Arama sonuçları: *

1. A

Sea Of Thivies Sandık Nasıl Satılır

Merhaba yeniyim. Tek başıma bir adaya gidip sandığı alıyorum ama sanırım satıcıya satmam mı ne lazım? Ama ilk base adamız nerede bulamıyorum haritada napmam lazım ? Ve hangi satıcıya satacağım ?
  2. A

Valorant immortal elo dereceli zorunluluğu var mı ?

Merhaba immo oldum. belli bir süre aralığında rank maç atmak zorunda mıyım ? loldeki dia elodan sonrası gibi ?
  3. A

Valorant Recon Bolt güvenilir mi ?

Programı bilmeyenler için. App store da mevcut. her türlü oyun modunun maçını buluyor sıraya giriyor pc oyun açıksa mobilden ve otomatik instalock atıyor + mağazamızı gösteriyor ajan kontratlarını bile değiştirebiliyor. bu program güvenilir mi ? daha önce uzun süre kullanan oldu mu merak ettim.
  4. A

Fortnite görseldeki skin hangisi ?

Kardeşim için görseldeki skini alacağım. Fakat ne ismini biliyorum ne de nasıl alındığını. Mağazaya falan mı düşmesi gerekiyor bunun nasıl olacak acaba?
  5. A

Valorantta Kendimi Toparlayamıyorum

Arkadaşlar selamlar sonuna kadar okuyacak arkadaşlara sonsuz teşekkürler VALORANT da bugüne kadar hep plat ve elmas gibi düşük olmayan liglerde oynadım oyunu ara ara çok fazla bıraktım ve tam bir ay önce tamamen başladım şu an kötü bir Mağusa sahibim fakat çok güzel bir mouse siparişi verdim...
  6. A

Valorant yeni set sızdırıldı!

01:29 ile 03:00 arasında izleyebilirsiniz. Sizce nasıl olmuş alınır mı? Her rengi farklı animasyon vs. ama ben hiç beğenmedim sizin fikriniz nedir? Fiyatı 10k Üstü vp olacağı söyleniyor.
  7. A

MacOS Oyun için önerisi

Güzel çalışan online bir oyun arıyorum m2 macbook için. 60hz düşüklüğünü çok yansıtmayacak cinsten.
Geri