Arama sonuçları: *

1. Redmental

Öneri Steam Sonbahar İndirimleri Oyun Tavsiyesi

Herkese merhaba! Steam sonbahar indirimlerinde çoğu oyun büyük indirime girmiş ve bende bir veya birkaç oyun almak istiyorum. RDR2 ve Cyberpunk 2077 önermezseniz memnun olurum. Online FPS ve RPG tarzı oyunları seviyorum. Bütçe maksimum 130 TL.
  2. Redmental

Öneri Uzun Süreli Oyun Tavsiyesi

Aklınıza gelebilecek çoğu oyunu oynamadım. Hikayeli olursa çok iyi olur. Yarış veya korku türü olmazsa memnun olurum.
  3. Redmental

Yardım GTA 5 Online Terrobyte Sorunu

Online'da Opp MK2 aracını modifiye etmek için Terrobyte satın aldım fakat yanına gelip "E" 'ye bastığımda siyah ekranda alttaki beyaz ikon dönüp dönüp duruyor 15 dakikadır giremedim. Çıktım tekrar girdim oyuna ama yine aynısı oldu. Çözümü bilen var mı ?
  4. Redmental

Source 2 Gelmeyecek !

Valve News Network'ün sahibi Tyler McVicker , Source 2 oyun motorunun son toplantıda CS:GO'ya getirilmeyeceğine karar verildiğini çünkü çok zahmetli olduğunu açıkladı. Bu arada bu arkadaş Valve hakkında resmi haberler ve çalışanlarla röportaj yapan biri. Şahsen ben bunun kandırmaca olduğunu...
  5. Redmental

Epic Games Store Sürprizi !

Epic Games'in resmi Twitter hesabından paylaşıp geri sildiği " FREE GAME " videosunda bariz bir şekilde GTA 5 tanıtımı yapıldı. Bu "Epic Games GTA V verecekmiş" iddialarını çok kuvvetlendirdi. Hazır olun !
  6. Redmental

Cüzdanları Doldurun !

Birçok kişinin merakla beklediği Steam Yaz İndirimleri tarihleri belli oldu ! 25 Haziran - 9 Temmuz arası gerçekleşecek olan Steam Yaz İndirimleri fırsatlarını kaçırmayın...
  7. Redmental

.

.
Top Bottom