Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Yardım GTA5 İNSANLAR ARABADAN İNİYOR

merhaba arkadaşlar kolay gelsin hayırlı bayramlar gta5de menyo kurdum takılıyoruım öyle zevkine ama bi ayar açtım yalnışlıkla sanırsam insanlar ben gelince yanımda durup arabadan iniyorlar durduk yere bana az yaklaşması yetiyor bunu kapatmayı bulamaıdm sebebi nedir
  2. Celilkug

Yardım GTA5 EKRAN KARTI %99 KULLANIM OLMUYOR

arkadaşlar kolay gelsin yeni gta5 indirdim ve kuruluım yaptım daha önce oynamıştım ama sildim tekrar yükledim haritanın yarısı felan var yani harita yüklüyor diye drop gireceğini sanmıyorum ama ekran kartı kullanım 70 80de geziyor darboğaz yiyorum galiba ekran kartım rx6700 10gb işlemcim 5600...
  3. Celilkug

Öneri Steam Battlefield bundle paket 200 tl alınır mı? ?

merhaba arkadaşlar bi kaç gündür sürekli indirmdeler hikayeli oyunlar arıyordum çokta crack indirmek istemiyorum şimdi normalde 60 küsür liraya battlefield 1 revolution almayı düşündüm ama altında paketi gördüm içinde 4 ve 5 seriside var alınır mı? sizce 200 liraya buna değermi önerilerinizi...
  4. Celilkug

Yardım GOW SİNDRİ VE BROK HER YERDEN ÇIKIYOR

beyler bu gowda sindri ve brok du galiba bu 2 kardeş her yerden çıkıyor nere gidersem gidyim her yerde bi tezgahları var bu nasıl mümkün nasıl oluyor bi açıklaması varmdır acayip içimde ukte oldu
  5. Celilkug

Yardım Twitch prime her ay lol kapsülü vermiyor ?

beyler eskisi gibi her ay vermiyor galiba ya 2 veya 3 ayamı çıktı acaba tarihi geçmesine rağmen kapsül alamıyorum 2 ay öncede öyle yapmıştı ?
  6. Celilkug

Yardım God of war 90 fps geçmiyor DA-C SİSTEM

Donanım arşivi sistem aldım arkadaşalr adam 125fps alırken ben aynı ayarlarla 80 85 geçmiyor en max 90 oluyor aynı ayarlar yani bazı yerlerde 40 50fpse düşüyopr normalmi acayip kafaya takmaya başladım bu fps işlerini sistem bence baya güçlü ama yüksek ayarlarda fsr dengeli modda bunu bile...
  7. Celilkug

Yardım Call of duty serisi hangisinden başlamalıyız

Beyler kolay gelsin iyi forumlar pc de oynıcak oyun bulamıyorum bende call of duty başlamak istedim eskiden çok oynadım ama hangi serisi felan hiç aklımda dğeil internette birz araştırdım pek bişey bulamadım Bana ilk hangisinden başlanmalı sırasıyla , yardımcı olursanız sevinirm
  8. Celilkug

Yardım Valorant ve cs go en iyi crosshair

Valorant ve csgo sizce en iyi cross hangisi önerilieriniz bekliyorum yani belki hepsi aynı ama vurdurma piskolojiside var o yüzden
  9. Celilkug

Yardım VALORANT İÇİN EN İYİ AYARLAR HANGİ ÇÖZÜNÜRLÜK DAHA İYİ ?

Valorantta daha iyi oynamak için yapmamız gereken ayarlar varmıdır bide bir şey daha sormak istiyorum videolarda felan izliyorumda adamların renk kalitesi çok iyi çok hoş hangi ayarı yaptıysm bulamadım onu çok güzel duruyor renk ayarları onu montajlamı öyle yapıyorlar nasıl oluyor lütfen...
  10. Celilkug

Öneri VALORANT EN İYİ VANDAL SKİN

BEYLER SİZCE VALORANTTA EN İYİ VANDAL SKİNİ NEDİR HANGİSİ ALINIR VURUŞ HİSSİYATI OLARAK ELDE TUTUTUŞ VEYA NE BİLİM ANİMASYON OLARAK SİZCE HANGİSİ KAÇ VP OLDUGU ÇOK ÖNEMLİ DĞEİL ŞUAN ELİMDE EJDER VANDAL VAR AMA HİÇ VURUŞ HASSASİYETİ YOK SADECE ANİMASYON VAR BAŞKA Bİ SKİN ALASIM GELDİ ONİ VANDAL...
  11. Celilkug

Yardım FORZA HORİZON 5 YENİ BAŞLADIM PARA YOK

Kolay gelsin arkadaşlar hayırlı günler sadece 2021 audi rs7 aracını almak istiyorm daha yeni başladım oyuna 4 5 tane araç açık oyunun verdiği hem para yok hemde tıkladıgım zaman etkinlik bilmem ne cart curt dior kolay yoldan nasıl para kasabilirm ve aracı nasıl açabilirm birde yotubeden bir...
  12. Celilkug

Assasin Cred hangi serisini oynamalıyım

kolay gelsin arkadaşlar hayırlı akşamlar Bi soru sormak istiyorum müsaitseniz öncelikle ben hikaye oyunlarını oynamayı çok severim ve assasin cred serisine başlamak istiyorum ilk assasin cred oynayışım black flagla başladı 4 5 sene önce ubisoft beleş vermişti o şekilde şimdide gözüme süreklli...
Top Bottom