Arama sonuçları: *

1. E

Watch dogs legion gezinti için alınır mı? ?

Sizce alınır mı? çok ucuzuma geldi birde oyuna bakış attımda oynanış olarak çok kötü fakat gezinti için böyle gta da ki gibi adam. Vurmalı araçla gezmek için oynanırmı o tarz için sararmı yoksa o mekaniklerdemi kötü
  2. E

fortnite dx12 açılmıyor

sizce neden böyle çözemedim 11 de maça giriyor ama 12 de maça girme ekranında kalıyor rtx 3060 ti ekran kartım yazılımı güncel
  3. E

ready or not dürbün ayarları

dürbünü açtığımda basılı tutmak yerine bir kez açınca ben kapatmadan kapanmmaması için hangi ayarı yapmam lazım
  4. E

e football 23 kaleci açılıyor

arkadaşlar çıldırıcam birden bugun online attım gene bi baktım kaleci orta sahaya koşuyo topa geliyor bu niye böyle açılıyor önceden böyle yapmıyordu napmam lazım 1683632077 hücümcu yazıyor bunu nasıl düzeltirim
  5. E

pes 2023 ödülleri alamıyorum

buna basıyorum sonra burası geliyor burdan sonra o odüllere giremiyorum nasıl ödül bölümüne geçerim
  6. E

fifa 23 sıklıkla indirime giriyormu

merhaba arkadaşlar son zamanlarda futbol oyunları ilgimi çekmeye başladıda fifa 23 209 tl ye düşmüş önceden 280 e düşüyormuş yine 209 a düşermi oyun kolu alıp bir e footballu deneyip daha sararsa fifa alayım diyorumda ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz
  7. E

cs go 2 rtx 4090 performansı

4090 nasıl 366 fps alır düzeliceğini düşünüyorum optimizasyonları yoktur betanın belki ama ne kadar fark olur bilemedim ne düşünüyorsunuz
Geri