Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Alan Wake 2 FPS birden düşüyor ve ses cızırdamaya başlıyor

Arkadaşlar Alan Wake 2 oynarken FPS birden düşüyor 5'lere falan düşüyor ve ses cızırdamaya başlıyor açıp kapatınca menüde ileri geri yaparken de aynısı oluyor oyunun %50sine kadar böyle bir sorun yoktu bunun çözümünü bilen biri yazabilir mi sistemim gayet yeterli oyunu oynamak için. Şöyle bir...
  2. flitttermice

Elden ring Rykard, Lord of Blasphemy kesemiyorum.

Arkadaşlar bu boos'a içimden çok şey söylemek istiyorum hayır neden canlanırsın sonra yine 5 potum kalıyor ilk formundan sonra lan kaçırıyorum zıplamayı kaçıtıyorum 3 pot gidiyor ayıptır birde doğ kalk ebesinin hörekesinde boss, ışınlanıyon falan bir ton yol gidiyorum yine gg oluyorum...
  3. flitttermice

Yardım The Outter world fps drop

Arkadaşlar hiçbir oyunda yaşamadığım bir durum var acayip fps düşüyor anlık durup dururken drop giriyor sadece bu oyunda öyle bir sorun var bunun çözümünü bilen var mı?
  4. flitttermice

Yardım AC Valhalla sürekli oyundan atıyor

Arkadaşlar anlamadığım şekilde Ac Valhalla sürekli oyundan atıyor sistemimde hiç bir şekilde problem yok oyunu 36 saat oynadım dün win güncellemesinden sonra atmaya başladı. Not: Oyun orjinal sistemim oyuna her şekilde yeterli. Çözümünü bilen arkadaşlar varsa güzel olur.
Top Bottom