Arama sonuçları: *

1. Arif0

RDR2 hatasız çöküyor.

Herhangi bir hata vs çıkmıyor karşıma. Sanki altf4 atmışım gibi kapanıyor. Daha önce hiç oynamadım, karlı bölüm bitirdikten sonra olmaya başladı. Daha önce de sadece 1 kere mavi ekran aldı w10 R5 5600X RX6800 16GB ram 3600Mhz, bu sistem 1080p ultra da yeter herhalde. Fazla bile.
  2. Arif0

CS2 için klavye önerisi

Aula F87 pro düşünüyorum. Max 2k bütçem var, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. Arif0

HL3 duyurulmadı, söylentiler.

HL3 kasımda duyrulcak dendi gabe follower, steam machine duyrusu vs vs Hoca duyrulmadı, valve erteledi belkide. Erteleyince duyuru geçmiyolar drek duyurmuyolar. Hatta duyuru olcakmı bilmiyoruz bile. Bi tweet bile atabilirler, HL3 çıktı diye : ) 11 aralık tarihi attı şimdide biri. GOTY gününe...
  4. Arif0

BF 6 open beta oyuna giremiyorum

Cumartesi giriyordum maç, bugün böyle oldu?
  5. Arif0

Hile açan bu adamı nasıl banlatırız ?

Donanım arşivi olarak bildirsek ban yermi ki ? Bu adamı nasıl banlatırız, resmen hile satıyo eşşek. Youtube a bildirdim, steam hesabını bulamadım. https://www.youtube.com/@smurfm3te
  6. Arif0

GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi?

Her şeyi Ultra ya çektim ve sabit FPS alıyorum da. Bu oyun aynı ya. Hiçbir şey değişmemiş gibi, ya da ben mi öyle hissettim. Net cafe de nasılsa haala öyle. Her şeyi fulledim RT dahil. Hatta oyunun siz açmadığınız surece açılmayan yüksek grafik gölgeler ve uzaklığını da açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?
  7. Arif0

Max Payne 3 Kurtlar Vadisi modu

Şu ünlü Kurtlar Vadisi modunun yapımcısı nedense modun indirme linkini hiçbir yere koymamış ve kayıplara karışmış anlaşılan. Ben de modun aynısını yıllar önce indirip attığım HDD'de buldum ve paylaşayım dedim;
  8. Arif0

4 kişi oyun önerisi.

4 arkadaş yan yana kolları bağlayıp oynayacağız. Local coop olması çok önemli. Steam Epic fark etmez PC'den oynayacağız.
  9. Arif0

CS 2 yeni gelen pass alınır mı?

Bi tane deagle var onu alsam artar gibi onun haricinde değer mi bilmiyorum, gelen kasa kiralanabilir olduğundan değmez sanırsam.
  10. Arif0

cs2 amd anti lag vac yermiyim ?

Önceden anti lag a vac ban atılıyordu oyun dosyaları değiştiği için. Şimdi de kullansam yermiyim ?
  11. Arif0

Cs2 hangi kapsül açılmalı ?

Kilowat kasasını sattım, onun yerine kapsül alıp açıcam. En son tüm paris kapsüllerinin fiyatı 0,25 olduğundan 14 tane felan alabiliyom. Peki hangisini alıp açmalıyım ? Hangisi daha karlı veya stickerları güzel ?
  12. Arif0

HL 2.exe (RTX portal) DirectX 11 veya 12 de açma

Bildiğiniz üzere HL2 oyunları DX 9 da çalışıyor. Ben RX 6800 ile portal RTX oynamaya çalışıyorum. Son adrenalin güncellemesinde, tüm dx 11 ve üstü oyunlara Frame generation (evet dlss deki FG) açma özelliği geldi. (FSR veya DLSS desteklemese bile). Peki DX 9 olan bu oyunu nasıl DX 11 yaparım ...
  13. Arif0

FH 5 Bitmiş serideki arabayı alma.

Şurdaki mustang i almaya çalışıyorum ama ne müzayede var ne araç satın alınan yerde. Bu arabayı alabilirmiyim ?
  14. Arif0

Gencer gaming pc alana starfield hediye mi ?

Zamanında DA/gencer gaming den f/p sistem almıştım. 5 ay felan oldu. Şu olay benim sistemimde varmı ? sistemime özel oyun hediye ediyorlar mı ? https://crewmedya.com/donanimarsivi-ozel
  15. Arif0

Uzaktan pc yi nasıl açarım ?

Arkadaşlarla pc me sv kurduk, arada pc kapatıp dışarı çıkıyorum ve pc yi uzaktan açmak istiyorum. Uzaktan derken gerçekten uzaktan, ev içi lan dan değil yani. Nasıl yaparım ?
  16. Arif0

CS 2 silmeden csgo indirme.

CS2 çıktı da ben csgo yu özledim. O eski keleş olsun sekme cart curt. Bişmdi steam den betalar kısmından csgo yu seçince cs2 yi silip csgo yu yüklüyor. Nasıl cs2 silmeden csgo indiririm ?
  17. Arif0

NGROK dan oyun sunucusu açtığım gibi kapanıyor ?

Sunucuyu açıyorum ve hata vs vermeden kapanıyor cmd sekmesi ? 1690549098 Şimdi çözdüm. Mail otanticate etmem gerekiyormuş : D
  18. Arif0

Prince of persia sıralaması

Prince of persia oyniyacam. O efsanevi üçlemeyi merak ediyorum. Herkes ballandıra ballandıra anlatıyor. Fakat hangisinden başlayacağım ve hangi oyun asıl üçleme ? 5-6 tane prince of persia oyunu var.
  19. Arif0

Half-life alyx için vr önerisi.

Halflife alyx oynamayı düşünüyorum. İllede vr ın kendi hafızası olmasına gerek yok rx 6800 yeterince yeter diye düşünüyorum alyx e. Şöyle düzgün bir fiyat olsun.
  20. Arif0

Hayvan gibi grafikli oyunlar.

Eski tabir ile hayvan gibi grafikli oyun arıyorum. Böyle ekran kartının sınırlarını zorlayacak işlemcinin pc den atlamasını sağlayacak. (optimizasyon farketmez olayımız grafik : D)
Geri