Arama sonuçları: *

1. LineX

Valorant Shipping.exe hatası

Merhaba, dün gece böyle bir hata almaya başladım. Vanguardı silip yeniden yükledim düzelmedi komple Valorantı silip yükledim yine olmadı bunun çözümü nedir?
  2. LineX

Spiderman 1 ve Miles Morales oynamadan 2. oyunu oynanır mı?

Spidermanin 1. oyununu ve miles moralesi oynamadım direkt spiderman 2 oynasam çok anlamadığım yer olur mu sarar mı?
  3. LineX

Hikayeli oyun önerisi

Merhaba, hikayeli ve güzel grafikli oynanacak oyun arıyorum. RDR 2, Cyberpunk 2077, Detroit, beyond Two Souls ve The Last of Us'ı bitirdim. Fiyatı fark etmez bu oyunlar gibi kaliteli oyun önerir misiniz? PC özellikleri; Ekran kartı: GeForce RTX 4060 8 GB. İşlemci: AMD Ryzen R5 5600. RAM: 16 GB...
  4. LineX

Bilgisayarım R.E.P.O kaldırır mı?

Bilgisayar özelliklerim; İşlemci : AMD Ryzen 7 5700U Ekran kartı : AMD Radeon Graphics (dahili) Ram : 16 GB Bu bilgisayar REPO'yu görüntü çamur gibi olmiyacak şekilde sabit 60 fps üstü kaldırır mı?
  5. LineX

Bilgisayarımın kaldıracağı oyun önerisi

Bilgisayar özelliklerim; İşlemci : AMD Ryzen 7 5700U Ekran Kartı : AMD Radeon Graphics (dahili) RAM : 16 GB Bu bilgisayarla 1080p de 60 fps altına düşmeden solo oynancak oyun önerisi arıyorum. Böyle chill şarkı açıp oynanmalık bir oyun önerirseniz sevinirim.
  6. LineX

Bilgisayarım RDR 1 Kaldırır mı?

Bilgisayar özelliklerim; İşlemci : AMD Ryzen 7 5700U Ekran kartı : AMD Radeon graphics (DAHİLİ) Ram : 16 GB 3200 mHZ DDR 4 Bu pc ile RDR 1'i 1080p de oynayabilir miyim?
  7. LineX

Çalınan Steam hesabındaki VAC kaldırılır mı?

Steam hesabım çalınmıştı ilk mail benim olduğu için kurtardım ancak hesabı çalan kişi CS 2 oyununda VAC ban yemiş. Steam desteğe yazsam kaldırırlar mı sizce?
  8. LineX

Bir steam hesabının kaç kez rapor edildiğine bakma

Merhaba, Steam hesabının CS 2 oyununda kaç kez rapor yediğine bakmak mümkün mü?
  9. LineX

Lossless scaling alınır mı?

Merhaba, sistemim kötü ve çoğu oyun da düşük fps sorunu yaşıyorum ayarları çok düşürmem gerekiyor. Sizce Lossless scaling alsam faydası olur mu? Pubg ve Rust oynarken işe yarar mı?
  10. LineX

Bilgisayarım Rust kaldırır mı?

Merhaba, bilgisayarım Rust oyununu kaldırır mı? Kaldırırsa görüntü kalitesi çok berbat olur mu tatmin eder mi? Bilgisayar özelliklerim ; İşlemci : AMD Ryzen 7 5700U Ekran Kartı : AMD Radeon Graphics (dahili ekran kartı) Ram : 16 GB 3200 MHz
  11. LineX

Birinin steam hesabından faciet hesabına ulaşmak mümkün mü?

Merhaba, birinin steam hesabından faciet hesabı nasıl görüntüleyebilirim? Böyle bir şey mümkün mü?
  12. LineX

DEM Dosyası nasıl MP4'e çevrilir?

Merhaba, CS 2 oyununda oynadığım rekabetçi maçını indirdim ve oyun dosyalarına DEM dosyası olarak geldi bunu nasıl MP4'e çevirebilirm video converterları arattım ama hepsin de DEM formatı uygun değil diyor.
  13. LineX

CS 2 hızlı alt tab atma

Merhaba, CS 2'yi 1280x1024 oynuyorum normal masaüstü 1920x1080. Hızlı alt tab ayarlamanın yolu var mıdır çözünürlük değişmeden?
  14. LineX

Simulator oyunu önerisi

Merhaba, Judge Simulator oynadım ve baya sardı. Bu tarz tek başına oynamalık simulator oyunları önerir misiniz?
  15. LineX

Fortnite girince klavyenin ışığı kapanıyor

Merhaba, klavyem Razer Ortana V3. Fortnite girince otomatik klavyenin ışığı kapanıyor napmalıyım?
  16. LineX

Valorant nasıl 4:3 yapılır?

Merhaba, eskiden Winexp ile valorantı 4:3 oynuyodum ancak şuan olmuyor. Yapmanın bir yolu var mı? (AMD Ekran kartı kullanıyorum.)
  17. LineX

Steam arkadaşla oynancak oyun önerisi

Merhaba , Steam'de 2-3 kişi oynancak çok yüksek sistem gerektirmeyen oyun arıyorum. Güzel önerileriniz varsa beklerim.
  18. LineX

Watch Dogs: Legion alınır mı? ?

Merhaba , Watch Dogs: Legion'un fiyatı çok uygun geldi 47 TL. alınır mı? ?
  19. LineX

EA Play alınır mı ?

Selam , EA Play 8 TL Olmuş , EA Playde ne tarz oyunlar var fifa gibi oyunları oynamıyorum kolum olmadığı için. Böyle hikayeli tek oyunculu tarz oyunlar varmıdır EA Play'de ?
  20. LineX

rdr 2 kaldıran pc elden ring kaldırrırmı

evet soru bu rdr 2 low ayarlarda 30 fps oynadım sizce güzel oynatırmıelden ring low ayarlar
Geri