Arama sonuçları: *

1. M

Nasıl daha iyi Yone oynanır?

Yone'yi midde oynuyorum. İlk başladığımda çok güzel oynuyordum fakat son zamanlarda performansım düştü. Bana birkaç tüyo lazım Yone hakkında. En çok ta Lux Vlad gibi orta koridordaki kanser karakterlere karşı sıkıntıya giriyorum.
  2. M

Wukong mu Jax mı ormanda daha güçlü?

Hangi çar orman için daha güçlü?
  3. M

Yardım Lol Zed zor çar mıdır?

Lol de zed mainlemek istiyorum fakat çok zor çar mı?
  4. M

Lol eğlenceli çar önerisi

LoL de oynadığım çarlar artık sıkıcı gelmeye başladı. Top: Garen Mordekaiser Warwick Jax Nasus. Orman: Warwick Wukong. Mid: Lux LeBlanc. Support: Thresh Blitzcrank Lux Morgana. Oynadığım çarlar aklıma geldikçe bu kadar. Fark ettiğiniz gibi çoğunluğu kolsuz çarı. Ve bu çarlar bana sıkıcı geliyor...
  5. M

LoL de maininiz nedir?

LoL maininiz nedir? Benim top lane warwick
  6. M

Cod black ops cold war hata veriyor

Biliyorsunuz yakın zamanda oyun kırıldı. Ancak oyunu açtığımda sail 630 denen bir hata verip dismiss dediğimde oyun yükleme ekranında kalıyor. sonra tekrar denedim dismiss demeden önce arkada açılan cmd uygulamasına ctrl+f1 e bas dediler onu yaptım fakat hiç bir şey değişmedi bi işe yaramadı...
  7. M

Yardım Fifa 23 Donma sorunu

Oyunu oynarken bir anda feci bir kasma giriyor ve oyun çöker gibi kasıyor. Kendine geldiğinde ise golü yemiş oluyorum. Saçma sapan işler oluyor. Yani kısaca linkini koyduğum videodan bakabilirsiniz. Bu arada sistemim hayli hayli yetiyor oyuna. Çok sık olmaya başladı. Yardım ederseniz sevinirim.
Top Bottom