Arama sonuçları: *

1. YØNDAİME

Black ops 6 mı mw3 mü

black ops 6 mı alayım modern warfare 3 mü sadece online ı için alıcam hangisinde daha fazla mod var ve daha eğlenceli takılmalık
  2. YØNDAİME

RDR2 depth of field nasıl kapatılır?

ekranın köşeleri sipsiyah oyuna odaklanamıyorum böyle hiçbirşey gözükmüyor bu lanet ayarı nasıl kapatırım
  3. YØNDAİME

Valorant lobide ping gözüküyor

lobide sürekli ping gözüküyor ve sesim adamlara slow motion şekilde gidiyor ama oyun içi pingim 10 veya 5 felan düzgün gözüküyor bu sırunu nasıl düzeltebilirim
  4. YØNDAİME

Arc raiders key için site önerisi

arc raiders key alacağım güvenli bir cs key sitesi önerir misiniz?
  5. YØNDAİME

Valorant ses ağır çekimde gidiyor

valorant ses ağır çekimde gidiyor yavaş gidiyor böyle sesim oyun içi nasıl düzeltebilirim
  6. YØNDAİME

Chivalry 2 connecting to serverda takılıyor

çözümünü bulamadım ne yapmam lazım burda takılıyor
  7. YØNDAİME

FAceit neden bu kadar laglı?

pingim 35 germany serverı ama mikro laglar giriyor böyle adamı öldürüyorum ölmemiş gibi sayıyor
  8. YØNDAİME

Cs2 falchion knife mı bowie mi

başlıkta gördüğünüz gibi sizce hangi bıçağı almalıyım
  9. YØNDAİME

Cs2 item satma sitesi önerisi

bende 15 20 dolarlık bir sticker var ben bunu sattığım gibi hemen bakiyeme geçmesini istiyorum 1 hafta beklemek istemiyorum öyle bir site varmıdır üstüne para ekleyip bıçak alacağımda bildğiniz site varmıdır güzel
  10. YØNDAİME

Cs2 rankım bugda kaldı

çift keleşim yoldaşta o ranka çıktığımdan beri en az 30 40 maç kazanmışımdır hala rank atlayamadım baya adamda vuruyorum niye atlayamıyorum
  11. YØNDAİME

Steam black ops 6 key bulabilirmisiniz

internette key bulamadım en ucuz keyi bulabilirseniz atarmısınız
  12. YØNDAİME

Cod warzone satın alma ekranında takılı kalıyor

bi paket alıcam ama alamıyorum purchase diyorum kalıyor burda ne yapmam lazım
  13. YØNDAİME

Fortnite ta drop yiyorum

rtx 4060 ti i5 12400f 16 gb ram sıcaklık gpu 40 45 ayarlarım bu şekilde neden drop yiyorum acaba
  14. YØNDAİME

Sizce hangi oyunu almalıyım

epicdenmi alsam steamdenmi karar veremiyorum ghost of tsushimamı alayım yoksa black myth wukongmu epicde daha ucuz ama steamden alasım var indirimde size hangisini alayım ha bide dying light the beast var
  15. YØNDAİME

Csfloat para çekme yardım

parayı çektim karta böyle diyor direk hesabamı gelecek yoksa başka bişey yapmam lazımmı stripe felan diyorda anlamadım direk gelecek değilmi bankaya para
  16. YØNDAİME

Csfloat para çekme yardım

csfloat tan papara hesabıma para çekeceğim ama yaşım yetmiyor doğum tarihini düşük girsem para gelirmi bir sıkıntı çıkmaz değilmi
  17. YØNDAİME

Csfloat kartı kabul etmiyor

lanet olsun bu siteye ya ne para atabiliyorum ne para çekebiliyorum para yatırmak istediğim kart vısa ama kabul etmiyor ne yapmam lazım
  18. YØNDAİME

Csfloat papara kabul etmiyor

para atıcam siteye ama kabul etmiyor
  19. YØNDAİME

Epic games %20 kampanyası nasıl işliyor

ghost of tsushima almayı düşünüyorum 1k toplam bana kaç geri vericek
  20. YØNDAİME

CS2 JAPONUMSU SKİN ÖNERİLERİ

cs2 de böyle japon temalı bildiğiniz güzel skinlet varmı çoo pahalı olmayacak şekilde örnek veiriym mesela m4a4 dragon king deagle kumicho dragon mac10 saiba oni gibi skinler bildiğiniz güzel varsa yazabilirmisiniz set diziyorum
Geri