Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

SON DAKİKA GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER

YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI KAYNAK: https://twitter.com/JasonFromGTAsix anlaşılan bu görüntülerden sonra adamı block atmışlar XD 1714329066 anlaşılan 4090 bile yetmiycek gibi gözkuyor grafiklere baksnıza KİSDFLJHİŞOSDJF
  2. t1k3beratfatih

Yardım ETS bilmedigim bi hata alıyorum

bu hata nedir 4 tane de dosya seçenegi sunuyo anlamadım daha önce böyle bişey yoktu başlat diyince başlatıyordu 1713644382
  3. t1k3beratfatih

aile paylaşımı nasıl açılır ? -ÇÖZÜLDÜ

Steam ve ubisoft aile paylaşımı nasıl açılıyor arkadaşlar arkadaşımın oyunlarını dadanmak istiyorum steam aile paylaşımı giridmde bişey olmuyo açılmıyormuş gibi gözukuyor ama olmuyor ubisoftu hiç beceremedim zaten lol
  4. t1k3beratfatih

Yardım Riot Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım

az önce riota başka hesaplardan ticket atım ama umut yok hesabım çok degerli adam valoda scrip açıp yardırıyor hem banlatma peşinde hemde arkadaşını boostluyor napıcam ben ??? xbox hesabım baglıyıdı şuan lolde aktifim maili felanda degiştirmiş 1686090552 hesabımı koyduklarısiteyi bulsam...
  5. t1k3beratfatih

beyler valorant zamı için son 20dk yardım

şimdi ben bi set alıcam mahvolmuş seti gelirse eger zamn gelirse alabirmiyim ne kadar olur bu fiyatlar tahmini seri acil yazın!!
  6. t1k3beratfatih

Gta5 cpu kullanımı

Gta5 oynarken 100%cpu kulaniyor bunu nasil ekran kartını aktarıcam cpu 100 gpu 0 gosteriyor 1678218770 ek not: bu ayarları yaparken diger oyunları açmamasını sagladım sanırım yazılar falan silikleşti crash verdi fortnite ile valorant
Top Bottom