Arama sonuçları: *

1. V

PC'de Cod Warzone DualSense Aim Assist ayarları yapılmasına rağmen çalışmıyor

Merhaba. PC'De warzone oynuyorum ve gamepade alışmaya çalşıyorum fakat aim assisti açmama rağmen aim assist çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. V

Warzone hasar yiyince oluşan ekran karmaşıklığı

Merhaba. Cod warzoneda hasar yiyince ekran aşırı fazla kan oluyor ve çok sallanıyor. Resmen hasar yediğim zaman rakibi göremiyorum adam vuramıyorum. Bunu kapatmanın veya azaltmanın ayarını bilen var mı. Ben baktım bulamadım oyun bir de üstüne ingilizce olunca eğer böyle bir ayar varsa...
  3. V

CoD Warzone PC'de DualSense aim assist kablosuz iken çalışır mı?

Merhaba CoD Warzone'da DualSense ile oynamaya çalışıyorum çünkü millet hayvan gibi oynuyor. Çok fena kullanıyolar aim assisti bende alışmaya çalışıyorum fakat yani yeni gamepadle oynayanlar için en güçlü aim assist ayarlarını yapmama rağmen sanki aim assist hiç yok gibi. Hiç aim assist olduğunu...
  4. V

Epic Games aynı hesapta 1 kişinin hikayeli 1 kişinin Online oyun oynaması

Merhaba. Arkadaşımda The Last of Us var oynamak için Epic Games hesabını isteyeceğim fakat hem ben onun hesabında hikayeli bir oyun oynarken o Online bir oyuna girebilir mi? Bence olabilir çünkü The Last of Us'ın Online modu falanda yok yani Online'ı etkilemez diye düşünüyorum fakat gene de...
  5. V

CS2 CSGO'ya kıyasla yüksek ping

Arkadaşlar merhaba. Ben csgo'da 55-60 arası ping alıyorken cs2 çıktıktan sonra pingim anormal derecede arttı ve son zamanlarda daha da çok arttı. Csgo'da 55-60 arası olan ping cs2 de nasıl 75-80 altına inmez anlamıyorum. İnternetimde her hangi bir sorun yok kullandığım internet aynı oynadığım...
  6. V

EA FC 24 BOTLAR ÇOK KÖTÜ ŞUT ÇEKİYOR

Merhaba bu ea fc 24de botlar her zorlukta çok kötü şut çekiyor bildiğin çok yavaş aşırtma gibi vuruşlar yapıyorlar bu tüm zorluklarda aynı en kolay acemide de aynı efsanevide seçkinde felan da aynı yani aşırı kötü şutlar çekiyolar kariyer modu falan oynadığım için zorluğu ne kadar arttırırsam...
  7. V

Fortnite sildim fakat hala SSD'de yer kaplamaya devam ediyor.

Merhaba. 2 gün önce fortnite'ı epic games üzerinden sildim 36 gb gibi bişeydi fakat yer açılmadı ssdde hala aynı şekilde yer kaplamaya devam ediyor fakat başka bir oyun sildiğimde epicten yer açıldı sadece fortniteda olmadı bu olay bakmadık yer bırakmadım her yere baktım fortnite ile ilgili...
  8. V

Steam Dolarda İken İade

Arkadaşlar bildiğiniz gibi steam 20 kasımda dolara geçiyor ben şimdi hala tl iken bir oyun satın alsam ve steam dolara geçtiği zaman tl ile geri iade alabilir miyim. Yoksa iademi almazlar mı. Teşekkürler
Geri