Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Bu oyunu açmaya çalışıyorum ama açılmıyor sebebi nedir

Sizce niye açılmıyor veya ne yapsam açılır virüs hatası veriyor ama ben bu oyunu cd den yükledim virüs felan yok 1695884841 Sistemim 3060 5600x 16gb da ddr4 ram var
  2. A

Yardım Command and conquer general zero hour mod kurdum ama

virüs var diyor ama benim zamanında kurduğum modlar bunlar şimdi hata veriyor açılmıyor programda virüs olmadığına eminim 1684068347 BOYLE HATA VERİYOR 1684068508 Kaspersky den taradım virüs yok diyor ama açılmıyor
  3. A

xbox game pass aldım ea play üzerinde olan bir oyun için ama

o oyun çıkmıyor ama ea playde var napabilirim oyunu almam için güvenilir kod satan bildiğiniz bir yer varsa onada kabulum
  4. A

Öneri Ölmeden önce oynaman gerekiyor dediğiniz oyunlar nelerdir?

Sistemim 3060 5600x Aktif olarak cyberpunk 2077 ve call of duty Modern warfare 2 remastered oynuyorum bunlar dışında önerdiğiniz bir oyun varmı? (Rdr felan demeyin var bende ve hiç sarmadı)
  5. A

eski oyunları nasıl edinebilirim sizce??

Need for speed mw ve general zero hour indirmek istiyorum ama bulamadım steamde napmam lazım?
  6. A

Yardım Cyberpunk oynarken hata alıyorum

Braindance bölümünde diyalog bitince oyundan atıyor ultradaydı düşürdüm hala aynı yardımcı olursanız sevinirim
  7. A

Yardım xbox pc ve ultimate farkı nedir?

konu başlıkta yardımcı olursanız sevinirim
  8. A

crackli oyun indirilirmi ve nereden virüs kapmadan indiririm

başlık sorumda pc özelliklerim 3060 5600x sizce sorun teşkil eder mi??
  9. A

Cs seçkin almayı düşünüyorum ama

Nays diye bir kart var galiba baya karlı oluyor Cashbackiyle beni bir aydınlatırmısınız nays nasıl bir kart özellikleri neler
  10. A

Yardım Need for speed Most Wanted redux mod kurdum ama map gözükmüyor

Nasıl yapabilirim bunu arkadaşlar lütfen yardım
  11. A

Geçenlerde rdr2 yi 98tl ye almıştım ama şuan iade etmem gerekebilir

Sizce iade etsem kaç tl olarak verirler 98 olarakmı? Arkadaşımın başına rdr2 de böyle bir şey geldiği için sormak istedim 168 den almış 188 den iade atmış sizce bendede olurmu?
Top Bottom