Arama sonuçları: *

1. mematibaş

PES 2021 NERDEN ALABİLİRİM ?

durmaplay den almayı dusunuyordum ama stok yokmus steamden de kalkmıs oyun nerden temın edebılırım ? steam key olarak almak ıstıyorum
  2. mematibaş

CSGO FPS KAÇ OLMALI ?

imzadaki sistemle CS GO da en dusuk ayarlarda kac fps almalıyım ? bana az geldı ya 150 ustu gormedım ayarlarım mı yanlıs ? genelde 100 110 125 oynuyorum bu iyi mi ?
  3. mematibaş

İYiki bi konu açalım dedik saolun

Mafia Remastered , Death Stranding , PES2021 gibi oyunlar kırıldı denıyor. Hatta Cpy sitesi link paylaşımı vs yaptı Bunu Crackwatch da onayladı. Fifa 21 ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunların da kırılması an meselesi . Cpy nin geri dönüşü muazzam oldu bir gece 4 muthiş oyun kırdılar Denuvo...
  4. mematibaş

DURMAPLAY FİFA20 displayname field hatası

DAHA SABAH 9 DA OYNARKEN AZ ONCE ACMAYA CALISTIGIMDA BUNUNLA KARSILASTIM BU HATANIN NEDENI NEDIR NASIL GIDER ? Daha sabah saat 9da oynarken az once acmaya calıstımda bununla karsılastım bu hatanın nedenı nedır nasıl gıder ?
  5. mematibaş

GTA5 Araba Modu Nasıl Kaldırılıyor

Open IV den herseyı unıstall yapınca kalkıyor bılıyorum zaten ama o zaman turkce yamada gıdıyor ne yapmalıyım ?
  6. mematibaş

Epic Games GTA5 / please run grand theft auto v using rockstar games launcher hatası

oyunun kısayoluna basınca bu hatayı verıyor tamam cok buyuk bır hata degıl oyuna gırmeme engel degıl ama o zaman gta5 kısayolu neden var yanı hep rockstar ıle mı acmak zorundayım oyunu arkadaslar cozumu varmıdır ?
Geri