Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Hesap satan sitelerden oyun almak güvenilir mi?

Black Myth Wukong almayı düşünüyorum ve item satış sitesinde 25TL. Acaba satıcıya güvenilip satın alınır mı? Ya da sizin buradan güvenerek alabilirsin dediğiniz yerler var mı?
  2. A.Arif

Black Myth Wukong alınır mı?

Oyunun yorumları gayet hoşuma gitti oynanışı da aynı şekilde. Sizce alınır mı? Fiyatı 60 dolar o fiyata değer mi? İndirim beklemek daha mı mantıklı?
  3. A.Arif

Silent Hill 2 alınır mı?

Normalde bir süredir Black Myth: Wukong için para biriktiriyorum ama bugün Silent Hill 2'nin yorumlarını okuyunca acaba onu mu tercih etmeliyim diye bir çıkmaza girdim. Biliyorum ikisi de çok farklı tür oyunlar ama ben her iki türü de sevdiğimden dolayı arada kaldım. Sizce hangisini tercih...
  4. A.Arif

Resident Evil 4 alınır mı?

Geçen yıl bu zamanlar bir yayıncıdan izledim oyunu belirli bir kısmını hatırlıyor bir kısmını hatırlamıyorum sizce alınır mı? Daha önce izlenmiş olmasına rağmen? 22 dolara farklı tavsiyelere de açığım. Steam hesabıma bakıp oyun önerirseniz sevinirim...
  5. A.Arif

50 Dolar oyun Tavsiyesi.

https://steamcommunity.com/profiles/76561199031289935/ Steam hesabıma bakarak oyun önerirseniz sevinirim. Açık dünya rpg olur, düz ilerlemeli hikayeli oyun olur, Elden Ring tarzı oyunlar olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. A.Arif

Dragon's Dogma 2 alınır mı?

1600TL'ye alınır mı? Genel olarak oyunu beğendim ama bu kadar para verilmeli mi emin değilim. RX6600 Ryzen 5 5500 sistemim var ama optimizasyon anlamında sıkıntılı olan bir oyun olduğu için tereddütdeyim.
  7. A.Arif

Dragon's Dogma 2 vs Helldivers 2

Online oyun oynayan biri değilim oynayacak arkadaşımda yok ama Helldivers 2 oynanış olarak çok dikkatimi çekti. Arkadaşım olmamasına rağmen şans verilir mi? Eğer verilmez derseniz de Dragon's Dogma 2'ye yöneleceğim o da fazlasıyla hoşuma gitti. Arada 10 dolar fark var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. A.Arif

Katana Zero alınır mı?

Şu an Steam'de fiyatı 150TL'ye geliyor. Alınır mı? Yorumları Son derece olumlu sizin fikirleriniz nedir? Fiyatına değer mi?
  9. A.Arif

Hogwarts Legacy 360TL'ye alınır mı?

Epic ödülleri ile birlikte bu fiyata geliyor sizce alınır mı? Harry Potter hayranı değilim ama evren hoş duruyor.
  10. A.Arif

Bu Epic Sepeti Alnır mı?

Bütçem bu seviyede aklıma başka oyun gelmedi bunları almayı düşünüyorum farklı tavsiyelere açığım.
  11. A.Arif

Marvel's Midnight Suns alınır mı?

Epic'de Digital Edition fiyatı 190TL ye geliyor sıra tabanlı bir kart oyunu sizce alınır mı?
  12. A.Arif

Hogwarts Legacy alınır mı?

500TL gibi bir bütçem var neredeyse tüm AAA oyunları oynadım. Gözüme çarpan oynamadığım Hogwarts Legacy Jedi Survivor Ratchet and clank Rift Apart bunlar kaldı. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
  13. A.Arif

Hogwarts Legacy alınır mı?

Epic'de 441TL olmuş sizce alınır mı? Başka tavsiyelerede açığım.
  14. A.Arif

500 TL yüksek bütçeli oyun önerisi.

Çoğu Triple A oyuna sahibim sahip olmadıklarım şunlar: Hogwarts Legacy Jedi Survivor Ratchet and Clank Rift Apart Lords Of The Fallen AC Mirage İmmortals Of Aveum RoboCop Rogue City Bunlardan birini almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca başka tavsiyelerede açığım.
  15. A.Arif

Lords of The Fallen alınır mı?

Epic'de kupon ile 300 küsur TL'ye geliyor alınır mı? Yada başka tavsiyeleriniz var mı?
  16. A.Arif

Hogwarts Legacy vs Ratchet and Clank vs Başka Tavsiyeler

Bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için çok oyun oynayan biri değilim ama uzun süreli tekrar eden şeyleri sevdiğim pek söylenemez. Biraz baktım Hogwarts Harry potter hayranı iseniz alın diyorlar emin olamadım grafikleri falan gözüme güzel geldi. Bunlar dışında tavsiye...
  17. A.Arif

EA FC 2024 vs Hogwarts Legacy vs Jedi Survivor

Epic üzerinden bu üç oyundan birini almayı düşünüyorum. Daha önce hiç futbol oyunu oynamadım ama Enis Kirazoğlu'nun kariyer videolarını izleyince hoşuma gitti yani eğer alırsam sadece kariyer modu için alacağım çünkü Online ile aram yok. Yada Hogwarts Legacy ve Jedi Survivor ikilisinden birini...
  18. A.Arif

500 TL oyun tavsiyesi.

500Tl bütçem var. Aklımda EA FC 2024 ve Remnant 2 var ama kararsızım. Artı olarak Gamepass kullanıyorum oradaki oyunları yazmazsanız sevinirim. Steam hesabımı aşağıda bıraktım olmayan oyunları tavsiye verirseniz daha iyi olur. Epic üzerinden de iyi fırsatlar var diye duydum tavsiyelerinizi...
  19. A.Arif

EA FC 2024 alınır mı?

İlk defa bu tarz bir oyun dikkatimi çekti o yüzden sormak istedim. Enis Kirazoğlu'nun kariyer modu videolarını izledim ve hoşuma gitti ama daha önce hiç futbol oylunu oynamadığım için de kararsız kaldım sizce alınır mı? Ayrıca aklımda Remnant 2 var sizce o daha mı mantıklıdır?
  20. A.Arif

Darkest Dungeon 2 alınır mı?

Oyunun şu an Steam'de fiyatı 255TL sizce alınır mı?
Top Bottom