Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

oyunlarda takılma yaşıyorum nasıl düzeltirim (AMD)

arkadaşlar merhaba oyunalarda takılma yaşıyorum ve sebebini bilmiyorum oynadığım oyun ise dead by daylight bu oyunda sürekli takılmalar oluyor BİOS ayarlarından FTPM de kapalı ama bana mısın demedi sizler bana nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba .Ekran kartım 6750 xt işlemci 5600 güç kaynagı 650...
  2. Hard Kapitalizim

RDR 2 Hata vermeden oyundan atıyor (Orijinal oyun)

Sebebi nedir bilen varmı ? sistem bileşenleri işlemci 5600 ekran kartı 6750 XT Ram 16 GB her şey yetiyor ama beli bir süre sonra oyundan atıyor
  3. Hard Kapitalizim

Rdr 2 ye aşağıdaki modu nasıl yüklerim

Merhaba RDR 2 de biliyorsunuz ki FSR 2 var zaten . ama ben bunun mod ile bir üst sürümünü olan 2.1.2 sürümünü buldum. Oyunun içinde fsr 2 açınca elektrik teleri ve uzaktaki ağaçlar falan titriyordu Burdaki modu yüklersem düzeleceğini vadediyor bende yüklemek istiyorum yardımcı olur musunuz...
  4. Hard Kapitalizim

Rdr 2 ye FSR 3 gelecek mi ?

Gelir mi dersiniz arkadaşlar
  5. Hard Kapitalizim

Rdr 2 de mouse hareket etirdigim zaman bulanık oluyor

Merhabalar oyun mouse hareket etirdigim zaman berbat bir hal alıyor oyun içinden hareket bulanıklığı da kapalı ama çözünürlük olcegini artırdığım zaman sorun ortadan kalkıyor ama FPS çakiliyor
  6. Hard Kapitalizim

Yardım Rdr 2 mouse çevirince çimler ve etraf bulanıyor

Merhabalar oyunda mouse ile sağ sola çevirince çimler ve etraf berbat oluyor ayarlardan bulaniklastirma kapalı ama düzelmiyor ekran kartı MSI 6750 XT mesh 2 x işlemci 5600
  7. Hard Kapitalizim

FSR 3 (RDR 2 ) ye gelir mi

Arkadaşlar rdr 2 ye fsr 3 gelir mi
  8. Hard Kapitalizim

Red dead Redamation da nasıl altın ve para kazanırım

Arkadaşlar anlayamadım ben bu online de para kazanmayı bı yardımcı olur musunuz
  9. Hard Kapitalizim

War thunder da tankı tatile gönderdim kayboldu

tatile gönderdım kayboldu arkadaşlar o tank nasıl geri alabılırım
  10. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar batelfeld 1 e giriş yapamıyorum

Arkadaşlar bu ne demek ben anlamadım bilen arkadaşlar cevap verebilir mi
Top Bottom