Arama sonuçları: *

1. uzayalkan

Yardım Crusader Kings 3 mod açılmıyor?

Merhaba, xbox game pass üzerinden oyunu indirdim ve oyun setlerimden modları indirdim kurulu modlar. 3 tane mod var çeviri cheat ve bir tane senaryo modu ama sadece çeviri çalışıyor ne cheat menü açılıyor nede senaryo modunu başlatabiliyorum. Ne yapmam gerek modları oynamam için kuramıyorum...
  2. uzayalkan

ETS 2 kurduğum araç modları çok yavaş

Arkadaşlar birkaç araç modu kurdum ama arabalar en fazla 180 falan yapıyor otobanda, hız limiti falan da kapalı ben bunları nasıl hızlandırırım ? bazı motor modları da kurdum ama araçların kendisi mod olduğu için koyamıyorum o motoru onlara.
  3. uzayalkan

Cities Skylines 1 oyun hızı artmıyor

Arkadaşlar merhaba Cities 1 oynuyorum normal oynuyordum fakat son şehrimde oyun hızını 3xe alsam bile oyun 1xde kalıyor hızlanmıyor bu sorunu nasıl çözerim ?
  4. uzayalkan

MC fps aşırı düşük??

Arkadaşlar FPS sınırlaması kapaylıken bile 60 fps falan veriyor 30 chunk açık çoğu şey düşükte neden oluyor bu ?
  5. uzayalkan

Warzone FPS sorunu

Arkadaşlar belki bazılarınız denk gelmiştir 2 hafta önce falan bir konu açmıştım ekran kartı sürücüm çöküyor diye, bu sebepten ekran kartımı sattım ve RTX 2060 aldım ikinci el. Şimdi ben Warzone 2.0 oynarken çok FPS sorunu yaşıyorum (40-60 arası alıyorum), RX 580 ile aldığım FPS değerlerine...
Top Bottom