Arama sonuçları: *

1. Raclod

Ac odysey nasıl bir oyun

Oyunu deneyimlediğim kadarıyla ki daha yeni başladım ancak oyun sürekli beni yan görevlere ve loota yönlendiriyor özellikle sadece ana görevlerde takılıyım silah ve zırhlarıma önem göstermiyim diyorsanız hikaye de ilerleyemiyorsunuz size sorum şu oyun bu şekilde mi ilerliyor ille de yan...
  2. Raclod

Alan wake remasterd hakkında ne düşünüyorsunuz

Oyunu oynayıp bitirdim şimdi de hem kendi yorumlarımı hem sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Oyun öncelikle genel oynanıştan farklı geldi bana önce ışıkla canlandırıp sonra vurmamız benim için farklı bir deneyimdi hikayeyi ve finali beğendim her ne kadar belirsiz olsa da güzeldi korku gerilimi...
  3. Raclod

Resident evil 2 anahtar sorunu

Sanırım yanlışlıkla ihtiyacım olan bir anahtarı sildim. oyuna sıfırdan mı başlamam gerekiyor ?
  4. Raclod

ETS 2 de tır azalması

ETS 2 de sanki eskiden daha fazla tır seçeneği vardı bana mı öyle geliyor yoksa modlar yüzünden mi azaldı ?
  5. Raclod

dying light 2 meydan okuma

Burda bahsedilen 2. görevdeyim ama nasıl yapılıcağını bilmiyorum yardım eder misiniz ?
  6. Raclod

Trucks mp de donma sorunun

4060,ryzen 5 5600 sistemim var ram 16gb ama ets mp da kasıyor nedenini bilmiyorum grafikleri düşürsem de işe yaramıyor .
  7. Raclod

Fry cry 5 de araç da l2 çalışmıyor

Araba sürerken l2 ye basıyorum geri gitmek için ama hiç bir şey olmuyor nişan alabiliyorum araç dışındayken ama araç içinde çalışmıyor.
  8. Raclod

Fry cry 5 türkçe yama var mı?

Oyunu aldım ama RAR dosyası şeklinde bir tane buldum o da 8 GB fazla değil mi diğerleri not defteri şeklinde geliyor yardım eder misiniz?
Geri