Arama sonuçları: *

1. DarkKinght67

CS2 YOLDAŞ MODUNDA ELEMAN BOMBAYI B'YE KURUYOR ?

Arkadaşlar yoldaş oynarken ilk kez böyle bir şey başıma geldi ? videoya çekip sizin düşüncelerinizi merak ettim. +LİNK
  2. DarkKinght67

Asetto Corsa daha lan sunucusunda araç seçme sorunu

Asetto Corsa daha lan sunucu kurdum ama 2 tane araba seçilebiliyor ayarlarını bilen varmı ?
  3. DarkKinght67

EA GAMES EC:10005 HATASI ACİL YARDIM

Selam millet şu nalet hatadan kurtulamıyorum sildim yükledim olmadı güvenlik duvarını vs kapattım olmadı, başka internet ile pc ye bağlandım yine olmadı net çözümü bilen varmı?
  4. DarkKinght67

Steam ForzaHorizon5 Hata veriyor!!

Forza5 giriyorum oyun donuyor ryzen 5 5600 b550 gaming plus 3060eagle Sadece forza5 e girince oyun ve steam kitleniyor böyle hata veriyor.
  5. DarkKinght67

My Summer Car Arabam çalışmıyor.

GÜZELİM ARABAMI UZUN UĞRAŞLAR SONUNDA TOPLADIM AMA MARŞ BASINCA ÇALIŞMIYOR AKÜ BİTİYOR HEP NEDEN YAPAR ?
  6. DarkKinght67

My Summer Car Akü yerine oturmuyor-

Aracın motorunu indirdim geri topladım ama akü yerine oturmuyor ve 1 tane parça var Drive gear diye o nereye takılıyor bilen varmı ? ben yinede save atıyorum yapıp geri save atarsanız cok sevinirim. My Summer Car.rar - 729 KB
  7. DarkKinght67

CRYSIS 2 SİYAH EKRAN SORUNU

Oyunu satın aldım yükledim oyun açılıyor ses geliyor imleç görünüyor ama ekran siyah oluyor çözüümü nedir bilen varmı?
  8. DarkKinght67

Max payne 2 deli yürek modu ??

Oyunu 1 hafta önce korsan indirdim bitirdim çünkü oyun steamda satışda değildi 2 gün önce satışa sunulmuş bende emekleri için satın aldım 6 tl parada değil. ama deli yürek modunu bulamadım bulsamda çalışmadı ne yapmalıyım? not: korsan indirdin diye vs konuşma yapmaya gerek yok satışa sunulduğu...
  9. DarkKinght67

CSGO DA 15-6 YENERKEN

CSGO DA 15-6 YENERKEN HİLECİ TAKIMDAN ATTILAR BU WİN SAYILIYORMU?
  10. DarkKinght67

ASETTO CORSA DLC SORUNU

ASETTO CORSA ALDIM JAPON ARABA PAKETİ ALDIM AMA İNDİRMEME RAĞMEN GÖRÜNMÜYOR ARAÇLAR AÇILDI OLARAK GÖRÜNDÜĞÜNDEDE HATA VERİYOR ALINMIYOR...
  11. DarkKinght67

STEAM METRO LAST LİGHT COMPLETE EDİTİON TÜRKÇE ?

metro last light complete edition var steamdan aldım ama normal last light olmuyor türkçe yaması bilen varmı nasıl yaparım?
  12. DarkKinght67

GTA VİCE CİTY FPS SORUNU

GTA VİCE CİTY ESKİ VERSİYONUNU KURDUM FPS LİMİTİNİ KAPATINCA ARAÇ KENDİ KENDİNE FREN YAPIYOR VE BİR ÇOK SORUN CIKIYOR FPS LİMİTİNİ AÇINCA 30 FPS OLUYOR ÇOK KASIYOR ÇÖZÜMÜ YOKMU
  13. DarkKinght67

CSGO : GÜVEN FAKTÖRÜM ÇOK DENGESİZ

HİLE KULLANMIYORUM SÜREKLİ KENDİĞİNDEN DÜZELİP DÜŞÜYOR FAKTÖR SEBEBİ NEDİR?
  14. DarkKinght67

Csgo Güven Faktörü Sorunsali

SEÇKİNİM 25 SV STEAM HESABIM VAR HİLECİ VEYA TOXİC DEĞİLİM ASLA. GÜVEN FAKTÖRÜM YEŞİL OLUYOR 1 MAÇ ATIYORUM AKŞAM YİNE OYNAMAK İSTİYORUM SARI OLUYOR KENDİ KENDİNE ÇOK DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYOR. SEBEBİ NEDİR?
  15. DarkKinght67

forza horizon 5 deluxe edition vs standard

ikisi arasında 100 tl fark var sizce hangisini almalıyım ve farklar neler bilen varmı?
  16. DarkKinght67

Xbox ve Steam hakkında

Xbox game pass sahibiyim forza horizon 5 oynuyorum Steam den bu oyunu alsam xboxdaki forzadaki paralarımı ve araçlarımı steamdan satın alacağım forza horizon 5 e aktarma şansım varmi
  17. DarkKinght67

CSGO GÜVEN FAKTÖRÜ SORUNU

MERHABA CSGO DA SÜREKLİ GÜVEN FAKTÖRÜM DÜŞÜYOR. BUGUN GÜVEN FAKTÖRÜM YEŞİLDİ BİR MAÇ ATTIM SARI OLDU KARŞI TAKIM RAPOR ATTI SANIRIM KESİNLİKLE HİLE VS KULLANMIYORUM VE TOXİC DEĞİLİM 1 AY DAN FAZLADIR DÜZELMEK İÇİN UĞRAŞIYORDUM STEAM SV YÜKSELTTİM ÖVGÜ TOPLADIM SONUNDA YEŞİL YAPTIM BİR MAÇ ATTIM...
  18. DarkKinght67

Csgo Obs Si̇yah Ekran Sorunu

Twitch de yayın yapamıyorum sadece csgoda oluyor başlatma seçeneklerine farklı kodlar yazıp oluyor ancak o kodlar yüzünden güven faktörüm kırmızı oldu başka hesap satın aldım 6. maçta oda kırmızı oldu bu kodu kullanmadan yapma şansımız yokmu rayzen 5 5600 3060 eagle
  19. DarkKinght67

Forza Horizon 4 Vs Forza Horizon 5

Forza Horizon 4 Vs Forza Horizon 5 iki oyun arasında kaldım bazıları horizon 5 horza horizon 4 den kötü diyorlar gameplay izledim yinede kararsız kaldım ikisini oynayan varmı
  20. DarkKinght67

CSGO MAÇ BULMUYOR ....

Güven faktörüm düştü rankım elit kartal kırmızı oldu steam seviyeyi 15 yaptım 100 övgü 90 sayfa yorum satın aldım düzelir diye ama düzelmedi hile olmama rağmen güven faktörü denen olay düzgün çalışmıyor. CSde rekabetci oynamak için illa faceit e para mı vermem gerekiyor? cs bitmiş peki bunu...
Geri