Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

Gta 5 online public sunucuda tek kalma sorunu

Gta 5 online public sunucuda tek kalma sorununu yaşıyorum, bu sorunu yaklaşık 1 yıldır yaşıyorum ne yaptıysam düzelmedi 100mbps fiber kullanıyorum ethernetle bağlı vdsl varken de aynıydı şuanda da aynı
  2. Cagdas5389

Gta 5 online public'de her zaman tek kişiyim

ne zaman oyuna girersem gireyim publicde her zaman ya 1 kişiyim ya da 2 arkadaşlarla bağlanmaya çalışıyorum almıyor araştırdım şunlarıda yaptım genede olmadı hiçbir şekilde olmuyor superonline 100mbps fiber kullanıyorum ethernetle bağlı bu sorunu çözen oldu mu ne yapmalıyım?
  3. Cagdas5389

Elden Ring darboğaz var

Oyunun fps kilidi açık 144'e kadar çıkabiliyor ancak oyunun bazı yerlerinde gpu kullanımı düşüyor, benzer sorunu yaşayan var mı, nasıl çözebilirim?
  4. Cagdas5389

Battlefield 1 premium p2w olayı

Oyuna yeni başladım şöyle internetten kullanıcıların oynadığı ve maçıma gelenlerin oynadığı silahlara baktığımda genelde %80 premium/dlc isteyen silahlar şimdi sorun şu ben oyunu ea games'den aldım ve 1 tane dlc şuan 15 dolar imkanı yok alınmaz bu P2W olmuyor mu? Başka yolu yokmu silahı açmanın?
  5. Cagdas5389

Ets 2 uzaktaki objelerde pikselleşme

bundan 2-3 sene önce araştırdığımda bunun bir çözümü olmadığı tek çözümün 1080p üzerine çıkılması olduğunu görmüştüm bu sorun şuanda çözüldü mü? sistemin r5 5600 rx 6600 2x8 ram
Geri