Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Steam oyun tavsiyesi

Steam indirimnlerinden oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Tür çok farketmez
  2. Eren Güven

NFS MOSTWANTED İNDİREBİLECEĞM BİR SİTE VAR MI?

Arkadaşlar carbon ve mostwanted oynamak istiyorum bu oyunları indirrbileceğim veya satın alabileceğim bi yer var mı?
  3. Eren Güven

Öneri ⚠️⚠️⚠️Steam İstek Listesi Paylaşma Postu⚠️⚠️⚠️

Arkadaşlar indirimlerde almayı planladığım oyunları paylaşıyorum. Bazıları henüz satışa çıkmadı. Epic'te daha ucuza satılanlar olursa onları ordan alırım. Siz de Steam/Epic listelerinizi paylaşırsanız oyun arayanlar için faydalı olur. (Yeni çıkanlar arasında Enshrouded ve New Cycle çok...
  4. Eren Güven

Manor Lords Çıkış Tarihi Sonunda Belli Oldu!

Benden başka bu oyunu bekleyen var mıdır bilmiyorum ama 1 yıldan uzun süredir istek listemde bekleyip duruyor. Fiyatı belli değil ama 26 Nisan'da çıkacakmış nihayet.
  5. Eren Güven

Palworld Oynadınız mı? Oynanır mı?

Arkadaşlar oyun cuma günü erken erişime açıldı ve 3 günde 3 milyon civarı satmış. Steamdeki yorumları gayet iyi. Aranızda oyunu oynayanlar var mı? alıp oynamaya değer mi?
  6. Eren Güven

Yardım F1 23 FRAME GEN AÇAMIYORUM

Arkadaşlar oyun ayarlarından hdr kapalı olmasına rağmen frame generation açılmıyor. bunu nasıl düzeltebilirim
  7. Eren Güven

Yardım EPİC GAMES İNDİRİMLİ/KELEPİR OYUN TAVSİYELERİ

Beyler görseldeki oyunlar yüklü bazılarını 75. kez bitirdim, bazıları çok sarmadı. TLOU, Uncharted vs. bir sürü daha oyun var kütüphanelerimde. Epic-Steam veya indirimli kod sitelerinden ölü paraya alınabilecek güzel çılgın oyun tavsiyelerinizi bekliyorum
  8. Eren Güven

Yardım The Last Of Us Part I Bug'a Giriyor

Arkadaşlar oyun, bu yeraltı tünelleri bölümündeki suya kapılan otobüs sahnesinde bug'a giriyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Ekran kartı driverları vs. güncel, steamden oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim ama yine olmadı. Daha önce uncharted da da buna benzer bir sorun yaşamıştım. Benim...
  9. Eren Güven

Cs Go'da ekran Yamuldu!

Beyler az önce CS Go da başıma böyle bi şey geldi, 1 round böyle oynadım sonra kendiliğinden düzeldi neden olmuş olabilir?
  10. Eren Güven

CS GO Ajan Önerisi 90 TL

Agalar steamde 90 tl param var t at farketmez bu paraya alınabilecek en iyi ajan hangisi
  11. Eren Güven

Steam Bayram İndirimleri Gelecek mi?

Soru başlıkta arkadaşlar almak istediğim baya oyun var ama indirimleri bekliyorum
  12. Eren Güven

Prime Wolfenstein New Order Kodu

YUWU7E6595BA83B0CF wolfenstein new order https://www.gog.com/redeem bu linke giriliyormuş. oyun steamimde olduğu için boşa gitmesin dedim, az önce aynı konuda başlık görünce aklıma geldi, hesabımı kontrol ettim. NOT: Prime'ın haftalık ücretsiz oyun verdiğini bile yeni öğrendim :D
  13. Eren Güven

Oyun önerisine ihtiyacım var

Arkadaşlar oyun önerilerinize ihtiyacım var. En son AC Odyssey bitirdim. Valhalla ya girdim oyun hiç sarmadı :( RDR, God of War, Metro exodus gibi oyunları da oynayıp bitirmiştim. . Bana hikayesi güzel, sıkılmadan oynayabileceğim ve sekiro gibi yorucu olmayan birkaç oyun tavsiye edebilir...
  14. Eren Güven

Uncharted 4 10. Bölüm'de Oyun Bug a Giriyor

Arkadaşlar 10. bölümün başında araba kullandığımız kısımda arabayla köprüden geçerken takılı kalıyorum, ne yaptıysam geçemedim. Bölümü yeniden başlattım olmadı, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım yine olmadı. İade talebinde bulundum ancak 2 saati geçtiği için almıyorlar da ne yapacağımı...
  15. Eren Güven

Fifa 2023 Alınır mı?

Arkadaşlar yaklaşık 10 11 yıldır hiç fifa oynamadım. Şu an indirimden fifa 23 almayı düşünüyorum. Single player kariyer modlarında takılmayı düşünüyorum sizce fifa 2023 sıkılmadan uzun süre oynanabilecek bir oyun mu?
  16. Eren Güven

ac valhalla ya 230 tl verilir mi?

arkadaşlar ac valhalla şu an bildiğiniz gibi indirimde. sizce oyun bu parayı hakeder mi? garip gelebilir ama daha önce hiçbir ac oyunu oynamadım (27 yaşındayım :( ) ayrıca metro exodus da almayı düşünüyorum
Top Bottom