Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

CyberPunk 2077'yi En Ucuz Nereden Satın Alabilirim?

Crack kullanmıyorum. Bir zamanlar Epic Games'te indirime girmişti ancak alma gereksinimi duymamıştım.
  2. Furkan Karagülle

GoW'u Hangi Sırayla İzlemeliyim?

GoW izlemek istiyorum. Oynayacak PC yok. Hangi sırayla izlemem gerekir?
  3. Furkan Karagülle

En Sevdiğiniz Simulasyon Oyunları Nedir?

Benim en sevdiklerim * Farming Simulator 22 * PC Building Simulator * Car Mechanic Simulator 21 * My Summer Car * Euro Truck Simulator 2
  4. Furkan Karagülle

En Sevdiğiniz Oyun Nedir?

PC veya konsol fark etmeksizin en sevdiğiniz, unutamadığınız oyun nedir? TLOU serisi benim en sevdiğim oyundur. Sayısız oyun seyrettim. Hiçbir oyun bana TLOU'nun tadını vermedi.
  5. Furkan Karagülle

AAA Oyun Önerir Misiniz?

Yaz tatilinde izlemek için AAA oyun tavsiyesi istiyorum. Ne tür olduğunun hiçbir önemi yok. Hikayesi iyi olsun yeterli. İzleyeceğim yayıncılar: * Easter GamersTv * PintiPanda TV
  6. Furkan Karagülle

Kardeşimin Yaptığı Oyunu Deneyin!

https://s2.dosya.tc/server16/shvp92/The_Justice_of_God.rar.html Virüs yoktur. İyi oyunlar!
  7. Furkan Karagülle

The Long Dark Ücretsiz Nasıl İndirebilirim?

Artık Crack uygulama ve oyunlardan bıktım. Sunu için WPS Office kullanıyorum (Crack) Microsoft Office'in yerine. Bu yüzden Steam gibi platformlardan ücretsiz satışa sunulur mu yakın zamanda?
  8. Furkan Karagülle

Intel HD 2500'ün Oynatacağı Oyunlar Nelerdir?

I3 3220 + 8GB 1600 MHz RAM.
  9. Furkan Karagülle

Çocukluğumda Oynadığım Oyunu Bulamıyorum.

Tarif ediyorum. Başlangıçta elinde silah var ve yukarıdan sana bomba atan kuşlar var. İlk önce onları öldürüyorsun, hepsi öldürüldükten sonra mağara gibi bir yerin kapısı açılıyor. Oraya girdikten sonra türlü türlü yaratıklarla savaşıyorsun. Bazıları yeri delerek yerden çıkıyor bazıları sadece...
  10. Furkan Karagülle

CraftRise Network Gibi Platformların En İyisi Hangisidir?

CraftRise Network Gibi Platformların En İyisi Hangisidir? Önceden RiseLauncher kullanıyordum. Şuan en iyisi hangisi?
  11. Furkan Karagülle

Erzurum ne zaman çıkacak?

Erzurum ne zaman çıkacak? Çıktığı zaman Mete abimden izlemek isterim.
  12. Furkan Karagülle

Oyun önerisi istiyorum

nfs most wanted ve gta san andreas gibi efsane denilecek oyun önerileri istiyorum
  13. Furkan Karagülle

en sevdiğiniz veya hiç unutamadığınız oyunlar :)

half life 2 yi çok severek oynamıştım çok güzeldi
  14. Furkan Karagülle

Bilgisayar Oyunlarına En Fazla Ne Kadar Ücret Ödersiniz!??

Bilgisayar oyunlarına en fazla ne kadar ödersiniz!??
  15. Furkan Karagülle

Half Life 2 Niteliğinde Basit Oyunlar

Bilgisayarım gerçekten çok kötü. 2000li yılların efsane oyunlarını anca kaldırıyor. Half Life 2 bunlardan biri bu tarz basit bilgisayarlara uygun oyun önerisi istiyorum
Geri