşünüyorum. Şuanda sadece stok bıçağım var. Size sormak istedim, aslında aklımda uzaylı avcısı bıçak (bayonet) / asil karambit / valorant go cilt 1 bıçak var ancak hangisi daha mantıklı bilmiyorum. Valorant go’yu bir tık eledim gibi...
  13. MonteCapz

Valorant ilk bıçak için uzaylı avcısı mantıklı mı?

Valorant da 5250 VP ile asil vandal ve uzaylı avcısı bıçak almayı düşünüyorum. Aynı zamanda asil karambit de çok hoş ama uzaylı avcısı almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı veya bıçakdan önce başka silahlara skin almalı mıyım? Tabii ki zevk meselesi ancak fikrinizi almak istedim. (Şuan hiçbir...
Geri