Arama sonuçları: *

1. kleyzx

Rdr1 Nereden Yüklemeliyim?

Rdr 2 yi bitirdikten sonra hikayesi için rdr1 i oynamak istedim. Fakat 30 dolar ve hantal bir oyun olunca emulatör ile oynayacakken ana menüde 5 fps'i görünce alt f4 attım. Bari crack oynayayım dedikten sonra dodide indirdiğim setup exe Virüs total'den 4 tane uyarı yedi. kasperky'ım var fakat...
  2. kleyzx

Eski pc oyun önerisi

Eski ve her gün 2 saat oynanıp bitirilebilecek oyunlar arıyorum. Önerileriniz bekliyorum. :hackerman: Not: 2000'den sonrası olursa daha iyi olur.
  3. kleyzx

Eski oyunlar nereden indirilir?

eski oyunları cracksiz bir şekilde nerden indirebilirim?
  4. kleyzx

Sıkıcı olmayan indie oyun önerisi

Merhabalar bu sıkıcı yaz tatilinde beni sıkmayacak bir indie oyunlar arıyorum. Her öneriye açığım. :blobdance:
  5. kleyzx

Hikayeli Oyun Önerisi

Merhabalar tek oturuşta bitirilebilecek oyunlar önerir misiniz? Sistemimle uyumlu olursa güzel olur.:blobdance: Ram: 16gb Ekran kartı: quadro p4200 8gb İşlemci: i7 8850h
  6. kleyzx

Valorant oyundan atma hatası

Merhabalar valorantı güncelledikten sonra mavi ekran hatası aldım. Bu sorunla karşılaşınca bilgisayarımı kapatıp tekrar valoranta girmeyi denedim ama bu seferde siyah ekran gelip oyunu kapanıyordu. Yani oyunun daha yükleme ekranına bile giremiyorum. Bu hataya nasıl çözüm bulabilirim? (Windows...
Geri