Arama sonuçları: *

1. XooXen

Yardım Mac'ten asetto corsa nasıl oynanır

Arkadaşım mac kullanıyor ve araba oyunlarını sevdiği için steamden asetto corsa aldı ama açamadı.Bunun bir çözümü var mı?
  2. XooXen

GTA5 mod nasıl kurulur?

Normalde eski bilgisayarımda hikayeyi bitirmiştim ama kaydetmeyi unuttuğum için yeni bilgisayarımda sıfırdan başladım.Modu sadece offline'da takılmak için kullanacağım.Nasil kurarım?
  3. XooXen

Yardım OpenIV indiremiyorum

Yama indirecektim gta5 için, bütün siteleri denedim ama bir türlü kuramadım OpenIV'yi.Çözümü var mı?
  4. XooXen

Yardım GTA5 eski oyunum yok

Arkadaşlar eski bilgisayarımda gta5 oynuyordum, şimdi yeni bilgisayara geçtim ama rockstar hesabimi bağlamama rağmen kayıt gelmedi baştan başlattı.Bunun bir çözümü var mıdır?
  5. XooXen

Xbox game pass ile bilgisayarımla ne oynayabilirim?

İşlemci:1035-G1 RAM: 2x4 GB Ekran Kartı:MX230 Yeterince alanım var. Bu özellikte bir bilgisayar ile xbox game passten hangi güzel oyunları oynamamı önerirsiniz?
  6. XooXen

Yardım Dying Light tam ekran yapamıyorum

Arkadaşlar dying lighti yeni yükledim.Bilgisayarim kötü olduğu için 1080pde kasıyor.Cozunurlugu düşürünce de tam ekrandan çıkıyor."Tam ekran" seçeneğini açsam bile olmuyor.Ne yapmalıyım?
  7. XooXen

Steam 60 liram var ne alabilirim

62,24 liram var ne alabilirim?
  8. XooXen

Steamden 40 TL'ye en iyi ne alırım

Steam cüzdanımda 40,24 TL var.Oyunlar daha da pahalanmadan bir şeyler almak istiyorum.En iyi ne alırım?
  9. XooXen

Steam 60 liram var ne alayım?

Arkadaşlar Steam cüzdanımda 60 lira var.Bir iki şey indirime girmiş diyorlar. Ne alayım sizce?Ya da alayım mı? Benim aklımda dying light ve ets2 var @FronX @Letrion
  10. XooXen

Minecraft 1.19 texture pack önerisi

Bilgisayarı çok yormayan,güzel bir texture pack önerebilir misiniz? (TLauncher kullanıyorum ama TL Legacy de yüklü)
  11. XooXen

Steam max 60 tl oyun önerisi

Arkadaşlar soru yukarıda, ne sevdiğimi boşverin.Kaliteli bulduğunuz ne varsa atın lütfen.Ben hepsine teker teker bakarım.Teşekkürler şimdiden.
  12. XooXen

Gameloop mu Bluestacks mi

Emilator oyun için hangisi daha iyi olur?Tuş atamaları falan bozuk olsun istemiyorum.
  13. XooXen

Arkadaşlarla oynanabilecek ücretsiz oyun önerisi

5-6 kişiyiz.Minecraft oynuyorduk ama çoğunluk sıkıldığı için başka bir oyna geçmek istiyoruz.Düşük sistem gereksinimli,ücretsiz oyun önerebilir misiniz?
Geri