Arama sonuçları: *

1. İGGY

Steam papara iadesi ne zaman gelir

2 oyun aldım sevmedim iade ettim 550 tl felandı paparadan aldım geri iade etsem kaç günde gelir 24 saat içinde gelirmi
  2. İGGY

Epic games&steam indirimlerinde wukong kaç tl ye düşer

Epic games veya steam indirimlerinde black myht wukong kaç tl ye düşer ?
  3. İGGY

STEAM 20 DOLAR ALTI OYUN ÖNERİSİ

20 dolarım var oyun önerir misiniz? güzel her türden olur strateji hariç
  4. İGGY

Mk11 account temporiraly banned hatası

böyle diyor aile paylaşımından olabilirmi?
  5. İGGY

Apex legends bulanık görüntü

apexte uzaklar çok bulanık gözüküyor ayarları değiştiriyorum genede güzelmiyor ne yapmam lazım
  6. İGGY

BLACK OPS 6 İNDİRİMDE KAÇ TL OLUR?

şuanda 70 dolar 35 40 dolarlara inebilirmi tahmini indirimde?
  7. İGGY

Lol e başlayacak yeni oyuncular

evet dünyanın en büyük ***** oyuncu topluluğu lol tr serverıdır emin olabilirsiniz lole başlayacaksanız veya oynamayı düşünüyorsanız eu weste geçin sakın ama sakın bulaşmayın tr ye
  8. İGGY

ACTİVİSON HESABIMA GİREMİYORUM YARDIM

hesabıma email ve şifreyle girmeye çalışırken böyle diyor ne yapmam lazım satacağım diye steam hesabımın bağlantısını kaldırdım
  9. İGGY

ACİL YARDIM İTEMSATIŞ

itemsatıştan bir hesap satacağım 2600 tl ye konuştuğum kişi kimlik doğrulaması yapmassan para glemiyor dedi doğrumu
  10. İGGY

EPİC HESABIM KAÇA GİDER?

fortnite hesabımda 60 karakter 88 sırt süsü 69 kazma 57 planör var epic hesabında ise 146 tane oyun değerli olanlar dl2 rdr2 borderlands hitman ghostwire tokyo control wolfeinstein bioshock dishonored death stranding falan var değerliler baya var kaç para eder
  11. İGGY

3500tl kulaklık önerisi

3500tl bütçeyi arttırdım oyun için kulaklık önerisi varmıdır kablolu kablosuz farketmez ama kablolu olsa iyi olur
  12. İGGY

LOL TR HESABINI EU YA GEÇİRME

tr serverında artık dayanamıyorum bu özürlü topluluğuna tr hesabımı eu weste nasıl geçirebilirim ben hayatımda bukadar mal oyuncu topluluğu görmedim
  13. İGGY

COD HESABIMI NASIL ÖĞRENİRİM

steamden cod oynuyorum kullanıcı adı ve şifre nasıl öğrenebilirim steam hesabımı değilde direk codu satmak istiyorum
  14. İGGY

Fortnite pixel grafik sorunu

performans modunda oyun çok pixel ayarlarım full çözünürlük full diğer oyuncularda performans modunda kaliteli gözüküyor bende pixel gözüküyor çözümü varmıdır
  15. İGGY

BEDAVA MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON ve PLAGUE TALE KODU (GOG)

bir arkadaş dağıtmıştı bende veriyim dedim kod burda iyi oyunlar alan arkadaşa mafia 1 LEYR7ECDA8AC912FBA plague tale requiem Y5BWB51BAD637BE66F
  16. İGGY

Lol Destek sayfasına bağlanılamadı. sorunu

rp aldım bölgesi çin olduğu için kodlar olmadı değiştirmek için ticket atacaktım böyle kalıyor nasıl düzeltebilirim
  17. İGGY

Güzel Oyun Önerisi

güzel bildiğiniz oyunları önerir misiniz? 150 tane oyunum var hiçbirini oynayasım yok
  18. İGGY

dragon ball sparking zero indirime girermi?

şuanda oyun 45 dolar ne zaman indirime girer
  19. İGGY

BANA OYUN LAZIM yardım

yeni pc aldım lol,warzone felan oynuyorum fena boş hissediyorum kendimi oyun önerir misiniz? paralı olur ücretsiz olur maximum 20 dolar olursa iyi olur
  20. İGGY

şampiyonlar şampiyonu zed kutudan çıkıyormu?

şuanda mağazaya gelmiş 975 rp kutudan çıkıyormu yoksa kalıcı kapalı kostümmü
Top Bottom