Arama sonuçları: *

1. E

Razor1911 God Of War 2018 Nasıl Cracklenir?

Merhaba arkadaşlar ben ekonomik durumum el vermediğinden ötürü god of war 2018i torrent indirdim ama açmıyor lisans yok diyor crackleme istiyor ama hiç anlamadım nasıl crackliyeceğimi lütfen yardımcı olurmusunuz torrent dosyasını indirdiğim site...
  2. E

Frostpunkda Bunu Yapmassam Ne Olur

Merhaba arkadaşlar benim sorum şimdi ben frostpunk oynuyordum ve fırtınaya hazırlan diye bir sürü görev verdi görevin biride zaten oyunu oynadıysanız bilirsiniz fotoğraf koydum zaten be bun afetzeleri kurtarmassam ne olur bütün save çöp olur mu fotoğrafdaki görevden bahsediyorum
  3. E

Skyrim oyunları alınır mı?

merhaba arkadaşlar sorum ayn olduğu gibi skyrim alınır mı? hiç oynamadım bilmiyorum oynanırmı hangisi oynanır epicde indirimde zaten şuan sizin öneriniz nelerdir
  4. E

Witcher Oynamak İçin Nereden Başlayayım

Merhaba arkadaşlar ben şimi witcher serisine başlamak istiyorum ve 3 oyunda kütüphanemde var bende ama 1. oyunu çok eski oynanmaz diyen var ben birde kendim sorayım şimdi 1 den başlayıp 2 3 diye gideyimmi yoksa 1 `in hikayesini okuyup 2den mi devam edeyim bilmiyom sizin cevaplarınıza açım
  5. E

valorant açılma ekranı geliyor sonra kapanıyor

merhaba arkadaşlar benim sorunum oyuna tıklıyorum omen geliyor gerisi gelmeden oyun kapanıyor sebebi ne?
  6. E

bioshock remastered 2024de oynanırmı?

merhaba arkadaşlar bioshock remastered 1 ve 2 2024 yılında oynanırmı? hikayesi grafikleri oynanış falan, o kadar grafik takıntım yok da çöpde olmasın sizce nerdeyse 2024 yılında bu oyunlar oynanırmı?
  7. E

bu oyunlardan hangilerini almalıyım

merhaba arkadaşlar biliyorsunuz türk oyuncuların baba kalesi yıkılıyor bende yıkılmadan önce bazı oyunlar almak istiyorum bütçem 125 tl şu oyunlardan hangilerini almam lazım (fallout 4 DLCler ile 88 tl)
  8. E

xbox game pass cities skyline türkçe yama nasıl kurucam

merhaba arkadaşlar ben cities skyline yı xbox game pass den indirdim oyunda maelesef türkçe dil desteği yok o yüzden türkçe yama kurmak zorunda kaldım ama oyunun kurulu olan dosyayı bulamıyorum yardım edebilirmisiniz tek bildiğim oyun e diskinde kurulu
  9. E

cities skyline alınır mı?

merhaba arkadaşlar cities skyline almayı planlıyorum ben bide şehir kurma oyunlarını aşırı seviyorum şuanda 56 lira bazıları 10 saat sonra sıktı falan filan diyor 10 saat için de 56 lira vermek hiç hoşuma gitmiyor beni 56 lira aşar aga dlc ile sarıyor diyorlar dlcler oyunda pahalı torrent...
  10. E

valorant da mouse yi hareket ettirince oyun 144p oluyor

merhaba arkadaşlar benim sorunum valorant oynuyordum ve şunu farkettim oyunda mouseyi oynatınca oyundaki çoğu şey pixel pixel oluyor çözümü ne?
Top Bottom