Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Arc raiders alınır mı?

Tek başıma oynayacağım için alıp almama konusunda kararsızım. Tek oynayan var mı? Solo'da çabuk sıkılır mıyım? Türe de hakim olmadığım için 5-6 saat oynayıp salmak istemiyorum oyunu.
  2. Çatlı Reis

Kış indirimlerinde 73 dolara ne alınır?

Steam’de indirimler için 73 dolar para attım. Normalde amacım Black Myth: Wukong almaktı ama oyun inatla indirim almıyor. Şimdi ise ne alacağımı düşünüyorum ve karar veremiyorum. Aklımdaki oyunları yazacağım; tavsiyeye de açığım. -Spider-Man 2 -Battlefield 6 -Cronos: The New Dawn -60 dolar...
  3. Çatlı Reis

Cronos The New Dawn alınır mı?

Steam'de halihazırda fiyatı 30 dolara düşmüş sizce alınır mı? Aynı zamanda AC Shadows'da 27 dolara düşmüş. Hangisini almak daha mantıklı olur?
  4. Çatlı Reis

48 dolara oyun tavsiyesi bekliyorum

Bütçem bu kadar oynamadığım oyun sayısı çok az kaldı o yüzden aklımda DL The Beast, Spider-Man 2 ve Cronos New Dawn var farklı tavsiyelere açığım bu söylediğim oyunlardan da hangisini tavsiye edersiniz merak ediyorum? Steam Community :: Çatlı Reis Epic hesabımda da CP, Alan Wake 2, GoT gibi...
  5. Çatlı Reis

Dying Light: The Beast alınır mı?

Yeni bir sistem aldım ve sistemi güzel grafikli, daha önce oynamadığım bir oyunda denemek istiyorum. Aklımda da Black Myth Wukong ve Dying Light The Beast var. Sizce hangisi alınır?
  6. Çatlı Reis

40-45 Dolara oyun tavsiyesi bekliyorum

Marve Spider-Man 2 Steam'de 48 dolara düşmüş sizce fiyatına değer mi? Ya da 40-45 dolar bandına oyun tavsiyeleriniz ne olur? Steam hesabıma bakarak öneri yaparsanız sevinirim. Cyberpunk ve birkaç oyun da Epic hesabımda var. Bitirmediğim çok az oyun kaldı piyasada...
  7. Çatlı Reis

40 dolara oyun tavsiyesi.

https://steamcommunity.com/profiles/76561199031289935/ Steam hesabına bakıp öneri yaparsanız sevinirim. Hikayeli akıp giden bir oyun ve ya rol yapma temalı saatlerimi vereceğim bir oyun arıyorum.
  8. Çatlı Reis

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater alınır mı?

Yıllar önce çıkan oyunların hiçbirini oynamadım seriye yeni başlamak istiyorum. Oyun 4 gün sonra çıkacak. Sizce alınır mı? İncelemelerine biraz baktım oynanış bakımından eski ve kütük bir oyun olduğu belli ama hikayesi çok övülüyor ve grafikleri çok iyi duruyor. Kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi...
  9. Çatlı Reis

The Last Of Us Part 2 açılmıyor.

Şu şekil crash yiyorum her seferinde. Ayarları low yapsam da böyle başkasına çeksemde böyle bunun çözümü nedir?
  10. Çatlı Reis

Final Fantasy 7 Rebirth grafikleri kötü görünüyor.

Oyunu 1080p Ultra ayarlarda oynuyorum tek açık bıraktığım şey dlss ve ona rağmen oyundaki görüntüler çok kötü. Oynayan deneyen falan var mı? Onda da durum bu şekilde mi?
  11. Çatlı Reis

Final Fantasy 7 Rebirth alınır mı?

Steam'de çıkışa özel 38 dolara düşmüş fiyatı. İlk oyunun hikayesini ve kombatını beğenmiştim ama öyle ayılıp bayılarak da oynamadım. Sizce alınır mı? Fiyatına değer mi?
  12. Çatlı Reis

Spider-Man 2 vs Final Fantasy 7 Rebirth

Bu iki oyundan birini ön sipariş yapmayı düşünüyorum. Her iki oyununda ilk oyunlarını severek oynadım. Bu ikisi arasında ise kararsız kaldı. FF7 Rebirth steam'de çıkışa özel indirimden dolayı 38 dolar Sipderman ise muhtemelen 60 dolara çıkacak. Hangisini almak daha mantıklı?
  13. Çatlı Reis

RDR2 Karakter kendi kendine hareket ediyor.

Oyunu Steam'den oyunuyorum 100 saatim var ve pc değişene kadar hiç bu tarz bi sorun yaşamadım. Ama yeni aldığım bilgisayara oyunu yüklediğimden beri 'W' tuşuna basıp karakteri ilerletince gidiyor ve durmadan gitmeye devam ediyor. Shift basıyorum bir süre algılamıyor algıladıktan sonra da...
  14. Çatlı Reis

Hesap satan sitelerden oyun almak güvenilir mi?

Black Myth Wukong almayı düşünüyorum ve item satış sitesinde 25TL. Acaba satıcıya güvenilip satın alınır mı? Ya da sizin buradan güvenerek alabilirsin dediğiniz yerler var mı?
  15. Çatlı Reis

Black Myth Wukong alınır mı?

Oyunun yorumları gayet hoşuma gitti oynanışı da aynı şekilde. Sizce alınır mı? Fiyatı 60 dolar o fiyata değer mi? İndirim beklemek daha mı mantıklı?
  16. Çatlı Reis

Silent Hill 2 alınır mı?

Normalde bir süredir Black Myth: Wukong için para biriktiriyorum ama bugün Silent Hill 2'nin yorumlarını okuyunca acaba onu mu tercih etmeliyim diye bir çıkmaza girdim. Biliyorum ikisi de çok farklı tür oyunlar ama ben her iki türü de sevdiğimden dolayı arada kaldım. Sizce hangisini tercih...
  17. Çatlı Reis

Resident Evil 4 alınır mı?

Geçen yıl bu zamanlar bir yayıncıdan izledim oyunu belirli bir kısmını hatırlıyor bir kısmını hatırlamıyorum sizce alınır mı? Daha önce izlenmiş olmasına rağmen? 22 dolara farklı tavsiyelere de açığım. Steam hesabıma bakıp oyun önerirseniz sevinirim...
  18. Çatlı Reis

50 Dolar oyun Tavsiyesi.

https://steamcommunity.com/profiles/76561199031289935/ Steam hesabıma bakarak oyun önerirseniz sevinirim. Açık dünya rpg olur, düz ilerlemeli hikayeli oyun olur, Elden Ring tarzı oyunlar olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
  19. Çatlı Reis

Dragon's Dogma 2 alınır mı?

1600TL'ye alınır mı? Genel olarak oyunu beğendim ama bu kadar para verilmeli mi emin değilim. RX6600 Ryzen 5 5500 sistemim var ama optimizasyon anlamında sıkıntılı olan bir oyun olduğu için tereddütdeyim.
  20. Çatlı Reis

Dragon's Dogma 2 vs Helldivers 2

Online oyun oynayan biri değilim oynayacak arkadaşımda yok ama Helldivers 2 oynanış olarak çok dikkatimi çekti. Arkadaşım olmamasına rağmen şans verilir mi? Eğer verilmez derseniz de Dragon's Dogma 2'ye yöneleceğim o da fazlasıyla hoşuma gitti. Arada 10 dolar fark var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geri