Arama sonuçları: *

1. Mert_007

Türk Sim Race İçin Aktif Platform Var Mı?

Assetto corsa f1 ACC gibi oyunlarda yaptığımız süreleri hataları tartışıabileceğimiz ve ya yardım ve tavsiye alabileceğimiz aktif bir platform ya da site var mıdır? Mesela atıyorum ben şu pistte bu süreyi yaptım nasıl? Kendimi nasıl geliştirebilirim? Tarzında bunlara cevap verebilecek kişilerin...
  2. Mert_007

Yardım Assetto Corsa Modda Çöküyor

Ac ye amg one modu indirmiştim ama oyuna girmeye çalıştığımda çöküyör. Launcheri geliyor ordan başlata bastığımda yükleniyor sonra birden çöküyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözülür bile var mı? Birde şöyle kaliteli ve gerçekçi bir GT3 aracı modu öneriniz var mı? Mesela bu porschenin modu var mı?
  3. Mert_007

Assetto Corsa Competizione de nurburgring dlcsi mantıklı mı?

4.39 a düşmüş sizce almak mantıklı mı değer mi? yoksa o fiyata şu x oyunu mı alırım daha iyi mi diyorsunuz?
  4. Mert_007

Assetto Corsa Competizioneyi Sistemim Kaldırır Mı?

Bende düz assetto corsa var. Competizione alınır mı? Farkları neler? Birde Competizionede düz corsadaki gibi mouse ile sürebiliyor muyuz? Son olarak sistemim kaldırır mı? Laptop var i7 6700HQ gtx950m ve 8 gb ddr4 ram var.
  5. Mert_007

Oyundaki data verisini nasıl düzenlerim?

Ben burdaki bir değeri değiştirmek istiyorum ers değerini çünkü tür başına çok az kullandırıyor onu arttircam ama not defterinden ac dediğim zaman böyle oluyor sebebi nedir nasıl düzelir
  6. Mert_007

Steam hesap paylaşımı (aile hesabı)

Steamde bir arkadaşımızla oyun paylaşırsak ne gibi artıları ve eksileri olur benim için bir zararı olur mu hesabın başına bir gelir mi bilen varsa yazabilir mi?( Konu yanlış olabilir kusura bakmayın bilemedim hangi konuya girer)
  7. Mert_007

Steam güncelleme hatası

Ets 2 ye her güncelleme geldiğinde max 200 300 mb geliyor ve benim şuan pcmde 10gb ye yakın yer var ama güncelle dediğim zaman sanki sıfırdan bir ets daha indircekmisim gibi yeterli disk alani yok diyor ve pc de 10gb yer var oyunu sil yükle yapınca güncelleme ile inmiş oluyor ama çok...
  8. Mert_007

ets2 multiplayer hata sorunu

truckersmp den açmaya çalışınca böyle diyor tamam diyorum açılmıyor teklar teklar bu çıkıyor çözümü var mıdır?
  9. Mert_007

NFS heatı nasıl ücretsiz indiririm

Yardımcı olabilir misiniz?
  10. Mert_007

ets 2 hiç bir hata vermeden kapanıyor

Menüye girdiğimde ya da işte garaj yöneticisi gibi şeylere girdiğimde doyun çökebiliyor normal yolda giderken de birden kapanabiliyor ve hata kodu vermiyor veriyorsa da nerden bakıldığını bilmiyorum steamdan dosyaları doğrulamayı da denedim ama işe yaramadı yeni profil açtım etki etmedi yardım...
  11. Mert_007

Ets 2 hiç bir şey demeden oyun kapanıyor çözülemedi

Menüye girdiğimde ya da işte garaj yöneticisi gibi şeylere girdiğimde doyun çökebiliyor normal yolda giderken de birden kapanabiliyor ve hata kodu vermiyor veriyorsa da nerden bakıldığını bilmiyorum steamdan dosyaları doğrulamayı da denedim ama işe yaramadı yeni profil açtım etki etmedi yardım...
  12. Mert_007

ETS2 fatal error hatası

beyler bu hatayı alıp duruyom yardım edin
  13. Mert_007

Ets2 fatal error hatası

Beyler ben oyunu oynarken sürekli çöküyor rastgele bir yerde çözümü var mıdır acaba
  14. Mert_007

Ets2 MP FPS (in 20 harf istiyor bulamadım daha)

Gençler şimdi ben tek girince yüksek ayarlarda 40 50 fps oldada oynuyorum ama online girince en düşük ayarda şehirde Max 10 kisi olsa bile ancak 30 40 alıyorum neden
Geri